KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Klo. 22.30
Cincinnatin ATP-turnauksessakin on edetty neljännesvälieriin. Tässä ottelussa vastakkain asettuu kaksi erinomaista pelaajaa, mutta yksi eroavaisuus löytyy kuitenkin. Kevin Anderson on loistava syöttäjä ja erinomainen yleispelaaja. David Goffin on puolestaan hyvä syöttäjä myöskin, mutta ailahteleva sekä huonompi palauttaja.

Anderson on uskomattoman kova syöttäjä. Rankingin sijalla kuusi paistatteleva etelä-afrikkalainen on kukistanut vastustajansa kerta toisensa jälkeen. Chardy oli läpihuuto vastustaja, mutta Stefanos Tsitsipas aiheutti päänsäryn edellisessä turnauksessa. Samankaltaisena pelaajana Tsitsipas onnistui kukistamaan Andersonin kolmessa erässä. Tämä ottelu on tosin täysin eri lähtöasetelmissa, sillä Anderson on kehittynyt huomattavasti, ja on parempi pelaaja, mitä vastustajansa.

Goffin löytyy rankingin sijalta 11. Kova luu on siis kyseessä, mutta syöttäminen takkuaa aika-ajoin todella pahasti. Hyvänä yleispelaajana tunnettu Goffin on todella ailahteleva myöskin. Hyvän päivän sattuessa syöttökin osuu, ja voittoprosentit hiipivät yli 80:n, mutta tässä turnauksessa ei näin ole käynyt. Anderson antaa loistavan vastuksen Goffinille, ja nähtäväksi jää, miten belgialainen pystyy tähän vastaamaan.

Ottelun asetelmat puoltavat Andersonia, ja olemme itse bookkereiden kanssa samaa mieltä. Vetolapulle napataan Andersonin voittoa pelitasoituksen kera, sillä Goffinin meno on sellaista ollut, ettei tämä ”hyvä päivä” tule astumaan kuvioihin tämän turnauksen aikana.

Kevin Anderson-2,5 games @ 1,94 Unibet Panos: 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!