JÄÄKIEKON VEDONLYÖNTIVIHJEET ILMAISEKSI

Jääkiekko on Suomessa erittäin suosittu vedonlyöntimuoto, oli kyseessä sitten kotimaiset sarjat tai rapakon takainen NHL. Sen lisäksi Leijonat sytyttää joka vuosi suomalaisen betsikansan. Tälle sivulle kasaamme meidän laatimat vinkit jääkiekkoon, oli kyse sitten mistä sarjasta tai tapahtumasta hyvänsä.

Jääkiekkovedonlyönnissä pitää ottaa huomioon muutamia hieman erilaisia asioita kuin esimerkiksi jalkapallossa, kannattaakin lukea vihjaajiemme analyysit ottelusta, missä on nostettu esiin ottelun tärkeimmät kohdat. Tällä tavalla pääset sisään ajattelutapaan, jolla ammattilaiset katsovat otteluita ja pääset napsimaan valueta, muutenkin kuin vain meidän vihjeitä seuraamalla.

Katso alta viimeisimmät vihjeet ja nosta itsesi jääkiekkovedonlyönnin huipulle. Vihjeitä löytyy myös Liigavihjeet sekä NHL-vihjeet osiosta.JÄÄKIEKON MM-kisat vedonlyönnissä

Jääkiekon MM-kisat on monen vedonlyöjän lempikohde. Tähän on monta syytä, mutta varmasti suurimmat on tietenkin suomalaisten rakastama jääkiekko, Leijonien hyvä menestys arvokisoissa sekä muutaman viikon televisioitu turnaus antaa monelle mahdollisuuden menestyä niin erilaisessa turnausvedonlyönnissä. Ilmaisetvedot sivuston ennakkot, vihjeet sekä kisakatsauksen voit lukea täältä.

5 kohtaa mitkä kannattaa ottaa huomioon kun lyöt vetoa turnauksessa

  1. Kliseiden kunkku! Erikoistilanne pelaaminen. Onhan se kliseistä pahin, mutta usein kliseet ovat totta. Turnaus kestää muutaman viikon ja mikäli Yli- ja Alivoima eivät ole kunnossa kisojen alussa tai pian alkamisen jälkeen, voi sen saaminen kuntoon olla mahdoton tehtävä. Pelejä on tiuhaan ja harjoitusmahdollisuuksia suhteellisen vähän. Normaalissa sarjassakin Erikoistilanne pelaamisen kuntoon saaminen saattaa viedä kuukausi.
  2. Nukkuva Amerikka. Pohjois-Amerikan joukkueet kasataan usein vasta juuri ennen kisoja. Mukaan liittyy pelaajia vasta ihan viime metreillä kun vapautuvat omista joukkueista. Välttämättä ketjuja ei ole kasattu laisinkaan ennen kisoja ja sen takia voi mennä hetki ennen kuin joukkueet ovat täydessä iskussaan. Mikäli haet yllätyksiä Kanadaa ja Usa:ta vastaan kannattaa sitä koittaa nimenomaan ensimmäisissä peleissä.
  3. Reagoi nopeasti. Ole valmiina muuttamaan nopeastikin mieltä joukkueen rankingista/suoritustasosta. Älä anna liikaa vanhojen meriittien painaa vaan turnausmuotoisessa vedonlyönnissä pitää olla rohkeutta muuttaa mielipdettä joukkueesta nopeastikin. Jos näet aukkoja joukkueen pelaamisessa, ei ole mitään takeita, että ne tulisivat kuntoon turnauksen aikana. Älä siis häviä rahaa vanhoille meriiteille!
  4. Joukkueet voittavat yksilöt. Suomi on perinteinen ylisuorittaja arvokisoissa, vai onko? Suomalaiset pelaajat tuntevat toisensa jo juniori vuosista asti ja ovat todennäköisesti kaikki pelanneet enemmän tai vähemmän keskenään, vaikka joukkue kasattaisiinkin eri NHL,KHL ja Liiga pelaajista. Tämän lisäksi Leijonat pelaavat paljon harjoitusotteluita ja joukkue on hitsaantunut hyvin kasaan jo ennen ensimmäistä ottelua. Saman tyyppisiä maita ovat Saksa sekä Sveitsi, nämäkin maat ovat usein ylisuorittajien listoilla.
  5. Raha on altavastaajissa. Jääkiekon MM-kisat ovat joka vuosi entistä tasaisemmat. Toki kisojen laajentaminen on nostanut tasoeroja tiettyjen joukkueiden välillä. Enää ei kuitenkaan nähdä 10-0 otteluita liukuhihnalta. Kuten jokaisessa kehittyvässä lajissa on aina helpompi kuroa etumatkaa kiinni kuin tehdä sitä lisää. Monet pienet maat ovat saaneet lisää harrastajia ja omaavat ammattitaitoisen valmennuksen. Enää he eivät sekoile kaukalossa, kuin päättömät kanat, vaan suorittavat tarkkaan harkittua taktiikkaa. Tasoerot kapenevat ja maalikarkeloita nähdään harvemmin. Luota siis rohkeasti tasoituksella pelattaviin altavastaajiin. Sillä edelleen massat haluavat pelata murskavoittoja ja bookkerit usein antavat vähän löysää altavastaajien kertoimiin.

jääkiekkovihjeet

 

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 – säännöt ja ehdot voimassa