Burnley DNB

KERROIN

2.18
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain pelitarjonnasta nostetaan esiin myöhäisillan Valioliigamatsi sekä Suomen Cupin finaali. Tarjolla on pari hyvää peli-ideaa!

Suomen Cup: Inter-HJK (klo 14:00)

Kyseessä ei ole normaali Veikkausliigan ottelun, vaan Suomen Cupin finaali. Matsi pelataan tällä kertaa Turun Veritas-stadionilla. Tämä tarkoittaa sitä, että Inter saa finaaliin poikkeuksellisesti kotiedun.

Kotijoukkue Inter lähtee cup-finaaliin hyvällä itseluottamuksella. Turkulaisten peli on tökkinyt pahemman kerran koko alkusyksyn, mutta maalihanat saatiin auki toden teolla viikko sitten. Inter murskasi Lahden kotona 3-0 ja dominoi matsia toden teolla.

Tätä ennen Inter ehti pelata kolme ottelua putkeen tekemättä maaliakaan. Voitottomia otteluita kertyi peräti kuusi kappaletta. Edes Interiin paluun tehnyt tähtipelaaja Filip Valencic ei ole onnistunut viime viikkoina parantamaan joukkueensa hyökkäystehoja.

HJK:n tilanne on hieman vastaava, sillä Klubi matkustaa Turkuun takanaan 4-0 -murskavoitto RoPSista kotikentällä. Myös Klubilla oli heikompi jakso ennen tätä ottelua, jonka aikana se mm. munasi 2-0 johdon TPS:n isäntänä ja voitti ainoastaan yhden neljästä ottelusta.

HJK näytti etenevän vielä 1-2 kuukautta sitten runkosarjan voittoon. Viime viikkojen pistemenetykset ovat kuitenkin muuttaneet tilannetta. Hallitseva mestari KuPS on ollut hurjassa voittoputkessa, vaikka joukkue on tahkonnut samaan aikaan UEL-karsintoja.

Sarjakärki Klubi on kaksikosta selvästi vahvempi, mutta kotietu on ollut poikkeuksellisen kova juttu näiden joukkueiden kohdatessa. Vuodesta 2020 alkaen, vain 3/29 Inter-HJK tai HJK-Inter pelistä on päättynyt vierasvoittoon. Ainoastaan 1/12 edellisestä.

Cup-finaaleiden maalimäärät ovat Suomessa todella matalia: 2010-luvulla keskiarvo on vain 1,70 osumaa per ottelu. Kun panokset nousevat, maalimäärät laskevat nopeasti. Matsin ehdottomasti paras veto onkin alle 2,5 maalia in 1,70 kertoimella.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Valioliiga: Newcastle-Burnley (klo 22:00)

Kotijoukkue Newcastle sai viime kaudella tuurijoukkueen maineen. Harakat keräsivät paljon enemmän pisteitä, kun otteluiden maalipaikoista olisi pitänyt saada. Moni uskoi joukkueen tuurin loppuvan tällä kaudella, mutta toisin on käynyt.

Newcastle aloitti sesongin voittamalla West Hamin 0-2 hyvän onnen säestyksellä. Kotijoukkue kolisutteli rimoja ja hukkasi paikkansa. Toisella kierroksella palattiin arkeen 0-3 -tappiolla Brightonille.

Viime viikolla Newcastle sai 1-1 -tasapelin Tottenhamin vieraana uskomattoman näytöksen jälkeen. Ottelu olisi pitänyt olla jo tauolla 2-0/3-0, mutta Newcastle nousi tasoihin 90. minuutin rankkarilla, mikä oli lähestulkoon ainoa hyvä tilanne joukkueelle koko ottelussa.

Burnleyn alku on ollut sen sijaan vaikea. Avauspeli Leicesterin vieraana oli todella haastava, ja turpiin tuli maalein 2-4. Viikko sitten Clarets oli parempi Southamptonin isäntänä, mutta hävisi silti ottelun maalein 0-1. Pallo ei ole toistaiseksi pomppinut vieraiden suuntaan.

Moni analyytikko on aliarvoinut Burnleyn kykyä kerätä pisteitä viime vuosina. Clarets on ollut hieman Newcastlen tavoin usein selvästi heikompi osapuoli maaliodottaman mukaan voitosta huolimatta. Joukkue on mielestämme noin luokkaa vahvempi kokonaisuus, kun vertaa Newcastleen.

Me pidämme Newcastlen yhä pelivoimaltaan alhaisena, vaikka pisteitä onkin tullut kauden avausotteluissa. Kyseessä on normaalia pienemmällä kotiedulla aivan 50-50 matsi, joten betsaamme Burnley DNB in 2,18 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *