Nordicbet on suomalaisten suosikkibookkeri! Eikä vähiten siitä syystä, että tarjolla on jatkuvasti mahtavia bonuksia ja kampanjoita! Nordicbet jakaa nyt kaksi ilmaisvetoa joka viikko. Avaa tili jo tänään ja hyödynnä nämä mahtavat tarjoukset heti!

10 euron liveveto kiekkoon + 25 euron riskitön betsi!

  • TARJOUS 1: Lyö vähintään 10 euron yhdistelmäveto jääkiekkoon. Kupongilla tulee olla vähintään kolme kohdetta ja minimikerroin 1,50 per kohde. Saat tämän jälkeen ilmaisen 10 euron ilmaisen livevedon haluamaasi kiekkokohteeseen.
  • TARJOUS 2: Panosta viikon aikana vedonlyönnissä vähintään 250 euroa, saat lisäksi 25 euron riskittömän vedon seuraavana maanantaina!

KLIKKAA JA NAPPAA ILMAISVETOSI!

Huom. Kampanjoihin täytyy osallistua joka viikko. Kampanjasivulta löytyy osallistumisnappi, jota sinun täytyy klikata viikottain. Löydät sieltä myös tarkat säännöt ja ehdot. Nämä kampanjat ovat voimassa 29.3.2020 saakka.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *