Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan kahdella varmalla, jotka molemmat ovat lähtönsä suuria suosikkeja. Toisen kohteen Mask Off on palannut tauolta kovassa iskussa. Kaksi ensimmäistä starttia oli hiukan hapuilua, mutta Teivossa ja Jokimaalla se otti tyylipuhtaat voitot kuolemanpaikalta ja keulasta. Jokimaalla, nytkin mukana oleva Thai Profit sai liftata sen selässä koko matkan, mutta Mask Off ei antanut sille maalisuoralla pienintäkään mahdollisuutta, vaan karkasi maisemiin. Nytkin ori juoksee vapaalla radalla ja on hyvin todennäköinen voittaja. Toinen varma on kolmannen kohteen Que Tal. Nopea avaaja painuu keulaan ja pystyy lopettamaan niin kovaa, että kenenkään ei pitäisi ehtiä ohi.

Ensimmäinen lähtö on rajattu 3-4 vuotiaille tammoille. Pelataan nopeilla kesäkeleillä eturivin pieniä numeroita. Radoilta 1-5 hevoset saavat juoksut kärkipäässä. Sands Hybrid voitti Vermossa hyvällä tyylillä kuolemanpaikalta, mutta sekosi viimeksi Killerillä askelissaan maalisuoralla. Geegee Hazel: lta puuttuu vielä voitto, mutta se on ollut joka juoksussaan kolmen sakissa. Smokin Crazy voitti tosi kovalla lopetuksella keulasta Kajaanissa. samanlaisena se on nytkin korkealla. Ginny Wesley voitti Lappeessa vaikean kautta, kun se kierteli kolmannen kautta ensin johtavan rinnalle, mistä jatkoi keulaan asti. Potintekijäksi nappipaikalta Mandy Model (1%), joka on täysin unohdettu edellisen hutistartin jälkeen.

Neljäs lähtö yritetään selvittää neljällä merkillä. Nopeasti sarjoissaan noussut EL Kazaam ja Readly Eagle vaikuttavat muita päätä pidemmiltä. Näillä kahdella pärjää jo pitkälle, mutta otetaan vihjeriviin kaksi yllätystä etupäästä. Stonehard (14%) avasi kautensa Jokimaalla heti voitolla. Startti alla se voi vielä parantaa ja on perusmatkan parhaimmistoa. BWT Highway Star (1%) oli viimeksi oikein vakuuttava voittaja keulasta, tätä helpommassa tehtävässä.

Viides kohde on kylmäveristen pitkä matka. Issakan Valo jyrää voimillaan ja matkavauhdillaan varmuudella voittomatsiin. Zelos pilasi voittonsa viimeisen kaarteen laukkaan Vermossa. Laukan jälkeen se kiri vielä kovaa kakkoseksi. Ehjällä juoksulla se kamppailee tässäkin voitosta. Tämä kaksikko erottuu jonkun verran muista ja uskotaan että ainakin toisen juoksu onnistuu.

Päätöskohde on 4-vuotiaiden Derby-sarja ja se pelataan läpi. Edellisten näyttöjen perusteella Trailblazer, Smokin Boy ja Truthisoutthere ovat perusmerkkejä. Too Fit For You:lla on hyvä lähtöpaikka, samoin Ivory Susanne:lla. Mukana on paljon ihan vähän pelattuja hevosia ja voimasuhteet vaihtelevat nuorilla hevosilla nopeastikin, joten pelataan lähtö tylysti läpi.

Lähtö1: 1,2,3,4,5

Lähtö2: 5

Lähtö3: 1

Lähtö4: 8,9,10,11

Lähtö5: 4,10

Lähtö6: Kaikki 12 valjakkoa. Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *