Kilpailun pisimmän voittoputken kerännyt pelaaja voittaa supermatkan Los angelesiin seuraamaan nhl,nba ja yliopistofutis pelejä!

1.

KIRJAUDU/AVAA TILI COOLBETILLE

2.

SYÖTÄ BONUSKOODI: LAMATKA kohdassa Tili → Bonukset.

3.

LYÖ VETOA HALUAMISTASI KOHTEISTA TASAN 10€ PANOKSELLA.

Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löydät Coolbetin kampanjasivulta!

OSALLISTU TÄSTÄ
Säännöt ja ehdot

Nämä säännöt, jotka on luotu Yleisten Bonussääntöjen lisäksi, ovat voimassa, mikäli kampanjasivulla ei ole muuta mainittu

1. Voittoputki alkaa 16.11. klo 12:00. Osallistuminen kilpailuun päättyy samana päivänä klo 23:59.

2. Osallistuaksesi kampanjaan sinun tulee syöttää bonuskoodi: LAMATKA kohdassa Tili → Bonukset.

3. Lyö veto tasan 10 € panoksella (single tai yhdistelmä). Vedon kerroin tulee olla vähintään 1,60. Kaikki vetomuodot ovat sallittuja. Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä ruutu “Voittoputki” ennen jokaista kisaan osallistuvan vedon vahvistamista. Vain yksi veto per päivä! Päivittäinen veto tulee lyödä klo 12:00 – 23:59 välisenä aikana ja veto tulee olla ratkaistuna seuraavana aamuna klo 10:00 mennessä. Vedot, joissa on käytetty Cash out -toimintoa, ei lasketa mukaan kilpailuun.

4. Jos vetosi voittaa, toista sama seuraavana päivänä niin pitkään, kunnes olet ainoa jäljellä oleva pelaaja. Jos häviät vetosi tai et lyö kampanjaan osallistuvaa vetoa jonakin päivänä, putoat kilpailusta. Jos vedossasi oleva kohde perutaan/siirretään ja kerroin jää alle 1,60, niin voit syyttää rouva fortunaa kilpailusta pois putoamisesta.

5. Viimeisenä kilpailussa mukana oleva pelaaja voittaa supermatkan Los Angelesiin. Jos useampi kuin yksi pelaaja on kilpailussa mukana vielä 8.12. klo 10:00, palkinnon voittaja on se pelaaja, jonka kisaan osallistuvien voitettujen vetojen yhteenlaskettu voittosumma on suurin.

6. Kilpailun voittajan Coolbetin pelitili tulee olla avoinna kilpailun päättyessä.. Kilpailuun voivat osallistua vain Coolbetin suomalaiset asiakkaat, jotka aktivoivat bonuskoodin: LAMATKA ennen kilpailuun osallistuvan ensimmäisen vedon lyömistä. Bonuskoodi tarvitsee aktivoida vain kerran.

7. Pääpalkintona on noin 4000 € arvoinen urheilumatka Los Angelesiin. Palkinto ovat henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa tai siirtää muille henkilöille. Jos pääpalkinnon voittaja ei pääse matkalle, palkinto arvotaan kaikkien mukana olleiden kilpailijoiden kesken.

8. Pääpalkinto sisältää:
– 1 hengen meno-paluu lennot Helsingistä Los Angelesiin
– 7 yön majoitus aamiaisella (30.12.2018 – 6.1.2019)
– Kuljetukset matkan aikana
– Ottelulippu viiteen eri peliin: Lakers-Kings (NBA), Rose Bowl (NCAA), Lakers-Thunder (NBA), Kings-Lightning (NHL) ja Kings-Oilers (NHL)
– Coolbetin edustaja matkalla mukana

9. Osallistumalla kampanjaan ymmärrät, että Coolbet saattaa pyytää sinua ottamaan osaa haastatteluihin tai vastaavaan, joissa voidaan käyttää nimeäsi ja kuvaasi.

10. Coolbet pidättää oikeuden poistaa/hylätä pelaajia kampanjasta, jos epäilemme heitä minkäänlaisesta huijaamisesta tai epärehellisestä toiminnasta. Yksi esimerkki tällaisesta toiminnasta on useampien pelitilien luominen/käyttäminen.

11. Coolbet pidättää oikeuden muuttaa kampanjan sääntöjä ja ehtoja milloin tahansa ilman etukäteen annettua ilmoitusta. Jos muutoksia joudutaan tekemään, uudistetut säännöt ja ehdot kirjataan kampanjasivulle välittömästi.