Fanteam on Euroopan johtava fantasyfutis-operaattori. Sivusto tarjoaa fantasypelejä rahasta monista eri urheilulajeista, kuten jääkiekko, koripallo ja golf. Suurimmat palkintopotit nähdään Valioliigassa, jossa Fanteam järjestää kaudelle 2020/2021 päätähuimaavan miljoonan euron turnauksen!

Manageroi joukkueesi mestariksi ja nappaa 200.000 euroa ykkössijasta! Tällaista turnausta ei ole Euroopassa koskaan nähty!

Seuraavassa lyhyt yhteenveto siitä, miten turnaus toimii.

  • Kyseessä on kausipeli Valioliigasta, joka muistuttaa paljon suosittua Fantasy Premier League (FPL) -peliä.
  • Pelaajien hinnat sekä pistelasku ovat hyvin lähellä FPL:n lukuja, joten Fanteam on helppo omaksua FPL:n pelaajille.
  • Joukkue rakennetaan ennen kauden alkua – voit suorittaa vaihtoja aina kierrosten välissä.
  • Turnaus kestää koko kauden loppuun saakka
  • Palkintopotti on miljoona euroa, josta voittaja kuittaa 200.000 euroa!

Klikkaa tästä turnauksen infosivulle, josta voit lukea tarkat säännöt. Voit luoda joukkueen jo nyt ja vaihdella pelaajia ilmaiseksi ennen kauden alkua. Valioliigan kausi 2020/2021 käynnistyy lauantaina 12.9.2020.

Osallistumismaksu on vain 25€, jonka saat takaisin sijoittumalla vähintään 5659 parhaimman managerin joukkoon. Tämä ei vaadi kuin pientä vaivannäköä. Peräti 519 parasta manageria saa vähintään 100€ ja 41 parasta vähintään 1000€. Fanteam jakaa myös palkintoja jokaisen otteluviikon ja kuukauden parhaalle.

OTA OMASI MILJOONAN EURON POTISTA!

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *