Kattavat pelivihjeet ja analyysit vedonlyöntiä varten

Pelivihjeet tarjolla joka päivälle. Vihjeitä kuumiimpiin peleihin sekä nostoja viikon suurimmista ylikertoimista. Tältä sivulta löytyy kaikki sivustollamme julkaistut vihjeet pelipaikkoihin tai tapohin liittymättä. Mikäli haluat etsiä tarkemmin vihjeitä, juurikin tiettyihin lajehin kannattaa valita alasvetovalikosta esimerkiksi Liigavihjeet tai Jalkapallovihjeet.

Vihjeiden kanssa kannattaa hyödyntää sivustomme kautta saatavat vedonlyöntibonukset. Lista on aina ajantasalla ja saatat löytää sieltä jopa täysin eksklusiivisia bonuksia.


Sulkeutuvat kohteet


Pelivihjeiden lukeminen

Pelivihjeitä on nykyään tarjolla enemmän kuin olisi tarvetta. Jokainen joka on saanut pitkävedon kiinni tuntuu olevan jonkun sortin asiantuntija. Sen takia kannattaa kiinnittää erityistä huomiota pelivihjeisiin joita luet. Nettisivun omistaminen ei automaattisesti tee sinusta asiantuntijaa, ja mitä todennäköisemmin kun luet vihjeen netissä olet enemmän pihalla kun alkaessa. Ilmaisetvedot.com sivusto kuitenkin satsaa laatuun. Omien kontaktien sekä oman ammattitaidon kautta pyrimme julkaisemaan ainoastaan laadukkaita vihjeitä. Ja sivustomme alusta lähtien meidän palautusprosentti onkin ollut murskaava kilpailijoihin nähden, onko se ollut hyvää tuuria vai laaduska työtä on sinun päätettävissä. Seuraa vihjeitämme ja et varmasti tule pettymään. Veikkauksen pitkävetovihjeitä löytyy täältä. Olemme Suomen halvin ja paras!

Pelivihjeet ja vedonlyöntivinkit ammattilaisen toimesta

Ilmaisetvedot.com on vedonlyöntiammattilaisten ylläpitämä sivusto, tämän lisäksi sivustolla on ostettuja vihjaajia, jotka ovat joko ammattivedonlyöjiä, tai meidän hyväksymiä alan vannoutuneita harrastajia. Vedonlyönti on yksi vaikeimmista tavoista ansaita elantoansa, mutta harrastumielessä siinä varmasti moni pystyy tienaaman mukavaa lisätuloa. Meidän sivusto on nimenomaan omistettu näille harrastajille, mitkä haluavat lukea ammattilaisten pelivihjeitä. Vedonlyöntivinkeissä pyrimme nostamaan oleellisia asioita kohteista ja vedonlyönnistä yleensä. Kyseessä ei kuitenkaan todellakaan ole tuurilaji vaan nimenomaan suurta omistautumista vaativa taitopeli.

Sivustollamme mainostetaan peliyhtiöitä mikä mahdollistaa meitä palkkaamaan vihjaajia lajeihin, joihin meillä itsellä ei ole lajituntemusta. Muun muassa hiihtoa ja salibandyä hoitanut kaveri sai uskomattomasti kiitosta, eikä suotta sillä palautusprosentit oli näissä lajeissa korkeammat kuin yhdelläkään vihjepalvelulla suomessa. Joten me todellakin panostamme vihjeiden laatuun eikä määrään niin kuin monet muut sivustot. Sen lisäksi, että vihjaamme voittavia vetoja, pyrimme vihjeissämme tuomaan esiin oleellista tietoa, ja näin ollen opastamaan vihjeiden lukijoita. Tämän lisäksi pyrimme tuomaan vedonlyöntiteoriaan liittyviä asioita mitkä kaikkien on helppo omaksua.Vakion pelivihjeet

Vakioveikkaus on yksi suosituimmista veikkaus muodoista suomalaisten keskuudessa. Meidän asiantuntemukseen kuuluu nimenomaan englannin sekä pohjoismaiden jalkapallovedonlyönti ja sen takia Ilmiasetvedot.com on kiistatta paras paikka lukea vakiovihjeitä. Emme anna suoria rivisuosituksia vaan poimimme parhaat varmat ja ohipelit esille, sen lisäksi annamme jokaiseen ottelun prosenttiarvioin, jota voitte verrata veikkauksen peliprosentteihin. Tämän lisäksi pyöritämme omaa kimppaa mihin voit osallistua Facebookin ”Veikkausvihjeet & pitkäveto”-ryhmässä. Tämä kimppa on laadittu ammattilaisten vihjeiden pohjalta ja rivien laatimisessa on käytetty vankkaa kokemusta veikkauksen muuttuvista kertoimista.

Meillä on vakioveikkauksesta ja ennen kaikkea Englantilaisesta jalkapallosta monen kymmenenvuoden kokemus, joten voimme varmuudella sanoa, että me todella tiedämme mitä olemme tekemässä. Toki Vakioveikkaus on erittäin vaikea peli ja edes oikealla analyysilla et voi olla voittaja joka lauantai, mutta me varmasti annamme sinulle mahdollisuuden rakentaa odotusarvollisesti parempia kombinaatioita. Lue siis vihjeemme ja poimi parhaat peli-ideat ja rakenna omat kimppasi. Löydät vakion pelivihjeet täältä!

Huippudiili: Tuplaa talletuksesi 50€ asti + 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta!

Talletus tuplana 50€ asti + 5€ ilmaista pelirahaa

Parhaat NHL-vihjeet

NHL on yksi suosituimmista vedonlyönnin kohteista Suomessa, tietysti suuri syy siihen on että suomalaiset rakastavat jääkiekkoa ja viime aikoina suomalaiset pelaajat ovat olleet joukkueidin avainrooleissa. Tämän lisäksi ottelut pelataan yö aikaan kun ei ole muita suomalaisille jännittäviä pelikohteita tarjolla. NHL otteluita siteerattiin jopa lottoamiseksi, koska asiasta perehtymättömälle veikkaajalle otteluiden ennakoiminen oli erittäin vaikeata. Totuuden siemen siinä siinsi sillä NHL-vihjeet ja veikkaaminen tarjoaa pelaajille suuren mahdollisuuden, mutta tietämättömille tämä on varmasti suuri suden kuoppa. NHL otteluiden veikkaaminen vaatii jatkuvaa otteluiden seuraamista, pelkästään kuntopuntareita seuraamalla et varmasti pääse voitolliseen tulokseen. NHL:ssä momentumin merkitys on erittäin suuri ja veikkaajan pitää olla valmis muuttamaan arvioitaan paljonkin nähdyn formin perusteella. Materiaalin ja nimilistan tuijottaminen vie normaalin NHL veikkaajan tuhoon. Menestyvä NHL veikkaaja seuraa luotuja maalintekopaikkoja sitä kuinka hyvin joukkue puolustaa viisikkona ja kuinka hyvin niin sanotusti paketti on kasassa. Kaikkia näitä asioita mitä tarvitaan hyvään momentumiin ja voittoputkeen NHL:ssä ei näe kuntopuntarista ja sarjataulukosta vaan ne asiat ymmärtää ainoastaan pelejä seuraamalla. Me olemme ratkaisseet tämän ongelman puolestanne ja tarjoamme kilpailukykyiset NHL-vihjeet teille ilman että oudutte valvomaan jokaista yötä TV:n ääressä.

SM-liigan vihjeitä löydät ilmaisetvedot.com sivulta

Liiga tai aikaisemmin paremmin tunnettuna SM-Liiga on suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa ehdoton ykkönen, eikä ihme se on suomessa eniten seurattu kotimainen urheilusarja. Tämän lisäksi jääkiekko on ainoa laji missä Suomi pystyy tarjoamaan todella kilpailukykyisen maajoukkueen verrattuna muihin maihin. Huolimatta siitä että SM-Liiga on suomen suosituin ja seuratuin vedonlyöntimarkkina on keskimäärin vihjeet todella ala-arvoisia. Tietysti täytyy muistaa että Liiga on erittäin vaikea sarja veikata, mutta asiaa ei paranne se että jokainen amatööri on tyrkyttämässä mielipiteitään faktoina. Kuten pohjustuksesta jo varmasti huomasittekin, niin me emme tule olemaan näitä amatöörejä, vaan pyrimme tarjoamaan ainoastaan erittän laadukkaita Liigavihjeitä. Markkina on kova, mutta meidän vihjaajat on biitannut markkinat jo vuosia eikä ole syytä olettaa että tilanteeseen olisi tulossa muutosta. Lue siis ammattilaisten vihjeet SM-Liigaan Ilmaisetvedot.com sivustolta ja olet koko ajan ajanhermolla.

Katso viimeisimmät KHL-vinkit

Kontinental Hockey League on viime vuosina nostanut huimasti tasoaan. Venäläisiä NHL supertähtiä on siitynyt KHL kentille joko lopettelemaan uraansa tai nauttimaan loputtomista öljyrahoista. Sarja on sinällään erittäin mielenkiintoinen, että nyt lähellä Eurooppa pelataan päivittäin huippu jääkiekko otteluita, siitä huolimatta Suomessa ei vielä olla kovinkaan hyvin kartalla, mitä kyseisessä liigassa tapahtuu. Normaalien kanavapakettien avulla et pääse juuri näkemään muita kuin Jokereiden otteluita, joten erittäin laajan sarjan moni muu joukkue jää todella suureksi mysteeriksi. Tämän takia KHL-vinkit saattaa olla kullan arvoisia tai sitten todellisia raha kaivoja. Tilanne on hyvin samanlainen kuin NHL sarjan kohdalla aikanaan. Osaavat vedonlyöjät käyttävät tilanteen hyväksi, mutta osaamaton kaveri on tilanteessa missä kolinkonheitto ajaisi saman asian. Älä siis luota iltalehtiin ja kuntopuntareihin vaan lue parhaan KHL-vinkit meidän sivuilta etkä ole ulkona siitä kuinka hyödymme mystisestä KHL-sarjasta.

Ravivihjeitä tarjolla viikottain

Ravivihjeissä keskitymme poimimaan mehukkaimmat yllätykset. Harvoin suosittelemme suoria rivejä Toto76, mutta nostamme lähdöistä esiin hevosia joita kannattaa omille lapuille ottaa mukaan. Tämän lisäksi tarjolla on kiinteäkertoimisia kohteita niin kotoiselle Veikkaukselle kuin myös muille vedonlyöntisivustoille. Kiinteäkertoimisissa kohteissa kannattaa reagoida nopeasti, sillä usein vihjeidemme jälkeen kertoimet putoavat. Tämä johtuu siitä että olemme saaneet vihjeillemme paljon seuraajia ja kohde saa paljon peliä sen jälkeen kun vihje on julkaistu. Tähän sivustot reagoivat pudottamalla kerrointa. Viikottaiset ravivihjeet.

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 – säännöt ja ehdot voimassa