Urheiluvedonlyönti: Suurin haaste

Urheiluvedonlyönti on meidän suuri rakkaus ja todennäköisesti myös sinun, kun olet tälle sivulle itsesi löytänyt. Kuten moni suuri rakkaus, niin myös urheiluvedonlyönti tarjoaa aika ajoin draamaa ja myönnät tai et myös sinä rakastat välillä sitä draamaa, varsinkin jos urheiluvedonlyönti kohteesi osuu sen ansiosta. Suurimmalle osalle pelaajista urheiluvedonlyönti on viaton harrastus. Sillä haetaan jännitystä iltaan tekemällä illan TV-otteluun tulosveto, tai tekemällä lauantaina vakioveikkaus, jota voi jännitellä samalla kun seuraa pelejä ja lämmittelee saunaa. Todellisuudessa urheiluvedonlyönti on todella suuri bisnes, mikä tarjoaa mahdollisuuksia monenlaisille ihmisille. Ympäri maailman urheiluvedonlyöntiä pelataan sadoilla miljardeilla euroilla. Tästä järjettomästä kasasta riittää rahaa vedonlyöntiyhtiöille, pelaajille, sponsorimenoihin ja ties minne. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että jokainen voi itse valita kuinka isolla summalla haluaa osallistua. Ja mikä vielä tärkeämpää me annamme sinulle vinkit, jotta voit päättää oletko maksaja vai rahan vastaanottajana! Vedonlyönnissä voit kokeilla kykyjäsi meidän ilmaisissa kilpailuissa. Kilpailut löytyy meidän etusivulta.

Urheiluvedonlyönti on ylivoimaisesti suosituinta

On sanomattakin selvää, että urheiluvedonlyönti painii täysin omassa sarjassaan, mitä tullaan veikkauspeleissä liikkuvaan rahaan. Tarjolla on Lottoa ja kaikenlaista tuuripeliä, missä pelaaja ei juurikaan voi vaikuttaa mahdollisuuksiinsa tai pitkän ajan tuotto-odotuksiin. Urheiluvedonlyönnissä sinä päätät mitä veikkaat ja voit arvioida tulevaa lopputulosta monellakin erilaisella tavalla. Moni varmaan muistaa kuinka jo nuorena lyötiin vetoa kumpi juoksee nopeammin seuraavalle tolpalle, kumpi kaupunginosan joukkueista voittaa jääkiekko-ottelun, tai mikä koululuokka on paras pesäpallossa. Tämä on jo ensikosketuksemme urheiluvedonlyöntiin. Vaikka noita vetoja ei varmastikkaan tehty oikealla rahalla eikä edes nallekarkeilla, niin siinä täyttyy moni urheiluvedonlyönnin periaate. Arvioidaan osallistujat ja veikataan kumpi heistä tulee voittajana maaliin.

Urheiluvedonlyönti: ”Put your money where your mouth is!”

Kuten vanha viidakon sananlaskukin sen kertoo. Tästä on urheiluvedonlyönnissä kysymys. Pistä rahasi sille kenen uskot voittavan. Kuinka monta kertaa olet ollut tilanteessa, missä kaksi kaverusta lyhyen väittelyn jälkeen lyö kättä päälle ja toteavat, että katsotaan pelin jälkeen kenelle perjantai pullo kuuluu? Varmasti monesti. Urheiluvedonlyönnissä on nimenomaan tästä kysymys. Pistämme rahamme likoon sen joukkueen tai urheilijan puolesta kenen uskomme voittavan. Myöhemmin kerromme, että aina usko ei tarvi olla edes kovin suuri, mikäli palkinto on vain riittävä.

Olet varmasti yllättynyt kun mietit, kuinka suuri osa urheiluvedonlyönti on ollut elämääsi jo pienestä pitäen, vaikka et sitä juurikaan ole tiedostanut. Seuraavissa kappaleissa opastamme sinut alkuun urheiluvedonlyönnin saloihin, jotta vältät heti pahimmat sudenkuopat alkavalta uraltasi. Vaikka tarkoituksena on pelata huvin vuoksi ja pienillä panoksilla sen enempää haaveleilematta suurista tuloista, voi asiat silti tehdä oikein.

1.

Talleta 20€ pelaa 50€


Arvostelu tulossa

-Bonuskoodi: WELCOME150

-Minimikerroin 2.0

-Kierrätys 4x 30 päivän sisällä.

-Minimitalletus bonuksella 10€ ja maksimi 20€

2.

Tuplaa talletuksesi 1000€ asti+5€ ilmaisveto ilman talletusta


Arvostelu tulossa

 • Sinun täytyy tehdä 5 €:n urheiluveto minimikertoimella 2.0, jotta voit saada 5 €:n bonuksen ilman talletusvaatimusta käyttöösi.
 • 100% bonuksen kierrätysvaatimus on 15 ja minimikerroin 2.00
 • Minimitalletus 10€

3.

Tuplaa talletuksesi 50€ asti

Kierrätysvaatimus: 6x Talletus Ja Bonus
Minimikerroin 1.80
Single vedot eivät ole sallittuja bonuksella
Minimitalletus 10€

4.

Tuplaa talletuksesi 200€ asti.


Arvostelu tulossa

Lunastaaksesi bonuksen ota yhteys livechattiin tai sähköpostitse [email protected]

Bonus ja talletus tulee kierrättää 10 kertaa vähintään 2.0

Maksimipanos bonuksella 50€

5.

Bonus 100%/120€

Minimitalletus 20€

Kierrätysvaatimus (Talletus+Bonus) x 10

Minimikertoimella 1,80

Urheiluvedonlyönti: Alkeet

Nostamme tässä kappaleessa esiin muutaman asian, mitkä ovat varmasti hyödyllisiä enemmänkin urheiluvedonlyöntiä harrastaneelle pelaajalle.

Urheiluvedonlyönti seuranta

Tämä on ylivoimaisesti tärkein asia mitä pelaajan tulee tehdä. Ei pelkästään sen takia, että tiedät paljonko olet voitolla tai häviöllä vaan sen takia, että se voi olla sinulle hyvä työkalu. Hyvin tarkasti pidetty seuranta on erinomainen työkalu mikäli haluaa kehittyä vedonlyöjänä sekä optioida oman urheiluvedonlyönti pelaamisen maksimaaliseksi. Tämän lisäksi monella on tapana hieman unohdella hävittyjä kohteita, jotta seuranta näyttää paremmalle, kun esittelee sitä kavereilleen. Mikäli seurannan tarkoitus on vain esitellä sitä kavereille ja vääristellä sitä, niin ehkä sen pitämiseen ei kannata tuhlata aikaa. Mutta oikein käytettynä hyvä seuranta on kultaakin arvokkaampi.

Seurannalla pystyt katsomaan missä lajeissa olet todellinen urheiluvedonlyönnin mestari. Mikäli teet esimerkiksi jalkapallovedonlyönnissä vuodesta toiseen hyvää tulosta, on selvää että siihen kannattaa panostaa jatkossakin ja jopa keskittyä enemmän siihen. Ja vaikka jalkapallovedonlyönti olisi sinun selkeästi paras lajisi saattaa siinäkin olla selkeitä sudenkuoppia. Mikäli pelaat useita sarjoja voi olla, että joku sarjoista on syönyt tulostasi joka vuosi. Jos esimerkiksi teet hyvää tulosta Englannin sekä Espanjan sarjoista, mutta Ranskan Ligue1 on joka vuosi tappiollinen, niin kannattaako todellakin pelaamista siihen jatkaa. Saisit jalkapallovedonlyönti tuloksesi vielä paremmaksi mikäli vähentäisit pelaamista tai jopa kokonaan lopettaisit sen Ranskan sarjan. Sillä onhan se rahanlahjoittamista vedonlyöntiyhtiölle jopa oma seurantasi sanoo sen.

urheiluvedonlyönti tuotot

Seuranta myös eri pelimuodoista

Tämän lisäksi seurannalla voidaan tarkastella, kuinka pärjäämme erilaisissa vetomuodoissa. Seurantamme mukaan olemme tehneet hyvää tulosta Englannin jalkapallo sarjoissa. Hyvä niin, mutta jätämmekö tämän asian siihen ja tyydymme hyvään tulokseen? Emme tietenkään! Vaikka teemme voittoa jossakin sarjassa se ei tarkoita sitä, että saamme kaiken mahdollisen hyödyn itsellemme.

Urheiluvedonlyöjällä on monesti lempi pelivalintoja, kuten kotijoukkue -1,5 tai ottelussa tulee yli 2.5 maalia. Usein päädymme pelamaan näitä vaikka se ei olisikaan edullisin pelivalinta. Pahimmassa tapauksessa etsimme kohdetta sen mukaan, missä voisimme pelata lempi pelivalintamme. Seurantaa tarkistelemalla saamme selville, onko meillä tälläisiä tapoja, mitkä tuottavat meille tappiota pitkässä juoksussa.

Ollaan edelleen kuvitellussa tilanteessa, jossa teemme hyvin voittoa Englannin jalkapallovedonlyönnistä. Seurantaa tarkistelemalla huomaamme kuitenkin, että useampana kautena olemme reippaasti tappiolla, kun pelaamme yli 2.5 maalia otteluihin, joissa kotioukkue on altavastaaja ja vierasjoukkue yksi sarjan suurista suosikkijoukkueista. Tälläistä virhettä meidän pelimieltymyksistä emme ikinä olisi havainneet ilman laadukasta seurantaa. Nyt voimme jatkossa tarkastella tapaamme arvioida ottelua. Mikäli huomaamme että joku toimintamalli on tuottanut meille jatkuvasti tappiota, voimme jättää kyseiset kohteet kokonaan pois tai tarkastella miten niitä tulisi jatkossa pelata, jotta se olisi voitollista.

Usein tälläisiä lempi pelivalintoja tulee urheiluvedonlyönnin harrastajille, jostain suuresta voitosta tai tilanteesta joka on jäänyt selkeästi mieleen. Sen jälkeen puoliautomaattisesti pelaamme samankaltaisia kohteita odottaen samaa lopputulosta, vaikka näin ei todellisuudessa olisi. Seurannan tärkein ominaisuus onkin, että pystymme tarkastelemaan meidän pelivalintoja objektiivisesti tuloksien valossa, ilman että annamme tunteiden tai muistojen vaikuttaa niihin.

Hyviä pelikohteita on myös huomenna

Yksi virhe minkä urheiluvedonlyönti pelaaja tekee erittäin usein on maltti tai oikeastaan sen puute. Se vaan on fakta että joka päivä ei ole pelattavaa. Eikä tarvitse olla. Huomena tai ylihuomenna on varmasti taas edullisia kohteita, mitä pääset pelaamaan hyvilä kertoimilla, mikään pakko ei ole tehdä sitä vetoa juuri tänään. Ei karhutkaan aina nuku, ne vetää välillä puolukoita, vedä sinäkin. Toinen samaan kategoriaan kuuluva tapa on lyödä laskeviin kertoimiin, mikä siis välttämättä ei ole tappiollinen tapa. Mutta usein näkee forumeilla näitä hehkutus kohteita. Kaikki foorumeilla, facebook ryhmissä ja ties missä sukukokouksissa on pelanneet jo kohteen ennen kuin itse rupeat katselemaan sitä. Omia pelivalintojaan pönkittäen pelaajat kehuvat kuinka varma tämä kohde on. Tässä kohtaa usein kerroin on jo pudonnut radikaalisti. Ja mikäli kerroin on pudonnut 2,50 -> 1,75 voit olla melko varma, että tästä kohteesta on jo voitolliset elementit syöty. Eli se on ihan ok jättää kohde pelaamatta, jos kerroin on jo laskenut alikertoimeksi, vaikka se monen muun lapulla olisikin. Urheiluvedonlyönti on itsehillintää ja ajoitusta. Silloin kun ajoitus ei ole kohdallaan tarvitaan itsehillintää. Tämä on hyvä muistaa: Hyviä kohteita on huomennakin.

Pelaa parhaalla kertoimella

Urheiluvedonlyönti koostuu periaatteessa kahdesta asiasta: tapahtuman todennäköisyys sekä kerroin millä sitä pelataan. Tapahtuma todennäköisyys on meidän arvio, kuinka usein joku tapahtuma tapahtuu. Kerroin on taas sitten se minkä vedonlyöntisivusto tapahtumalle tarjoaa. Tapahtuma todenäkköisyyteen emme juurikaan voi vaikuttaa, mutta kertoimeen voimme. Suomalaisille suunnattuja vedonlyöntisivustoja on kymmeniä, joten tarjonnasta ei varmastikkaan ole pulaa. Jokaisella heillä on oma arvio erilaisille ottelutapahtumille, sinun tehtäväsi onkin valita vain heidän kertoimistaan paras. Menestyvällä vedonlyöjällä saattaa olla 10-20 vedonlyöntisivustoa, joiden kertoimia he vertailevat ja valitsevat sitten tietenkin sen paikan, joka tarjoaa heille suurimman kertoimen. Kymmenyksien erot kertoimessa tuntuvat vähäpätöisiltä, mutta pitkässä juoksussa tästä tulee valtava tulonlähde. Lisää seurantasi jokaiseen pelaamasi kohteen kertoimeen 0,05 ja vertaa sitä vanhaan. Ero on valtava. Joten valitse itsellesi parhaiten sopivat vedonlyöntisivut ja muista käyttää heidän tarjonnastaan aina paras kerroin. Useammalla sivulla pelaamalla saat tietenkin myös enemmän vedonlyöntibonuksia, jotka tuovat nekin mukavan lisän pelikassaasi.

1.

Talleta 20€ pelaa 50€


Arvostelu tulossa

-Bonuskoodi: WELCOME150

-Minimikerroin 2.0

-Kierrätys 4x 30 päivän sisällä.

-Minimitalletus bonuksella 10€ ja maksimi 20€

2.

Tuplaa talletuksesi 1000€ asti+5€ ilmaisveto ilman talletusta


Arvostelu tulossa

 • Sinun täytyy tehdä 5 €:n urheiluveto minimikertoimella 2.0, jotta voit saada 5 €:n bonuksen ilman talletusvaatimusta käyttöösi.
 • 100% bonuksen kierrätysvaatimus on 15 ja minimikerroin 2.00
 • Minimitalletus 10€

3.

Tuplaa talletuksesi 50€ asti

Kierrätysvaatimus: 6x Talletus Ja Bonus
Minimikerroin 1.80
Single vedot eivät ole sallittuja bonuksella
Minimitalletus 10€

4.

Tuplaa talletuksesi 200€ asti.


Arvostelu tulossa

Lunastaaksesi bonuksen ota yhteys livechattiin tai sähköpostitse [email protected]

Bonus ja talletus tulee kierrättää 10 kertaa vähintään 2.0

Maksimipanos bonuksella 50€

5.

Bonus 100%/120€

Minimitalletus 20€

Kierrätysvaatimus (Talletus+Bonus) x 10

Minimikertoimella 1,80

Jalkapallovedonlyönti

Jalkapallovedonlyönti on selkeästi suosituin urheiluvedonlyönnin laji euroopassa. Amerikassa pelataan enemmän koripalloa, amerikkalaistajalkapalloa ja jääkiekkoa, mutta euroopassa jalkapallovedonlyönti on selkeä ykkönen. Suurin syy tietysti miksi jalkapallovedonlyönti on Euroopassa niin suurta on, että se on seuratuin urheilulaji. Nykyään vedonlyöjälle on tarjolla todella paljon dataa. Välillä tuntuu että tietoa on jopa enemmän kuin mitä tarvitsee. Normaalisti jalkapallovedonlyönnissä käydään ensin läpi kuntopuntarit sekä mahdolliset loukkaantumiset. Nykyään nuo tiedot löytyvät todella helposti. Sen lisäksi on tarjolla dataa edellisten pelien pallonhallinta prosenteista aina maalinteko tilanteisiin asti. Jalkapallovedonlyönnissä on paljon asioita, joita pelaajan tulee ottaa huomioon. Kotikenttäetu on usein erittäin isossa roolissa jalkapallovedonlyönnissä. Tämä on asia mikä on usein pelaajien keskuudessa rankasti aliarvioitu. Monta kertaa harrastepelaajan lapulta löytyykin rivi vierasvoittoja, kun materiaaliltaan vahvemman joukkueen kerroin on ollut liian houkutteleva. Kotikenttäetuun vaikuttaa moni asia. Pelikentät ovat erilaisia, erikokoisia, materiaalit erilaiset, pituus ja leveys saattaa vaihdella. Tämän lisäksi on tehty mittauksia, että pelaajien testosteronitasot ovat huomattavasti korkeampia kotikentällä pelatessaan. Tämä on se ylimääräinen pelaaja minkä kotiyleisö kentälle tuo.

Jalkapallovedonlyönti otteluruuhkassa

Yksi tekijä mikä pelaajien tulee ottaa huomioon pelatessaan jalkapallovedonlyöntiä on otteluruuhkat. Suuret joukkueet ovat todella monessa kilpailussa mukana ja ihan aina pienet cup-kilpailut eivät ole niitä kaikista eniten motivoivia. Näissä peleissä usein vähemmän peliaikaa saaneet pelaajat pääsevät kentälle. Suurilla joukkueilla on tosin monta kentällistä huippupelaajia, joten vähemmän peliaikaa saaneiden pelaajien peluuttaminen ei välttämättä ole heikentävä tekijä. Onhan kentällä näytön haluisia pelimiehiä, jotka ovat pitkään odottaneet näytönpaikkaa. Mutta aina kannattaa selvittää mitkä ottelut ovat joukkueiden pääproriteetti. Tämän lisäksi otteluruuhkassa pelaajien suorituskyky putoaa, vaikka muutaman päivän lepo saattaa tuntua pitkältä, saattaa se silti vaikuttaa esityksiin. Huipputasolla pienikin esityksien heikentyminen saattaa näkyä todella nopeasti tulostaululla.

jalkapallo vedonlyönti kotiyleisö

Vedonlyöntivinkit

Vedonlyöntivinkit ovat asia mitä välillä saa ihan pyytämättä, mutta välillä laadukkaita ei ole tarjolla ollenkaan. Oikein käytettynä vedonlyöntivinkit ovat hyvä voimavara pelaajalle. Tosin monta kertaa niissä tarvitaan vähän sisälukutaitoa, koska vihjaajia on moneen junaan. Mutta kannattaa pitää mielessä että huonotkin vedonlyöntivinkit saattavat sisältää arvokasta tietoa, vaikka ihan kaikesta et olisikaan samaa mieltä. Internet mahdollistaa lähes jokaiselle mahdollisuuden esiintyä vedonlyöntivinkkien antajana ja sen takia ihan kaikkea ei kannata uskoa mitä internetistä lukee. Usein laadukkaat vedonlyöntivinkit tunnistaa todella nopeasti sisällöstä. Jos kirjoittajalla menee suurin aika kuntopuntarin kuvailemiseen ja sarjataulukon tilannetta analysoiden tai hänellä on vain huomioita pelkästään huonosta kerroin asettelusta, hänellä ei ehkä ole sen jälkeen enää muuta annettavaa ja käsitys todellakin merkityksellisistä seikoista ei ole hallussa. Sarjataulukon ja kuntopuntarin näkee jokainen pelaaja muutamassa sekunnissa. Laadukkaat vedonlyöntivinkit eivät sisällä turhaa jaaritelua ja sisältävät huomioita, jotka ovat sellaiselta jääneet huomiotta, joka ei lajia niin hyvin ymmärrä.


1.

Talleta 20€ pelaa 50€


Arvostelu tulossa

-Bonuskoodi: WELCOME150

-Minimikerroin 2.0

-Kierrätys 4x 30 päivän sisällä.

-Minimitalletus bonuksella 10€ ja maksimi 20€

2.

Tuplaa talletuksesi 1000€ asti+5€ ilmaisveto ilman talletusta


Arvostelu tulossa

 • Sinun täytyy tehdä 5 €:n urheiluveto minimikertoimella 2.0, jotta voit saada 5 €:n bonuksen ilman talletusvaatimusta käyttöösi.
 • 100% bonuksen kierrätysvaatimus on 15 ja minimikerroin 2.00
 • Minimitalletus 10€

3.

Tuplaa talletuksesi 50€ asti

Kierrätysvaatimus: 6x Talletus Ja Bonus
Minimikerroin 1.80
Single vedot eivät ole sallittuja bonuksella
Minimitalletus 10€

4.

Tuplaa talletuksesi 200€ asti.


Arvostelu tulossa

Lunastaaksesi bonuksen ota yhteys livechattiin tai sähköpostitse [email protected]

Bonus ja talletus tulee kierrättää 10 kertaa vähintään 2.0

Maksimipanos bonuksella 50€

5.

Bonus 100%/120€

Minimitalletus 20€

Kierrätysvaatimus (Talletus+Bonus) x 10

Minimikertoimella 1,80

6.

Jopa 50€ kierrätysvapaata bonusta!


Arvostelu tulossa

 • Nappaa 5€ käteistä jokaisesta pelatusta 100€ aina 50€ saakka.
 • Pelaa rekisteröitymättä pankkitunnuksillasi
 • Voitot kotiutat välittömästi pankkitilillesi
 • Tarjolla myös loistava livekasino pelivalikoima
 • Maltan lisenssi takaa verovapaat voitot Suomalaisille pelaajille

7.

10€ Vedolla 20€ ilmaisveto


Arvostelu tulossa

Lyö Karamballe 10€ veto ja saat käyttöösi 20€ ilmaisevedon! Ilmaisevedon voitoissa ei ole lainkaan kierrätysvaatimusta!

8.

Parhaat kertoimet


Arvostelu tulossa
9.

Bonus 100% / 100€


Arvostelu tulossa
10.

Betser bonus nyt 100% / 100€

Lunasta 10€ ilmainen peliraha vedonlyöntiin ilman kierrätystä. Saat rahan, kun lyöt ensin 20€ arvoisen vedon.

 • 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä
 • Balls & Brains pisteytysohjelma
 • Selkeä mobiilikäyttö

12.

Bonus 120€/100% + 5€ ilman talletusta

14.

Saat kolminkertaisen Ilmaisevedon lyötyäsi ensimäisen vedon


Arvostelu tulossa

Tarjolla kattava tarjonta vedonlyöntiä, fantasyvetoja sekä kasinopelejä.

-Voit pelata euroilla tai kryptovaluutoilla