Coolbet tarjoaa supersuositun tuplauskisan lisäksi myös erillisen triplauskisan! Se on voimassa joka viikko, ja tarjolla on vähintään 2000 euron jackpot taitaville triplaajille. Tämän lisäksi saat tietysti varsinaisten triplauskohteiden tuomat voitot (min. 270€, usein tuhansia euroja)!

Triplauskisaan osallistuminen on helppoa: lyö vähintään 3,00 -kertoiminen betsi Coolbetin triplauskohteista kolmen päivän ajan (pe, la, su). Jos saat lapun kiinni joka päivä, olet mukana jakamassa 2000 euron jackpottia! Näin triplaus toimii.

  1. Kisa alkaa perjantaina klo 12:00, jolloin Coolbetin vedonlyöntiosioon ilmestyvät triplauskisassa mukana olevat kohteet.
  2. Valitse haluamasi kohteet siten, että kupongin kerroin on vähintään 3,00 (voit lyödä singlen tai esim. tuplan tai triplan).
  3. Valitse alkupanos 10-30€.
  4. Jos kohteet osuvat, laitat seuraavana päivänä panokseksi edellispäivän voittosumman.
  5. Jatka triplaamista sunnuntaihin saakka ja voita!

Triplauskampanja on mainio lisä jokaiseen viikonloppuun. Jos olet pudonnut pelistä tuplauskisassa, saat uuden mahdollisuuden lisävoittoihin joka perjantai! Löydät kaikki säännöt ja ehdot Coolbetin Kampanjat-sivulta (löytyy päävalikosta).

Avaa tili ja osallistu kisaan vain Coolbetilla!

AVAA COOLBET-TILI

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *