Kärpät

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigan kausi 2020/2021 käynnistyy koronaviruksen varjostamana torstai-iltana. Ottelu on toisinto viime kauden avauksesta, eli vastakkain ovat Hämeenlinnassa HPK ja Kärpät.

Kotijoukkue HPK sijoittui viime kauden päätteeksi 7. sijalle – pisteen päähän HIFK:sta. Lopputulos vastasi täsmälleen sitä konsensusta, mikä HPK:n mahdollisuuksista oli ennen kauden alkua. Joukkue putosi odotetusti mestaruuden jälkeisistä huippusuorituksista keskikastin ryhmäksi.

Nyt odotamme HPK:n pelivoiman laskevan vielä pari pykälää alemmas. Penkin päässä kokematon Matti Tiilikainen aloittaa päävalmentajana uuden kauden, minkä lisäksi materiaali on heikentynyt entisestään.

Kontiolan paluu Hämeenlinnaan on tietysti kova juttu, mutta Kerhon puolustus vaikuttaa ennakkoon todella heikolta. Frimannin ja Nikkilän lähdöt ovat HPK:n takalinjoille valtava isku. Jäljelle jäävä puolustuspään materiaali on mielestämme pelottavan heikko.

HPK:n ja Kärppien voitolle (1X2) kerroin 50 iltä!

  • Erikoistarjous uusille tilinavaajille
  • Nappaa myös 100% / 100€ talletusbonus
  • on lätkäbetsaajan koti!

Hyödynnä tarjous!

Kärpät voitti Liigan runkosarjan selvällä marginaalilla, mikä ei tullut kenellekään suurena yllätyksenä. Oululaiset ovat olleet runkosarjan ykkönen kolme kautta peräkkäin. Ennakoimme Kärpät taas top 3 -sijoille, mutta pelivoimaltaan sen edelle menee ainakin Lukko.

Kärpät on joka tapauksessa erinomainen joukkue. Mikko Manner takaa osaamisen penkin päässä, ja oululaisten maalivahtipeli on myös erittäin laadukasta. HPK:sta hankittu Cody Kunyk on myös erinomainen hankinta täydentämään entisestään kovaa hyökkäyspäätä.

Kaiken edellä mainitun jälkeen vaikuttaa siltä, että HPK:n ja Kärppien tasoero on kasvanut viime kauden runkosarjan jälkeen. Lisäksi Kärppien ykköskenttä vaikuttaa harjoituskauden perusteella täysin pitelemättömältä. HPK:n heikentynyt puolustus ei tule pysymään millään perässä.

Betsaamme Kärppien voittoa ille 1,83 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60 %. Myös yli 5,5 maalin tulokselle tarjotut kertoimet riittävät pieneen peliin. Voit betsata siis Kärppien lisäksi O5,5 kertoimella 2,23.

Huom. jos sinulla ei ole vielä in tiliä, saat erikoistarjouksena Kärppien voitolle peräti 50 kertoimen! Klikkaa tästä ja hyödynnä tämä mahtava bonus!

Tsekkaa myös tästä linkistä Liigan kausiennakko!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *