Ravivihjeet Toto76 ja Toto65 -kierrokselle

Ravivihjeet Toto 76 ja 65 peleihin, nämä ovat perinteisesti suosittuja hevosurheilun vedonlyöntimuotoja, mutta nykyään monet vedonlyöntissivustot tarjoavat myös raveihin H2H vetoja. Tällä sivulla luet meidän poimintoja niin Toto76, Toto65 sekä H2H kohteisiin. Perinteiset Toto-pelit voit pelata Veikkauksen sivuilla, mutta Voittajavetoja sekä H2H kohteita löytyy myös monilta muilta sivustoilta.

Muilla sivustoilla pelatessa kannattaa ottaa käyttöön parhaat vedonlyöntibonukset. Bonuksilla saat pelikassaasi täytettä tai pääset pelaamaan täysin riskittömiä vetoja. Ravipeleissä on myös tarjolla suuria kerroinvaihteluita, joten kerroinvertailua kannattaa ehdottomasti suorittaa.

Kaikkiin lajeihin vihjeet löytyy meidän Pelivihjeet-sivulta, käy katsomassa mitä muita vihjeitä on tarjolla tälle päivälle.Sulkeutuvat kohteet


IS Ravit ovat saaneet kilpailijan

Meidän ravivihjeet ovat saaneet hyvää palautetta ja osumiakin on tullut mukavasti, joten olemmeko jo valmiita haastaamaan ehkä Suomen seuratuimman ilmaisen vihjepalvelun IS Ravit. Raveista vihjaaminen vaatii todella paljon taustatietoa sekä vuosia ravien seuraamista, joten ei ole ihme, että ihan jokaiselta ei ravivihjeet luonnistu.

Haluamme kuitenkin tuoda suomalaisille pelaajille uusia vaihtoehtoja ilmaisten ravivihjeiden rintamalle. Toivottavasti ravivihjeemme saavat samanlaisen seuraajakunnan kuten IS ravit niin voimme tulevaisuudessa panostaa enemmänkin hevosurheiluun. Pelaamisen kannaltahan ravit tarjoavat loistavat lähtökohdat, sillä pelikohteet ei ainakaan lopu, kun raveja juostaan lähes päivittäin.

Toinen erittäin suosittu ilmainen vihjepalvelu on Ravinetti

Ravinetin sivuilta löytyy myös paljon muuta materiaalia raveihin liittyen, joten tämä sivu kannattaa kyllä ehdottomasti pistää seurantaan. Heillä on myös Youtube-kanava missä käsitellään päivän polttavat aiheet. Mikäli raveista osuu vähän isompaa pottia ja rupee hevosen omistaminen kiinnostamaa löydät Ravinetin sivuilta myös hevosmarkkinat. Näissä asioissa kannattaa kuitenkin ehkä vähän vetää suitsia, sillä ravihevosen omistamisessa on varmaankin monta asiaa, mitkä kannattaa selvittää ennen ostamista.

Mitä kannattaa ottaa huomioon kun luet ravivihjeitä

Varsinkin silloin kun luet suosittuja ravivihjeitä, kuten Ravinetti tai IS Ravit, niin kannattaa miettiä kannattaako vihjerivi pelata suoraan sisään sellaisenaan. Voitonjako raveissa menee kuitenkin sen mukaan kuinka pelattuja rivit ovat ja usein suosittujen vihjeiden vihjerivi valuu alikertoimiseksi, mikäli kaikki seuraajat pelaavat sen lähes sellaisenaan. Joten luota myös omaan näkemykseen ja ota niitä rohkeasti lapulle mukaan.

Ravien suuret pelivaihdot tietysti auttavat paljon siihen, että mikään vihjepalvelu ei ole niin suuri, että sen vihjeet manipuloisivat voitto-osuuksia. Mutta varsinkin niille, jotka haluavat hakea jättipotteja kannattaa ehkä jättää ihan suoraan kopioimatta vihjerivit ja noukkia sieltä ne parhaat peli-ideat omalle lapulle.

Ravivihjeet sivustomme tulee uudistumaan vuoden 2019 alusta

Tarjoamme alan huippuammattilaisten näkemykset viikottain sivuillamme. Vihjeitä tulee suoraan Solvallan raviradan läheisyydestä kun alan huippuammattilaiset kertovat näkemyksiään, jotka meidän analyytikkomme sitten suodattavat teille vihjeiksi. Kotimaan vinkit ja näkemykset betseihin tarjoilee hurja joukko valmentajia ja kuskiliigan huippuja. Tällä hurjalla tietämyksen määrällä pystymme varmasti laatimaan erinomaiset vihjeet sivustomme lukijoille

Opas Ravien pelimuotoihin

TOTO75

Pelataan lauantaisin eri radoilla 5.1.2019 alkaen. Toto75-peliä pelataan myös Ruotsin pääpelinä lauantaisin.

Valitse voittajahevoset seitsemään lähtöön. Voittoon oikeuttavat 7, 6 ja 5 oikein tulokset, mutta voit halutessasi pelata vain 7 oikein voittoluokkaa, jolloin voitto maksetaan 2,5-kertaisena.

Voit halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan. Pelin pienin panos on 0,05 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta.

Peli on erittäin vaikea, koska lähtöjä on niin monta ja järjestelmän hinta nousee helposti korkeaksi. Jos olet aloitteleva totopelaaja, niin kannattaa aloittaa helpommista pelimuodoista kuten voittaja- tai sijapeli. Niissä pääsee useammin voiton makuun! Toto75-peliä kannattaakin pelata porukalla.

TOT064

Toto64-peliä pelataan keskiviikkoisin Vermoon 2.1.2019 alkaen ja useana päivänä viikossa Ruotsiin. Pelissä valitset kuuteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Voittoon on mahdollisuus 6, 5 ja 4 oikein -tuloksilla. Halutessasi voit osallistua vain 6 oikein -voittoluokkaan, jolloin mahdollinen voitto maksetaan 2,5-kertaisena.Pienin panos on 0,10 euroa. Voittoina palautetaan panoksista 65 %.

TOTO65

Toto65-peliä pelataan maanantaisin Magic Monday raveissa, extra Toto65-päivinä ja muutamana päivänä viikossa myös Ruotsiin.

Valitse voittajahevoset kuuteen lähtöön. Voittoon oikeuttavat 6 ja 5 oikein tulokset, mutta voit halutessasi pelata vain 6 oikein voittoluokkaa, jolloin voitto maksetaan kaksinkertaisena!

Voit halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan.

Pelin pienin panos on 0,10 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta. Järjestelmän kokonaishinta lasketaan kertomalla eri lähtöihin laitettujen merkkien määrä keskenään, esim. järjestelmä 2x5x4x1x5 sisältää 200 riviä eli se maksaa 20 euroa.

Pelin pienin alavoiton raja on 1.1.2015 alkaen 2€.

TOTO5

Toto5-pelissä valitset viiteen ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Toto5-peliä pelataan Suomen pääpelinä tiistaisin ja usein myös Ruotsin raveihin.

Valitse voittajahevoset viiteen lähtöön. Voit halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan.

Pelin pienin panos on 0,10 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta. Järjestelmän kokonaishinta lasketaan kertomalla eri lähtöihin laitettujen merkkien määrä keskenään.

TOTO4

Toto4-pelissä valitset neljään ennakkoon ilmoitettuun lähtöön voittajahevoset. Toto4-peliä pelataan lähes joka päivä Suomen ja Ruotsin raveihin.

Valitse voittajahevoset neljään lähtöön. Voittajan halutessasi merkitä lähtöihin kaksi varahevosta, jotka korvaavat mahdollisesti lähdöistä poisjääneet hevoset. Mikäli varahevosia ei itse valitse niin pelijärjestelmä antaa varahevoset automaattisesti sen hetkisen pelatuimmuusjärjestyksen mukaan.

Pelin pienin panos on 0,20 euroa ja voittoina jaetaan 65% pelivaihdosta. Toto4-systeemien rivimäärä lasketaan kertomalla kohdelähtöihin merkittyjen hevosten lukumäärät keskenään. Kertomalla saatu rivimäärä panoksella, muotoutuu pelin hinta. Jos merkitset ensimmäiseen osalähtöön kolme hevosta, toiseen neljä, kolmanteen yhden.

PÄIVÄN DUO

Pelataan totoraveissa joka päivä ilmoitettuihin lähtöihn, yleensä lähdöt 6 ja 7, lauantaisin Toto76 -raveissa lähdöt 6-7 alkaen 28.10.2017. Valitse voittajahevoset kahteen ilmoitettuun lähtöön. Pienin panos on yksi euro ja voittoina palautetaan 75% pelivaihdosta.

Päivän Duon hinta lasketaan kertomalla ensimmäiseen osalähtöön pelaamasi hevoset toiseen osalähtöön pelaamillasi hevosilla ja tulo kerrotaan panoksella. Esimerkki. Jos pelaat ensimmäiseen osalähtöön kolme hevosta ja toiseen kaksi ja panoksesi on euron, maksaa Päivän Duosi kuusi euroa (3 * 2 = 6 kertaa minimipanos 1 € = 6 €).

TROIKKA

Pelataan joka päivä yhteen tai kahteen lähtöön. Pelimuoto on noussut toiseksi suosituimmaksi kaksarin jälkeen vuonna 2013 37.7 mlj. euron vaihdollaan.

Troikassa pelataan kolmea parasta hevosta maaliintulojärjestyksessä. Pienin panos on 0,50 euroa ja voittoina palautetaan 70% pelivaihdosta. Troikka on haastava peli. Troikkapulman ratkaisemiseen on olemassa erilaisia tekniikoita. Jos Troikka on mielestäsi selvää pässinlihaa, voit pelata kolme parasta suoraan.

Tällöin pelin hinta on yhtä kuin panos. Yleensä Troikan kiinnisaamiseen vaaditaan systeemi. Voit pelata suosikkisi vaikkapa ristiin. Systeemin hinta lasketaan tällöin yksinkertaistettuna seuraavalla tavalla: Yläriville pelattujen hevosten lukumäärä kertaa toiselle riville pelattujen hevosten lukumäärä vähennettynä yhdellä.

Tämä tulos kerrotaan vielä kolmannelle riville pelattujen hevosten lukumäärä vähennettynä kahdella. Eli jos pelaat neljä hevosta ristiin: 4 * 3 * 2 = 24 yhdistelmää * panos (peruspanoksella 50 senttiä pelin hinta = 12 euroa). Jos pelataan ns. pyramidisysteemiä, lasketaan yhdistelmien määrä samalla tavalla. Esimerkiksi, rastattaessa yläriville mahdollisia voittajia kolme kappaletta, keskiriville mahdollisia toiseksi tulijoita neljä kappaletta ja alariville mahdollisia kolmanneksi tulijoita kuusi kappaletta, muotoutuu yhdistelmien määrä yhtälöllä: 3 * 3 * 4 = 36 yhdistelmää * panos = Troikka-pelisi hinta.

Yhden kautta pelattaessa hinta lasketaan kaavalla: keskirivin hevosten lukumäärä kertaa alarivin hevosten lukumäärä vähennettynä yhdellä. Selkeyttävä esimerkki; jos pelaat yhden hevosen kautta toiselle sijalle neljä hevosta ja kolmannelle sijalle seitsemän hevosta, 4 * 6 = 24 yhdistelmää * panos = Troikka-pelisi hinta. Vaikeeako? no on se alkuun 🙂

KAKSARI

Pelataan kaikissa totoraveissa kaikkin lähtöihin. Kaksari on Suomen suosituin peli, koska siinä voi päästä pikkurahallakin kiinni kunnon kertoimiin. Valitse kaksi hevosta, joiden arvelet tulevat maaliin ensimmäisenä ja toisena, keskinäisellä maaliintulojärjestyksellä ei ole merkitystä.

Tätä seikkaa ei voi aloittelevalle totoajalle tarpeeksi korostaa. Voi sitä hukkaan heitettyjen voittotositteiden määrää, kun on luultu että myös oikea järjestys pitää tietää. Pienin panos pelissä on yksi euro ja voittoina palautetaan 79% pelivaihdosta.

Systeemejä on tarjolla periaatteessa kahta eri lajia. Yhden kautta pelattaessa valitset luottohevosen, jonka pitää siis sijoittua kahden parhaan joukkoon. Parikavereita voit ottaa niin paljon kuin haluat ja peli maksaa panos kertaa ”parikaverien” lukumäärä. Esimerkiksi, jos pelaat yhden kautta seitsemän hevosta viiden euron panoksella, maksaa peli 35 euroa.

Voit pelata lähdön myös ”läpi”, eli yhden kautta kaikki muut hevoset. Jos lähtö on mielestäsi tasainen, etkä löydä luottohevosta saati suoraa Kaksaria, voit pelata myös useamman hevosen ns. ristiin, jolloin riittää että mitkä tahansa pelaamistasi kahdesta hevosesta sijoittuvat kahdelle ensimmäiselle sijalle lähdössä. Pelin hinta lasketaan kaavalla yhdistelmien määrä kertaa panos eli esim. 4 ristiin maksaa minimipanoksella 6€.

Suomalaisten ravipelien ykkönen Kaksari vietti 9.6.2016 kuusikymppisiään. Kaksarin palautusprosentti nostettiin 1.9.2016 alkaen kesän kokeilun jälkeen pysyvästi 85%:n (aiemmin 79%).

VOITTAJAPELI

Pelataan kaikissa totoraveissa kaikkiin lähtöihin. Valitse hevonen, jonka arvelet voittavan lähdön. Pienin panos on yksi euro ja voittoina palautetaan 85% pelivaihdosta. Pelimuodossa pärjäämisen todennäköisyys on tuntuva, voi Voittajaa suositella lämpimästi niin ensialkajille kuin konkareillekin.

Minimipanos on yksi euro ja kattoa ei ole, voittoina palautetaan 88% pelivaihdosta. Joskus harvoin hevoset saapuvat maaliviivalle täysin tasapäin ja voitto joudutaan jakamaan kahteen osaan. Tällöin on siis kaksi oikeaa merkintää Voittaja-pelissä ja kertoimet puolittuvat.

Jäät kannattaa pitää kuitenkin hatussa panoskokoja mietittäessä, sillä kiistaton tosiasia on se, että Suomessa Voittaja-pelin vaihdot eivät ole järin huomattavia. Pitää siis harkita ja laskea panoksen suuruus suhteessa lähdön vaihtoon. Jos panoskoko on liian suuri, ollaan pian tilanteessa, jossa pelataan niin sanotusti itseä vastaan. Eli horjutetaan omalla panostuksella kerroin liian matalaksi.

SIJAPELI

Pelataan kaikissa totoraveissa jokaiseen lähtöön. Sijapeli on totopeleistä helpoin. Siinä haetaan kolmen parhaan joukkoon sijoittuvaa hevosta. Sillä, onko hevonen lopulta ensimmäinen, toinen tai kolmas, ei ole väliä. Se riittää, että pelaamasi hevonen selviää kärkitrioon.

Mikäli lähtölistassa on vain 4-6 hevosta, tulee pelatun hevosen sijoittua kahden parhaan joukkoon. Pienin panos on yksi euro ja voittoina palautetaan 88% pelivaihdosta . Kertoimet ovat suuren osumistodennäköisyyden vuoksi matalahkoja, mutta voi sitä voittamisen helppoutta!

Myös Sijassa kannattaa vaihtoa pitää silmällä, sillä pelimuoto kerää Toto-peleistä pienimmät vaihdot. Kuten Voittajassa, myös Sijapelissä on vaarana se, että sahaa liian suurella panostuksella omaa oksaansa poikki.

FINAALIPELIT

Finaalipeliä pelataan kilpailuihin, joissa ajetaan karsintalähtöjä tai osakilpailuja finaalin kanssa samana päivänä tai saman viikonlopun aikana. Pelimuodot ovat Voittaja ja Troikka.

Huom! Finaalipeli löytyy pelijärjestelmässä aina sen päivän alta, jolloin pelin tulokset selviävät.

Kaviovakio – ravurit vihreälle kupongilla

Hevosvakio eli Kaviovakio pelataan keskiviikkoisin kasivakiona Toto65-lähdöissä. Kohteissa veikataan parhaiten sijoittuvaa hevosta kolmesta vaihtoehdosta merkeillä 1 X 2. Kohteet valitaan niin, että lähdön eniten T-pelissä rastattu kolmikko muodostaa kuhunkin lähtöön kolmintaistelun, ja 4-6 eniten pelattua toisen kolmintaistelun.

Kaviovakion kohdelähdöt ovat T65 -lähdöt 3-6, joista jokaisesta on kaksi kolmintaistelua ja lauantain kaviovakiokohteet ovat T76 -kohdelähdöistä 2-7.

Jos Kaviovakioon nimetty hevonen jää pois, käytetään Vakion sääntöjen mukaan arvottua tulosta samaan tapaan kuin peruuntuneissa jalkapallo-otteluissa.

Jos kaikki hevoset hylätään tai tulee tasapääjuoksu eli ”tasapeli”, oikea merkki kohteessa on ensin mainittu kilpailija, joukkue tai tulosvaihtoehto eli ykkönen.

Arki-iltojen pääravit kuten Vermon Toto65 alkavat kello 18.

Pitkävedon hevoskohteet

Siinä veikataan ravilähtöjen voittajia keskiviikon Toto65- ja lauantain Toto76-lähdöistä. Valittavana on lähdön kolme nimettyä ennakkosuosikkia ja Muu voittaja -vaihtoehto. Kohteet avataan pelattaviksi 4-8 tuntia ennen ravien alkua. Peliaika päättyy noin tunti ennen kunkin lähdön alkua.

Jos Pitkävedossa nimetty hevonen jää pois, kaikki saman kohteen vaihtoehdot menevät maksuun kertoimella 1,00 pelin avautumisesta saakka. Sääntöjen mukaan siinä tilanteessa, että on mahdollista päästä yli 100 prosentin palautukseen, kerroin on kaikille 1,00.

Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 – säännöt ja ehdot voimassa