Wimbledon on perinteisin neljästä grand slam -turnauksesta eikä muutosta ole näkyvissä. Turnaus on edelleen tunnettu tiukasta pukeutumiskoodista, kuninkaallisesta aitiosta ja klassikkoeväästä: mansikoita kermavaahdolla.

Vaikka et matkaisikaan paikan päälle, pääset osaksi maailman vanhinta tennisturnausta poimimalla Rizkittömän vedon. Veikkaa turnauksen voittajaa, niin saat sen tilillesi saman tien!

TOIMI NÄIN:

Aseta vähintään 20 euron voittajaveto miesten tai naisten peleissä eli veikkaa koko turnauksen voittajaa 8.7. kello 00:59 mennessä, niin saat meiltä välittömästi 20 euron Rizkittömän vedon – voit käyttää sen haluamassasi vedonlyöntikohteessa.

LUNASTA RIZKITÖN VETO!

MIKÄ ON RIZKITÖN VETO?

Rizkitön veto on palkinto, jonka saat käyttöösi asettamalla vedon Rizkin Vedonlyönnissä. Sen avulla varmistat, että saat panoksesi takaisin käteisenä, mikäli vetosi ratkaistaan hävityksi.

Käyttääksesi Rizkittömän vedon, klikkaa vetolipussa olevaa asianomaista kohtaa. Alasvetovalikosta näet valittavana olevat tarjoukset. Valinnan jälkeen lataa varat ja sillä selvä! Olet käyttänyt Rizkittömän vedon.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *