HIFK-SaiPa U4.5

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kaksi ottelua. Otamme pelivihjeissämme kantaa molempiin matseihin!

HIFK-SaiPa (klo 18:30)

Kotijoukkue IFK lähti koronabreikille neljäntenä, mikä on hyvä sijoitus koko kauden ongelmat huomioiden. Joukkue esitti myös hyviä otteita ennen taukoa ja oli xG:n valossa vahvempi joukkue myös tappio-otteluissa Lukkoa ja Tapparaa vastaan.

Perjantaina HIFK joutuu antamaan tasoitusta ikävällä tavalla, sillä joukkue on ilman kahta parasta pistemiestään; Anton Lundell on U20-kisoissa ja Bemströmin visiitti päättyi hänen palattuaan Pohjois-Amerikkaan. IFK:lla oli ongelmia viimeistelyn kanssa jo ennen taukoa.

Vierailija SaiPa on piristynyt huikealla tavalla viime kuukausina. Sputnikit ovat ottaneet neljä viidestä varsinaisen peliajan voitoistaan edellisen kahdeksan kierroksen aikana. Tätä ennen SaiPa voitti varsinaisella peliajalla 1/10 ensimmäisestä ottelustaan.

Villet Koho & Hämäläinen ovat saaneet penkin takana lyhyessä paljon aikaan; joukkueen ilme on aivan eri maailmasta Lehterän aikaan verrattuna. Nyt SaiPa on tiivis ja pursuaa taisteluhenkeä. Tästä osoituksena loistavat voitot KooKoosta ja Ilveksestä ennen taukoa.

SaiPa ei ole päästänyt viiteen matsiin kertaakaan yli kahta maalia varsinaisella peliajalla, vaikka vastassa on ollut myös Liigan kärkijoukkueita. Sputnikit lähtevät uhrautuvalla puolustuspelillä myös IFK:n kimppuun. Kotijoukkueelle tulee varmasti vaikea ilta, etenkin, kun kaksi tehomiestä on nyt pois riveistä.

Betsataan alle 5,5 maalia in 1,65 kertoimella. Voit myös ottaa rohkeasti alle 4,5 maalia 2,30 kertoimella. Molemmissa vaihtoehdoissa on reipas value, joten panossuosituksemme on tähän kohteeseen 4/5 yksikköä!

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!
  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

TPS-Tappara (klo 18:30)

Kotijoukkue TPS:lle perjantain matsi on jo viikon toinen. Turkulaiset ottivat varaslähdön keskiviikkona Pelicansin vieraana. Kyseessä oli hyvä esitys, joka ratkesi henkilökohtaiseen virheeseen. Nyt joukkueella on kuitenkin jo tuntumaa tosipeleihin tauon jälkeen.

TPS on ollut tällä kaudella todellinen tasurikone; saldo 7-8-4 on todella outo jääkiekon puolella. Turkulaiset ovat hävinneet edellisen kerran matsin varsinaisella peliajalla lokakuun lopussa. Helmisen suojatit ovat tällä hetkellä todella vaikeasti voitettava nippu.

Vierailija Tapparan alkukausi on ollut valtava pettymys. Kirvesrinnat on totuttu näkemään Liigan piikkipaikoilla, mutta joukkue on yhä 9. sijalla. Tämä siitä huolimatta, että Tapparalla oli ennen taukoa käynnissä komea voittoputki.

Tappara voitti peräti viisi matsia putkeen, kunnes Sport katkaisi joukkueen lennon juuri ennen koronabreikkiä. Vaikka tahti onkin parantunut, Tapparan ongelmat vaivaavat joukkuetta yhä. Epävarma maalivahtipeli sekä virhealtis puolustus maksavat pisteitä.

TPS on hävinnyt toistaiseksi kotonaan vasta yhden kymmenestä ottelusta varsinaisella peliajalla. Ero on huikea viime kauteen, jolloin joukkue oli pitkään yksi sarjan surkeimmista kotijoukkueista. On vaikea nähdä Tapparaa muuta kuin marginaalisena suosikkina TPS:n vieraana.

TPS:ltä olivat nuorten kisoissa olevien pelaajien lisäksi keskiviikkona poissa myös Lajunen ja Korpikoski. Tämä tuo Tapparalle hieman etua, mutta value on silti reipas kotivoitolle. Betsataan TPS +0,5 tasoituksella in 1,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio 59 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *