Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Kolmannessa kohteessa Astrum on lähellä kokomatkan johtoa pikamatkalla. Kovassa vireessä kilpaileva ruuna saanee keulat, vaikka ei kiihdytyksessä kaikista nopein olisikaan. Ainakin ykköseltä lähtevälle Furies Rain:lle kelpaa suosikin selkä eteen. Nyky kuntoinen Astrum voi voittaa muualtakin kuin keulasta, mutta keulajuoksu on todennäköinen. Toinen varma on päätöskohteen Goodygoodytwoshoes. Olli Koivusen ajokilla on tauon jälkeen kolme starttia alla, joten eiköhän vire ala löytymään. Se pitää ykköseltä keulat ja vetää pitkään. Kesäkeleillä, ilman kaikkia kenkiä, se pystyy lopettamaan keulasata niin kovaa, ettei ohittajia taida löytyä.

Avauskohde on matalan sarjojen lämminveri lähtö ja se pelataan viidellä merkillä. Perusmatkalta ykkösradan Ro-Ro-Yo ja juoksulangan Fix you saavat reissut kärkipäässä, toinen keulassa. Tiger Hill avasi uransa hienosti Maaliskuussa Vermossa. Silloin se hävisi kolmivuotislähdössä, kuolemanpaikka reissun jälkeen vain selästään kovaa kirineelle, ikäluokan parhaimmistoon kuuluvalle Icella:lle. Kesäkelillä ei takamatkalta ole helppoa kiriä, mutta otetaan lapulle hieman rutinoituneemmat Stoneisle Ucco ja BWT Hurricane.

Kakkoskohteeseen kannattaa laitta paljon merkkejä. Perusmatkalta Soma Suomalainen yrittää karkuun takamatkalaisia. Nyt on vuorossa keulajuoksu. 20m pakilta Ohitella on kyvyiltään riittävä, mutta laukat vaivaavat. Novan Varjolilja palasi tauolta lappeeseen valmiina, häviten maalikamerassa. Yllätysosastolta mukaan Varjosi(5%) ja Werona (3%). Gimma:lla on suljettu lähtöpaikka, mutta kyvyiltään se on lähdön parhaimmistoa. Kahdelta pakilta mukaan Franselmi, joka pärjäisi näissä tehtävissä, jos vain ravaisi joskus koko matkan.

Neljäs kohde pelataan kahdella merkillä. Sanahelinä oli Kajaanissa oikein vakuuttava keulavoittaja. Se piti voltin ykköseltä keulat ja hallitsi lähtöä mielin määrin. Nyt auton takaa se koittaa samaa temppua. Virin Varpu on nousee ryminällä kohti tammaeliittiä. Se voitti Seinäjoella jo hallitsevan Ravikuningattaren, Suven Sametin. Jyväskylässäkin se oli hyvä kolmas, kovassa tehtävässä.

Viidenteen lähtöön pelataan viisi merkkiä. Black Revenge on pelattu niukaksi suosikiksi, vaikka voittaminen on ollut viimeaikoina vaikeaa. Love’n Cash saa nätin reissun kärkipäässä ja kuuluu ajoissa peleihin. Truly Easy kiri Jokimaalla takapareista kovaa kolmanneksi ja pääsee nyt iskemään lähempää kärkeä. Father’s Hope lähtee kovaa ja saa 8-radasta huolimatta varmaankin jonkunlaisen juoksun. Yllättäjänä mukaan Top Class Kemp (4%), joka voi saada ykköseltä paikan johtavan takaa.

Lähtö1: 1,4,7,12,13

Lähtö2: 2,3,5,6,7,10,13

Lähtö3: 5

Lähtö4: 1,4

Lähtö5: 1,2,4,7,8

Lähtö6: 1 Vihjerivin hinta: 35e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *