Rapakon takana suhisee – katso viimeisimmät NHL-vihjeet

Välillä haastavaltakin tuntuva NHL on kuitenkin monen vedonlyöjän leipälaji. NHL tarjoaa moneksi aamuksi pihistettävää teksti-tv:ltä ja seuraamalla tiettyjä joukkueita saattaa jopa päästä hieman kiinni NHL-joukkueen sielunmaisemaan. Osaavalle vedonlyöjälle NHL tarjoaa upeita mahdollisuuksia. Usein vetovinkkejä on tarjolla, monenlaisia ja siksi onkin hyvä tarkkailla kuka vihjaaja on milläkin hetkellä ajanhermolla. NHL:ssä nähdään ehkä enemmän kuin missään sarjassa, kuinka suuri ero on kuumalla ja kylmällä joukkueella. Tätä ei kuitenkaan välttämättä näe kuntopuntarista vaan on tärkeää olla mukana hyvin pelaavan joukkueen nousutrendissä. Katso meidän vihjaajien NHL-vihjeet ja tee omat päätökset kenen kelkkaan isketään taalat tällä kertaa. Lisää jääkiekkovihjeitä löydät täältä.NHL-vihjeet kaudelle 2019

Kausi 2018-2019 tulee olemaan jälleen erittäin mielenkiintoinen kausi, niin vedonlyönnin kuin ihan suomalaisten penkkiurheilijoiden silmissä. Nuoret suomalaiset supertähdet raivaavat tietä huipulle ja monessa joukkueessa on nähty suuria siirtoja muumuassa Erik Karlsson siirtyi San Jose Sharksin riveihin. Las Vegas ylätti kaikki viime kaudella mahtaako yllättäjien lento jatkua enää tällä kaudella vai onko yllätysmomentti käytetty jo. Kausi tulee jälleen olemaan pitkä ja vedonlyöjälle onkin kannattavaa pyrkiä seuraamaan eri joukkueiden trendejä ja kuinka heidän pelinsä kulkee. Jokaisella joukkueella tulee kauden aikana hyviä ja huonoja jaksoja näitä seuraamalla tekee varmasti voitollisia veikkauksia. Sivuiltamme löydät laadukkat NHL-tipsit, mutta kannattaa luottaa myös omaan näkemykseen. Valitse vaikka yksi joukkue jota seuraat pidempään tarkasti ja pian huomaat että voit laatia laadukkaat NHL-tipsit myös itse tämän joukkueen osalta. Kannattaa olla ennemmin perillä yhdestä joukkueesta hyvin, kun kolmestakymmenestä huonosti.

NHL:n itäisen konferenssin vinkit 2019

Raudan lujassa Itäisessä konferenssissa tullaan melko varmaan näkemään samat joukkueet kärkikahinoissa kuin viime kaudellakin. Washington saattaa kärsiä mestaruuskrapulasta, mutta tunkua riittää varmasti konferenssin kärkisijoille. Toronton joukkueen rakennus rupeaa olemaan siinä vaiheessa, että nuorten kovien draftien pitää pikku hiljaa tuottamaan tulosta. Viime kauden runkosarja olikin jo oiva näyte mihin tämä joukkue pystyy. Johtaako NHL:n kaikkien aikojen kallein valmentaja nuoret huippulupaukset kannuun asti? Voi olla että vielä tarvitaan vähän kokemusta vyölle ennen kuin Maple Leafs kannua nostaa, mutta runkosarjassa heidät löytää varmasti monta kertaa meidänkin vihjeistä. Jännittävää on nähdä myös kuinka vanhat ukot jaksaa heilua Pingviinien riveissä, hurja putki menestystä on takana, mutta kuten NHL:ssä aina dominanssi ei kestä ikinä kauaa, siitä pitää usein pelkästään palkkakatto huolen. Mielenkiintoista on myös nähdä kuinka paljon Carolinan pelaajia mahtuu Sebastian Ahon selkäreppuun. Itäinen konferenssi on varmasti tälläkin kaudella liikaa Carolinalle, mutta toivotaan että Sebastian Aho näkyy pleijareissa.

Mestaruusvetoja Stanley Cupista sekä Konferenssista ei missään nimessä kannata ainakaan vetää suosikkien puolesta. Jättäisin surutta lapulta pois, Washington, Pittsburgh, Tamba Bay sekä Boston. Ennemmin hakisin kovempia yllätyksiä, mitkä voi mahdollisuuksien mukaan surettaa pois kauden aikana. Kausivetojen NHL-vihjeet ovat mielestämme vähän turhia, koska rahat saa paremmin kiertämään kyllä kauden aikana voitollisesti. Toki näiden superkertoimien hakuja kannattaa koittaa pienellä panostuksella.

NHL:n läntisen konferenssin vetovihjeet 2019

Joko nyt Nashville? Predatorsin pelaajat esittivät toiveen, että drafteja ei tehtäisiin ja pääsisivät koittamaan tällä ryhmällä vielä kerran Stanley Cupia. Kahtena vuotena peräkkäin ollaan oltu jo niin lähellä, että shampanjan on voinut jo maistaa suussa. Suomalainen maalivahtikaksikko toimii viimeisenä lukkona vaikka viime kauden lopussa pieni väsymys Pekka Rinteen otteissa näkyikin. Läntinen konferenssi on mielestäni heikompi ja saattaa olla että Idän ylivalta jatkuu edelleen. Kalifornian pojilla voi olla surfausmielessä, Minnesotalla ei aikaisempina vuosina ole yksinkeirtaisesti paukut riittäneet pleijareissa ja onko Nashvillellä paukkuja kolmanteen pitkään yritykseen, vai onko aikasemmat läheltä piti tilanteet kuitenkin syöneet mehuja joukkueesta. Nashville on Lännen suurin suosikki mestariksi, mutta Minnesota tulee varmasti olemaan taas erittäin kova runkosarjassa. Jets totta kai on joukkue, jolta suomalaiset odottavat paljon, mutta sielä on mielestäni vielä sen verran kysymysmerkkejä, että siihen ei kannata ottaa kantaa ennen kauden alkua.

NHL-tipsit ammattilaisten toimesta

NHL-vinkit ovat kullanarvoisia, mikäli niitä osaa kaivaa oikeasta paikasta. Ammattilaisten laatimat nhl-tipsit voi olla vaikea löytää, sen sijaan amatöörivihjeitä NHL:ään on tarjolla välillä vähän liikaakin. Vuosien kokemuksella ammattimaisesta NHL vedonlyönnistä olemme huomanneet, että monta kertaa juuri nämä forumi hehkutukset ovat rankasti ammattilaisten arvioita vastaan tai mikäli pelikohde on ollut hyvä niin siinä kohtaa kun kuulet siitä forumilla on kertoimet varmuudella jo syöty. Pyrimme tarjoamaan ammattimaiset NHL-vihjeet riittävän ajoissa, jotta pääsette vielä kiinni hyviin kertoimiin. Ja muistakaa olla rohkeasti erimieltä kuin yleinen mielipide, jostain syystä varsinkin NHL:ssä syntyy todella herkästi näitä hypetyskohteita, johtuen tärkeitä poissaoloista tai peliruuhkasta. Usein näiden hypetyskohteiden lopputulema on että ammattilaiset täyttää taskujaan ja amatöörit pelaavat hypekohdetta liian suurella panoksella ja liian pienellä kertoimella. Varsinkaan NHL-pitkävetovihjeet noudattavat kaavaa, että pelattavaa tulee varmasti huomenakin, mikäli et tämän päivän ylikertoimeen päässyt kiinni! Katso myös muut pelivihjeemme.

NHL on pitkävetovihjeiden kuumin sarja

Tästä ei ole epäilystäkään. NHL-pitkävetovihjeet ovat joka vuosi luetuimpien artikkeleiden joukossa. Lähes joka yö pelataan monta huippuottelua rapakon takana ja lähes poikkeuksetta sieltä löytyy pelattavat NHL-vinkit. Ja vaikka pelattavaa ei löytyisi juuri sille kierrokselle kannattaa otteluita seurata silmä kovana sillä jokainen katsottu ottelu antaa sinulle perspektiiviä tuleviin vetoihin. Nimenomaan NHL:ssä otteluiden seuraamisesta on todella merkittävää hyötyä, varsinkin jos tietää mitä katsoa. Selkeimmät asiat mitkä kertovat joukkueen tulevasta tasosta ovat mielestämme se kuinka hyviä maalintekopaikkoja he pystyvät luomaan, kuinka hyvin ja tiiviisti he puolustavat viisikkona, sekä kuinka nopeasti he pystyvät rakentamaan järjestelmällisen hyökkäyksen kiekonriiston jälkeen. Siinä kohtaa kun nämä asiat ovat kunnossa rupee tulosta varmasti tulemaan lähiaikoina. NHL-pitkävetovihjeet perustuukin usein nimenomaan siihen, että nähdään mihin joukkueet ovat menossa sen sijaan että katsotaan kuntopuntarista, miten joukkueet ovat pelanneet aikaisemmin vain tulosten valossa.

 

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 – säännöt ja ehdot voimassa