Pitkävetovihjeet

Ilmaisetvedot.com etsii sinulle parhaat pitkävetovihjeet ajankohtaisiin otteluihin. Tiimimme löytää parhaimmat ylikertoimet Euroopan suurimmista futissarjoista sekä kotimaan palloilulajeista. Pitkävetovihjeet ovat singlekohteita, mutta voit yhdistää niitä myös omiin järjestelmävetoihisi. Pelivihjeitä on tarjolla päivittäin.

Pitkäveto on kehittynyt valtavasti 2000-luvulla – veikkauksia ei enää tehdä Shellin kassalla lyijykynä kädessä. Veikkauksen online-tarjonta on nykyisin kattavaa ja pelaaminen onnistuu myös mobiililaitteilla. Peliehdot ovat myös parantuneet merkittävästi Pitkävedon alkuajoista. Tupla- ja triplapakot ovat poistuneet, ja lisäksi kohteista on tarjolla kymmeniä erilaisia pelimuotoja.

Veikkauksen etuna on myös panosrajoitusten puuttuminen. Lähes kaikki kansainväliset peliyhtiöt alkavat rajoittaa voittavien pelaajien panoksia, mutta Veikkaus sallii suuret panokset ilman henkilökohtaisia rajoituksia. Monelle pienpelaajalle tuleekin yllätyksenä se, että Veikkauksen Pitkäveto on myös ammattilaisten suosiossa. Nykyisin Veikkaus muuttaa kertoimiaan aiempaa nopeammin, mikä on normaali käytäntö myös muilla vedonvälittäjillä.

Tiimimme poimii sinulle joka viikko useita pelikohteita, joita voit hyödyntää Pitkävedossa. Muista katsoa myös sivuiltamme Suomen parhaat vakiovihjeet.

KUINKA KÄYTÄN PITKÄVETOVIHJEITÄ MUILLA VEDONLYÖNTISIVUSTOILLA?

Aina kun lyödään vetoa on erittäin tärkeätä tehdä kerroinvertailua, koska tällä tavalla saat rahoillesi parhaan vastineen. Rahansiirtäminen ulkomaisille vedonlyöntisivustoille on yhtä helppoa kuin kotoiselle veikkaukselle, sen takia kannattaakin aina tarkistaa mitä kertoimia muut kun veikkaus tarjoaa pitkäveto kohteisiin. Muilla bookkereilla on tarjolla täysin samanlaisia vetomuotoja, joten kertoimien vertailu on todella helppoa. Pitkävetovihjeet usein ajatellaan olevan vain Veikkaukselle, mutta toki niitä pystyy pelaamaan ihan samalla tavalla muissa paikoissa missä kyseiset kohteet ovat vain tarjolla.

Pitkävetovihjeitä veikkaukselle

Ilmaisetvedot.com tarjoaa päivittäin täysin ilmaisia pelivihjeitä, joita voit hyödyntää myös Pitkävedon puolella! Sivustomme tarjoaa pitkävetovihjeitä Euroopan suurimpiin futissarjoihin sekä kotimaan jääkiekkoon, salibandyyn ja raveihin.

Pitkävetovihjeitä laatii joukko vedonlyönnin ammattilaisia, joilla on kokemusta Pitkävedon pelaamisesta jo 90-luvun puolelta. Vedonlyöntivihjeiden laatiminen on tarkkaa puuhaa, jossa ammattimainen asenne on kaiken A ja O. Pitkävetolistaa käydään läpi sarja ja ottelu kerrallaan. Tämän jälkeen otteluiden todennäköisyysarviota verrataan Veikkauksen kertoimiin. Jos tarjolla on omaa arvioita korkeampi kerroin, niin pelikohde on löytynyt.

Moni aloittelija ei ymmärrä, että Veikkaus ja Pitkäveto kuuluvat nykyisin myös vedonlyöntialan ammattilaisten valikoimiin. Mistä tämä johtuu?

Veikkaus on yksi markkinoiden parhaista vedonvälittäjistä asiakkaan kannalta. Käytännössä kaikki muut vedonvälittäjät rajoittavat voittavia pelaajia, mutta Veikkauksella ei henkilökohtaisia panosrajoituksia tunneta. Hyviä pelikohteita on näin ollen mahdollista pelata myös korkeilla panoksilla. Muista käyttää malttia pelikohteiden panostamisessa!

Ilmaisetvedot.comin tiimi hyödyntää myös Veikkauksen kohteita viikoittain. Muista katsoa pitkävetovihjeiden lisäksi joka perjantai ilmestyvät vakiovihjeet. Löydät sieltä vinkit lauantain Valioliiga- sekä Championship-kohteisiin!

VETOVIHJEET AMMATTITAIDOLLA

Vetovihjeitä tarjoavia sivuja on nykyään tarjolla todella paljon, valitettavasti niiden laatu on poikkeuksetta melkoisen heikkoa, harrastelija vedonlyöjät esitteletvät näkemyksiään suurina totuuksina vaikka ammattitaito on saatu teksti-tv kuntopuntaria tutkimalla. Meillä ilmaisetvedot.com sivustolla on ylpeytemme esitellä erittäin laadukkaita vetovihjeitä. Osan vihjeistä kirjoittaa ammattilaiset, jotka on yli kymmenen vuotta tehnyt leipänsä lyömällä vetoa kyseisistä sarjoista lajeista.

Tähän lisäksi olemme palkanneet pienempien lajien tietäjiä, jotka omaavat todella kattavan lajitietämyksen ja pystyvät soveltamaan sitä vedonlyöntiin. Suuri tietämys lajista ei tee sinusta automaattisesti pätevää vedonlyöjää, mutta se antaa todella hyvän perustan. Tämän jälkeen opettelemalla soveltamaan vedonlyönnin saloja lajitietämykseen saadaan yleensä todella mahtavia tuloksia. Tästä loistavana esimerkkinä toimii sivustomme vihjaaja joka laatii vetovihjeet salibandyyn sekä hiihtoon. Lajit on pieniä ja niissä usein on tarjolla suuria virheitä vedonvälittäjillä, meille vetovihjeet laatinut henkilö murskasi nämä lajit. Vihjeiden palautusprosentti kummissakin lajeissa oli lähes 130%, tuo luku on aivan käsittämätön. Veikkausvihjeet kannattaa ottaa siis ehdottomasi seurantaan.

Vetovihjeet pitkävetoon

Nyt kun Veikkauksen tarjonta on laajentunut pystyy meidän vetovihjeitä käyttämään myös pitkässävedossa. Usein toki on tarjolla parempaa kerrointa muilta peliyhtiöltä, mutta meidän vetovihjeitä on helppo soveltaa myös pitkäänvetoon. Ja usein suomalaisten suussa pitkäveto on vakiintunut käytetyksi termiksi vaikka vetovihjeitä ei pelattaisikaan veikkauksen pitkäänvetoon.

PITKÄVETOVINKIT

Käy katsomassa päivän parhaat pitkävetovinkit aina ilmaisetvedot.com -sivustolta. Valikoimme sinulle eri palloilusarjoista parhaita ideoita, jotta saat pelikassasi kasvuun. Jokainen voi totta kai pelata sivustomme pitkävetovinkit mille vedonvälittäjälle tahansa. Veikkauksen lisäksi suosittelemme seuraavia yhtiöitä:

1.

10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta


Arvostelu tulossa

Voit lunastaa 10€ ilmaisvedon, kun talletat 10 euroa ja lyöt minkä tahansa vedon minimikertoimella 2,00. Tarjous ei sisällä kierrätysvaatimusta, voit siis kotiuttaa voittosi heti.

2.

Bonus 100%/120€

Minimitalletus 20€

Kierrätysvaatimus (Talletus+Bonus) x 10

Minimikertoimella 1,80

3.

Bonus 100% / 200€

Eksklusiivinen talletusbonus vain ilmaisetvedot.com sivuston asiakkaille. Talleta 20€ pelaa 80€

Minimitalletus 10€

Talletus sekä bonus tulee kierrättää 4 kertaa vedonlyönnissä vähintään kertoimella 1,80.

Esimerkki: Jos talletat 20 euroa ja lunastat 100 % bonuksen, saat 20 euroa bonusvaroja, jolloin sinulla on 40 euroa pelirahaa. Sinun tulee kierrättää 40 euroa yhteensä 4 kertaa, eli yhteensä kierrätysvaatimus on 160 euroa.

 

4.

Bonus 150% / 150€

Erikoistarjous Ilmaisetvedot.com asiakkaille. Ainutlaatuinen 150%/150€ tarjous, Talleta 100€ pelaa 250€ kassalla.

 • Kierrätysvaatimus 3x(Talletus+Bonus) Minimikerroin 1,50
 • Minimitalletus 10€
 • Tarjous voimassa rajoitetun ajan

5.

Talleta 50€ - saat 100€ + 10€ ilmaisveto

LeoVegas on erinomainen, sillä se tarjoaa parikin erilaista bonusta uudelle pelaajalle. Kannattaa käydä hakemassa helpot pois!

Lunasta tarjoukset:

 • Talletus tuplataan 50€ asti
 • Kierrätysvaatimus vain 5x (minimikerroin 1,80)
 • Kun olet lyönyt 10 eurolla, saat 10€ ilmaisvedon

6.

Bonus 60€/300%


Arvostelu tulossa
9.

Tuplaa talletuksesi 150€ asti

Tarjouksen kuvaus accordionissa.

10.

Betser bonus nyt 100% / 100€

Lunasta 10€ ilmainen peliraha vedonlyöntiin ilman kierrätystä. Saat rahan, kun lyöt ensin 20€ arvoisen vedon.

 • 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä
 • Balls & Brains pisteytysohjelma
 • Selkeä mobiilikäyttö

11.

Parhaat kertoimet


Arvostelu tulossa
12.

Bonus 100% / 100€


Arvostelu tulossa
15.

Tuplaa talletuksesi 100€ asti

Unibetin livestream-lähetykset ovat huippuluokkaa ja vedonlyöntipuoli toimii kuten pitää.

Lunasta tarjoukset:

 • Ensimmäinen talletus tuplataan 100€ asti + ensimmäinen 10€ mobiiliveto riskitön
 • Kierrätysvaatimus 4x vähintään kertoimella 1,4

 

Mitä hyvät pitkävetovinkit sisältävät? Löydät sivustomme vihjeistä aina napakat perustelut, joissa pelikohteen idea on käyty läpi. Tiimimme kartoittaa potentiaaliset pelikohteet huolella, ja joukkueista selvitetään tilastotietojen lisäksi poissaolot, rasitus sekä muut motivaatiotekijät.

Internet on nykyisin täynnä pitkävetovinkkejä, joiden laatu on todella heikkoa. Vinkkejä tehdään tilastotietojen pohjalta puutteellisella ammattitaidolla, mikä näkyy myös vihjetekstien laadussa. Tällaisten vinkkien seuraajilla ei ole toivoa päästä voitolliseen tulokseen.

Ilmaisetvedot.com toimii toisin. Pitkävetovinkkien takana ovat lajien ammattimiehet, joilla on vuosien kokemus ja näkemys kyseisestä sarjasta. Tämä tietotaito ja ammattitaito näkyy myös vihjeteksteissä. Kerromme napakasti joukkueiden taustat sekä vihjeiden perusteet, jonka jälkeen sinä voit tehdä oman pelipäätöksesi.

Sivustomme pitkävetovinkit ovat kaiken lisäksi ilmaisia! Tarjolla on siis rahanarvoista informaatiota joka päivä. Jos haluat laajentaa Veikkauksen tarjonnasta myös ulkomaisille vedonvälittäjille, löydät sivustoltamme parhaat vedonlyöntibonukset sekä kasinobonukset.

Laita ilmaisetvedot.com ja pitkävetovinkit seurantaan! Liity osaksi voittavaa joukkuetta tarkistamalla vinkkimme joka päivä.

Jos olet jonkun urheilulajin asiantuntija ja kokenut vedonlyöjä, voit myös ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla. Maksamme päteville vihjaajille korvausta vinkeistä!

Pitkävedon historia

Pitkäveto on selkeästi tunnetuin Veikkauksen taitopeli. Urheiluvedonlyöntiä on pelattu Veikkauksella jo vuodesta 1993 lähtien. Tiesitkö, että historian ensimmäinen ratkennut Pitkävetokohde oli jääkiekon 1. divisioonan (nykyinen Mestis) ottelu Karhu-Kissat – SaiPa, joka päättyi tasan kertoimella 4,70.

Suomessa on voimassa vedonlyönnin monopoli, joten pelinjärjestäminen on sallittua vain Veikkauksen toimesta. Tällä hetkellä pelaaminen ulkomaisille vedonvälittäjille on sallittua, mutta yhtiöt eivät voi mainostaa Suomessa.

Pitkävedon alkuaikoina peliehdot olivat todella heikot. Kun ensimmäiset listat tulivat julki 90-luvun alussa, vain triplat olivat sallittuja, palautusprosentti oli todella matala. Vähitellen Veikkaus salli myös tuplat, ja nykyisin kohteita voi pelata muiden vedonvälittäjien tavoin singlenä. Kehitys on ollut nopeaa etenkin 2010-luvulla.

Veikkaus on nostanut vuosien mittaan Pitkävedon palautusprosenttia. Se on parhaissa kohteissa jo useiden kilpailevien yhtiöiden tasoa. Nykyisin myös Pitkävedon kohdemäärä on paljon aiempaa suurempi.

Pitkävetolista sisälsi vuosikausia vain 1-X-2 vaihtoehdon jokaisesta kohteesta. Nykyään mukana ovat myös maalimäärävedot sekä lukuisat erikoisvedot useista kohteista.

Pitkävetolistalta löytyy ravikohteita, elektronista urheilua sekä paljon muita eri lajeja! Nykyisin Pitkävetoa pelataan lähes täysin onlinessa, ja tarjolla on erillinen mobiilisovellus. Ennen muinoin rivit raksittiin paikallisella huoltoasemalla tai kioskilla Pitkäveto-kupongille.

Pitkävetokertoimet olivat myös vuosikausia kiinteät, mutta nykyisin ne muuttuvat jatkuvasti muiden vedonvälittäjien tavoin. Veikkauksen Pitkäveto on varsin kilpailukykyinen tuote, jonka listoilta löydät pelattavaa myös ilmaisetvedot.comin vinkeillä!