Valladolid

KERROIN

3.63
0
pv
0
t
0
min
0
s

Troyes +0.5

Hannover-RBL U2.5

Perjantaisin osallistutaan in triplaus-haasteeseen! Kisan ideana on rakentaa vähintään 3,00-kertoiminen lappu perjantaina. Triplaus-sana viittaa kertoimeen, eli rivi voi koostua singlestä, tuplasta, triplasta tai vaikka viidestä eri kohteesta. Jos lappu osuu, lauantaina tehdään uusi triplaus edellisen kupongin voittorahoilla. Jos lauantain rivi osuu myös, sama toistetaan sunnuntaina.

Läpipelanneet saavat muhkean voittorivin lisäksi bonusrahaa ilta. Potti on tällä viikolla 2000 euroa bonusrahaa! Triplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää perjantain pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne vaikka singlenä sisään, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in triplaus-listalta.

Hannover-RB Leipzig (klo 21:30)

Kotijoukkue Hannover on Bundesliigan rankingin pohjalla yhdessä Nurnbergin sekä Stuttgartin kanssa – aivan kuten sarjataulukkokin kertoo. Kausi on ollut vaikea alusta asti, ja seurajohto teki viikolla odotetun ratkaisun: päävalmentaja Ándre Breitenreiter sai monoa, ja tilalle tuli kokenut Thomas Doll.

Hannoverin ongelmana on ollut koko kauden ajan maalinteko. Tästä kertoo hyvin neljän edellisen kotiottelun saldo: nolla tehtyä maalia. Joukkue hävisi jopa sarjanousija Dusseldorfille 0-1.

RB Leipzigin kausi sujuu sen sijaan odotetusti. Red Bullin joukkue on sarjassa neljäntenä, ja sijoitusta voi pitää täysin ansaittuna sekä loogisena materiaaliin nähden.

Leipzig on pelannut talvitauon jälkeen kaksi ottelua vaihtelevalla menestyksellä: ensin tuli 0-1 kotitappio Dortmundille, mitä seurasi 0-4 vierasvoitto Dusseldorfista.

Ottelun value löytyy vähämaalisten tulosten suunnalta. Peräti 11/13 edellisestä Leipzigin matsista toinen joukkue on jäänyt nollille. RBL ei on muutenkin yksi sarjan vähämaalisimpia joukkueita.

Hannoverin maalimäärät ovat myös laskeneet kovasti alkukaudesta. Uusi valmentaja voi piristää ja ryhdistää joukkuetta puolustussuuntaan sen verran, että matsi pysyy normaalia tasaisempana.

Alle 2,5 maalia kertoimella 2,25 tarjoaa mukavan betsin, joka osuu kerran kahdesta. Triplauskisaan osallistuja tarvitsee tähän kaveriksi toisen kohteen (esim. Valladolid +1 tasoitus).

Metz-Troyes (klo 21:00)

Metz ja Troyes kohtaavat Ranskan kakkosliigan mielenkiintoisessa kärkiottelussa.

Kotijoukkue Metz nähtiin vuosi sitten Ranskan Ligue 1:ssä, mutta joukkueen taso ei riittänyt millään sarjassa säilymiseen. Nyt joukkue hakee uutta nousua, ja Metz onkin viihtynyt Ligue 2:n kärkipaikoilla sarjan alusta asti.

Talven edetessä joukkueen paras meno on kuitenkin hyytynyt, ja xG-lukemat ovat taantuneet valtavasti alkukauden hullutteluista. Takana on viime viikolta surkea 0-0 -tasuri Ajaccion kotiluolassa, jota edelsi kotitappio Clermontille maalein 1-2.

Troyes on sen sijaan matkalla kohti playoffs-paikkoja. Joukkue otti todella tärkeän voiton Lensistä 1-0 viime viikolla. Edellisestä seitsemästä ottelusta on kertynyt vain yksi tappio, ja sekin oli Clermontia vastaan, jolle myös Metz hävisi äskettäin kotipelin.

Troyesin saldo on myös mielenkiintoinen, sillä joukkue on pärjännyt erinomaisesti nimenomaan vierasotteluissa. Seitsemästä reissupelistä on saldona vain yksi tappio ja viisi päästettyä maalia.

Metz ei ole tällä hetkellä niin ”ylikylä” kuin alkukaudesta. Troyes on hyvässä iskussa oleva joukkue, joka on erittäin vaikea voitettava vieraissa. Troyes +0,5 tasoitus kertoimella 2,35 maistuu hyvin peleihin!

Triplauskisaan osallistujat voivat hakea mukaan toisen kohteen, jotta kupongin kokonaiskerroin nousee yli kolmen.

Huesca-Valladolid (klo 22:00)

Sarjanousija Huesca aloitti kauden komeasti voittamalla Eibarin avauskierroksella 1-2. Seuraavaa voittoa saatiin sitten odottaa peräti 19 kierrosta, kunnes Betis kaatui kuukausi sitten kotikentällä.

Huescalta ei odotettu paljon täksi kaudeksi, ja joukkue on täysin ansaitusti La Ligan pohjalla. Takana on kolme ottelua ilman tehtyä maalia, mikä korostaa joukkueen ongelmia. Huesca on tehnyt vähiten maaleja ja päästänyt niitä Levanten jälkeen eniten. Tämä yhtälö johtaa väistämättä putoamiseen kauden päätteeksi.

Valladolid on Huescan tavoin sarjanousija. Avausvoittoa saatiin odottaa viisi kierrosta, mutta tämän jälkeen joukkue on pelannut materiaaliinsa nähden erinomaisen kauden. Takana on erinomainen kotivoitto Celta Vigosta, joka katkaisi samalla viiden ottelun voitottoman putken.

Valladolid ei ole myöskään hermoillut vieraskentällä. Neljästä edellisestä reissupelistä on vain yksi tappio, ja Valladolid on hakenut pisteitä Valencia, Sociedadin sekä Bilbaon kotiluolasta.

Mielestämme Huesca ei ansaitse suosikkiasemaa Valladolidin isäntänä, joten Valladolid +0,5 (tuplausmahdollisuus X2) kertoimella 1,67 maistuu erinomaisesti. Triplauskisaan osallistujat voivat ottaa betsin suoralle voitolle kertoimella 3,63.

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in triplaus-haasteeseen, tarvitset vähintään 3,00 -kertoimisen kupongin aloituspanoksella 10-30 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Triplaus-listalta (löytyy päävalikosta), ja vedot on lyötävä sisään klo 12:00-23:59. Voit sisällyttää kupongille esim. NHL-kohteita, kunhan muistat laittaa lapun ennen puolta yötä vetämään.

Jos sinulla ei ole vielä -tiliä, voit avata tilin tästä ja hyödyntää myös mahtavan ensitalletusbonuksen!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!