Liigavihjeet vakaalla ammattitaidolla

SM-Liiga, tai nykyisin uudelleen brändätty Liigaksi, on suomalaisten vedonlyöjien ehdoton ykkössuosikki. Monella betsimiehellä onkin paluu arkeen siinä kohtaa kun kiekko tippuu Liigan osalta jäähän ensimmäistä kertaa. Meidän ilmaisessa vihjepalvelussa emme ole jääneet tätä tietenkään ihmettelemään, vaan olemme kaapanneet ansioituneita Liigatietäjiä tiimiimme. Liigan veikkausvihjeet ovat siis huipputasolla, mutta tietysti mikäli olette sivuamme seuranneet niin tiedätte, olemme tottuneet parhaaseen ja sen myös ilolla ojennamme teille. Liigasta on aina niin monta mielipidettä kun on suutakin, joten tule mukaan keskustelemaan vihjeistä meidän facebook ryhmään ”Veikkausvihjeet & Pitkäveto”. Myös NHL-vihjeet löytyy sivuiltamme.KUUMIMMAT LIIGAVIHJEET KAUDELLE 2018-2019

Nyt jos koskaan tarvitset ammattilaisten sm-liiga vihjeet! Liiga muuttuu koko ajan ja joukkueet ovat erittäin tasaisia. Tämän lisäksi Liigassa on lisätty pelirytmiä ja sekä moni joukkue pelaa sen lisäksi CHL-sarjassa. Osittain näistä syystä moni harrastelija vedonlyöjä on valitellut, että Liiga vedonlyönti on mennyt täysin mahdottomaksi arpapeliksi. Näin ei kuitenkaan ole. Voitollinen vedonlyönti vaatii nyt hieman ammattimaisempaa otetta juuri tästä syystä olemme palkanneetkin sivustollemme huippu ammattilaisten laatimaan liigavihjeet! Nyt jos koskaan voimme sanoa että tarjolla on parasta mitä rahalla saa. Tiedämme kuinka paljon arvostatte huippulaadukkaita sm-liigavihjeitä, joten olemme valmiita tarjoamaan teille parasta mitä tarjolla on! Sm-liigan vihjeet pyritään julkaisemaan jo päivää ennen otteluita, jotta seuraajamme pääsevät pelaamaan ne parhailla kertoimilla, joten kannattaa ottaa tämä sivu tiukkaan seurantaan. Katso myös muut pelivihjeemme.

Katso SM-liigan vihjeet viikottain

Liiga pelataan nykyään lähes joka päivä, vaikka jokaiseen otteluun ei tarjolla olekaan vinkkiä, kannattaa käydä silti sivustollamme joka päivä kurkkaamassa liigavihjeet. Pyrimme julkaisemaan sm-liiga vihjeet jopa päivää ennen otteluita, joten mikäli haluat olla mukana ennen kuin kertoimet putoavat käyhän tutkimassa liigavihjeet tarjonta päivittäin.

JÄÄKIEKON SM-LIIGAN KAUSI 2018 JOUKKUEIDEN NÄKÖKULMASTA

Liiga on saanut paljon kritiikkiä viime kausina siitä, että pelaaminen on mennyt liian puolustusvoittoiseksi ja suorastaan jopa tylsäksi. Viime kaudella jo huomattiin selkeästi, että pelia pyrittiin viemään hyökkäävämpään suuntaan ja tällä 2018-2019 tuota suuntausta on selkeästi jatkettu ja se on näkynytkin selkeästi jo alkukauden maalitilastoissa.

Kausiennakot ovat sinällään tuttua kauraa, jälleen suosikkeja ovat Kärpät, HIFK, TPS, Tappara sekä JYP. Turun palloseura on mielenkiintoisessa vaiheessa kun joukkueesta siirtyi vanhempia profiilipelaajia syrjään. Huikean uran tehneet Tomi Kallio, Henrik Tallinder sekä Eric Perrin teki tilaa nuoremmille pelaajille. Ja huutoon on jo vastattu kun todella upeasti kauden aloittanut Kaapo Kakkoon tehtaillut huimasti pisteitä. Tämän perusteella Turussa pitäisi antaa enemmänkin vastuuta hyvälle juniori tuotannolle.

Vaikka kausiennakoissa samat joukkueet keikkuu kärkipäässä on jokaisella joukkueella vielä paljon tehtävää että saadaan kokonainen paketti. Hurjat pelimäärät ja Liiga joukkueiden kapeat materiaalit nousetvat varmasti taas kesken kauden puheenaiheeksi kun loukkaantuneita pelaajia pyritään paikkaamaan hankinnoilla. Meidän SM-liiga vihjeet ottavat huomioon nämä kauden aikana tapahtuvat muutokset ja kannattaakin aina pitää mielessä, että ei kannata huolehtia siitä ketä on poissa kentältä vaan ketkä siellä pelaavat. Kuten aina älä siis ylireagoi muutamien pelaajien poissaoloihin.

 

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 – säännöt ja ehdot voimassa