Arizona ML

KERROIN

2.28
0
pv
0
t
0
min
0
s

NHL:ssä lähestytään kauden ratkaisuvaiheita. Me poimimme perjantain ja lauantain väliseltä yöltä kaksi mielenkiintoista pelikohdetta.

Vancouver-Colorado

Perjantain iltapeli Vancouverissa tarjoaa mainiota viihdettä. Sarjan paras vierasjoukkue Colorado Avalanche saapuu kylään, kun Vancouver Canucks taistelee kynsin ja hampain “villistä kortista” pudotuspeleihin.

Hieman kyseenalaisessa vireessä oleva Canucks on hyvässä asemassa, mikä on melkoinen paradoksi. Altavastaaja perjantai illan kotipelissä. Kotijoukkue saa varmasti äänekkään vastaanoton. Altavastaajana on myös hyvä lähteä otteluun, epäilijöitä riittää. Kamppailun keskellä etu, keskittyminen terävöityy usein entisestään.

Colorado on pysynyt vahvana vaikka loukkaantumiset ovat vaivanneet läpi kauden. Tällä hetkellä sairastuvalla ovat: Makar, Rantanen, Kadri, maalivahti Grubauer, Burakovsky, Calvert ja Wilson. Joukkue on kuitenkin kaivanut tuloksia vaikka kaksi viimeistä ottelua on ollut Coloradon standardilla hieman kyseenalaisia.

Ottelun merkitys, perjantai-ilta, kova tuki ja dogi-asema, kelpaa lähteä otteluun. Canucksin ylivoima on myös ollut aivan älyttömän tehokas, aika liki yksi neljästä. Sehän yleisölle maistuisi.

Canucks tulee otteluun hieman aliarvostettuna ja tämän takia otetaan talteen ilta Vancouver ML 2.12 kertoimilla.

Calgary-Arizona

Kun isoja matseja alkaa tippumaan pitkin loppusuoraa ennen pudotuspelejä, niin voidaan varmuudella todeta, että tämä on yksi niistä. Calgary Flames (35-26-7, 77p) isännöi Arizona Coyotesia (33-27-8, 74p) perjanta-illan ottelussa, missä voitolla Flames lyö taululle 2.5 ottelun mittaisen edun vs Coyotes, jos taas Yotes vie niin hengittää se enemmän kuin vaarallisesti Flamesin niskaan.

Yotes on vielä mukana playoff-kuvassa vaikka heille sattui hieman heikompi jakso tammikuussa. Merkittävä osa hinausta on ollut maalivahtipeli ja Yotes onkin päästänyt 4. vähiten maaleja sarjassa. Sekä Kuemper ja Raanta ovat pohjoisella puolella 0.920 torjunta%, joten veskalla ei ole väliä. Arizonan viimeisessä 5 voitossa on joukkue ainoastaan päästänyt 9 maalia, mikä kertoo kaiken olennaisen.

Calgary tulee otteluun melkoisen tunne-vuoristoradan jälkeen, kun joukkue oli edellisessä kahden maalin tappioasemassa kellon näyttäessä 9 min jäljellä kolmatta erää. Flames onnistui kaivamaan itsensä kuopasta tasoihin ja lopulta seltättämään Columbuksen 3-2 ja. voitossa. Jos Flamesin tarkoituksena on kasvattaa etäisyyttä kilpakumppani Coyotesiin, niin on joukkueen pakko pelata yli 10 min laadukasta kiekkoa Arizonaa vastaan. Muuten ei vaan riitä.

Calgary on kova luu kotona, mutta Yotes on kertoimia vahvempi vastustaja. ilta saa Arizona ML kertoimilla 2.28, mikä maistuu vallan mainiosti. Toivottavasti tiivis joukkuepeli ja puolustus toimii kuten pitääkin. Koska silloin on varmuudella turhauttavaa pelata Coyotesia vastaa

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *