Lukko

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina ensimmäinen täysi kierros tämän kalenterivuoden puolella. Me otamme tällä kertaa kantaa kahden handicap-betsin puolesta.

Jukurit-KalPa (klo 18:30)

Kotijoukkue Jukurit lähtee KalPan kaatoon itseluottamusta puhkuen. Joukkue otti varaslähdön kalenterivuoteen 2021 pelaamalla tiistaina Kärppien vieraana. Jukurit pelasi hienon ottelun ilman kahta tehomiestään ja oli erittäin lähellä voittaa matsin varsinaisella peliajalla.

Moni muistaa vielä 1-11-selkäsaunan HIFK:n vieraana noin kahden kuukauden takaa. Tämän jälkeen Jukurit on hävinnyt vain 2/7 ottelusta varsinaisella peliajalla ja voittanut kotona kolme peliä putkeen: JYP 4-0, HPK 5-2 ja Ilves 5-3. Joukkue on todellakin ryhdistäytynyt.

Vierailija KalPa oli syksyllä 2020 yksi ehdottomia ideajoukkueitamme. Kuopiolaiset pyörivät alkukauden aivan sarjan kärkisijoilla, mutta nyt sijoitus on pudonnut top 6:n ulkopuolelle. Edellisessä ottelussaan KalPa hävisi häntäpään SaiPalle kotona maalein 2-3.

Alkukauden KalPa on ollut viime otteluissa muisto vain. Syksyllä joukkue oli erittäin nälkäinen ja nappasi pisteitä vahvoilla esityksillä. Nyt joukkue on esiintynyt heikosti myös otteluissa, joista se on kerännyt täysiä pisteitä. Esityksiä leimaavat jatkuvasti myös henkilökohtaiset virheet.

Jukurit saa KalPan vastaansa juuri sopivaan aikaan. Takana on hyviä suorituksia joulukuulta ja peräti neljä kotivoittoa putkeen. Jukurit on itse asiassa voittanut 5/6 edellisestä kotipelistään varsinaisella peliajalla. Ainoa tappio on juuri KalPalle lokakuun lopulta.

Alkukauden huipuista taantunut KalPa on Mikkelissä ohipelin paikka. Betsaamme Jukureita in 3,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 35 %.

Lukko-Kärpät (klo 18:30)

Kotijoukkue Lukko on ollut mielestämme sarjan kovin nippu tähän asti. Selkeästi, siitäkin huolimatta, että raumalaiset ovat tasapisteissä piikkipaikalla Ilveksen kanssa. Lukolle sattui joulukuussa hieman heikompi jakso tuloksia; puolet kauden kuudesta tappiosta on tullut viimeisen kuuden matsin aikana.

Lukko palasi juuri ennen uutta vuotta voittojen tielle kaatamalla HPK:n maalein 2-1. Kyseessä oli vahva esitys surkean Jukurit-tappion jälkeen, vaikka maalinteossa olikin hieman ongelmia. Kotona Lukko on ollut koko kauden suorastaan murhaava; saldo 10-0-1 kertoo kaiken oleellisen.

Vierailija Kärpät on totuttu näkemään runkosarjan piikkipaikalla viime vuodet. Tämä kausi on ollut alusta asti selkeästi aiempia heikompi. Kärpät on voittanut varsinaisella peliajalla vain 50 prosenttia kauden otteluistaan. Esim. viime kauden runkosarjassa lukema oli vielä 61 prosenttia.

Kärpät oli myös tiistaina todella heikko kotipelissä Jukureita vastaan. Joukkue oli alusta asti täysin unessa, eikä tekeminen näytä kyllä hyvältä. Kärpät on tällä hetkellä hengetön lauma yksilöitä. Kokenut Aaltonen on kannatellut joukkuetta, mutta ratkaisijoita kaivattaisiin myös ykkösketjun takaa.

Lukko on meidän mielestämme monta luokkaa Kärppiä parempi joukkue juuri nyt. Oululaisten esitykset eivät vakuuta, eikä edes maalivahtipeli toimi erityisen hyvin. Lukko on ollut koko kauden kotonaan erinomainen. Emme usko raumalaisten olevan vaikeuksissa unisen kärppälauman kanssa.

Betsataan Lukkoa in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 58 prosenttia. Tämä kohde maistuu sisään isommallakin panoksella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *