LIVE-STREAMIT JA LIVE-LÄHETYKSET TÄYSIN ILMAISEKSI!

Urheilun seuraamiseen kuuluu totta kai myös otteluiden katsominen. On lähes turhaa maksaa erilaisista kanavapaketeista ja muista samankaltaisista palveluista, sillä voit katsoa haluamiasi otteluita myös täysin ilmaiseksi verkossa! Kerromme sivustollamme muutamia sivustoja, joiden kautta voit seurata juuri haluamiasi otteluita jopa teräväpiirtolaadulla!

Ensimmäisenä kysymyksenä totta kai nousee esiin, onko kyse laittomasta toiminnasta. Näin ei kuitenkaan ole, sillä vedonlyöntitoimistot tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden katsoa otteluita live-vedonlyönnin ohella ja vielä täysin ilmaiseksi!

Jokainen sivusto vaatii, että pelitilillä on edes vähän saldoa, jotta lähetyksiä voi katsoa. Tallettaminen on kuitenkin tehty todella helpoksi, ja myös todella turvalliseksi. Erilaisia talletustapoja ovat nettilompakot, kuten Skrill ja Neteller, Luotto- ja pankkikortit, perinteinen verkkopankki, Paysafecard ja jopa puhelin sekä lasku. Samalla kun tallettaa kannattaa hyödyntää sivustomme vedonlyöntibonukset.

Talletussummat vaihtelevat sivustoittain, mutta pääsääntöisesti minimitalletussumma on 5-10€. Tällä talletuksella saat kuitenkin laillisesti kaikki urheilulähetykset saatavillesi, eikä katsomiseen sisälly kuukausimaksuja tai muita rasittavia kuluja. Jos olet esimerkiksi poiminut lapullesi jonkun sivustomme pitkävetovihjeistä tai veikkausvihjeistä. 

TV tarjoaa todella kattavasti streameja

Voi nähdä myös suosiota nostanutta KHL-sarjaa, lukuunottamatta Jokereiden pelejä. Suurista jalkapallosarjoista tarjolla on mm. Bundesliga, Seria A sekä Ligue 1.

Brittifudiksen ystäville on tarjolla FA-Cup otteluita ilmaisina live-streameina. Koripallon sara tv dartslla on tarjolla ylivoimaisesti suurin sarja NBA. Suomessa suureen suosioon noussut Snooker on myös tarjolla ilmaisissa live streameissa. Samoin erittäin viihdyttävät Darts turnaukset. Tarjonta on siis vähintäänkin kattava ja monipuolinen, joten tuo tarjonta kannattaa ehdottomasti vilkaista ennen kuin ostaa maksullisia urheilukanava-paketteja.

Vielä tähän lisäyksenä, että pelitilillä ei tarvitse olla kuin 0,01 euroa, jotta lähetyksiä voi seurata!

Jääkiekon CHL alkaa! Katso kaikki CHL-matsit, SHL-ottelut, tenniksen ATP-turnauksia, Espanjan La Ligaa ja paljon muuta – satoja suoria urheilulähetyksiä viikoittain. LiveStream-palvelussa. Kaikkian pystyt seuraamaan yli 100 eri sarjaa ja turnausta LiveStream palvelusta.

Liiga Stream ilmaiseksi netistä

SM-Liigan katsominen on joka vuotinen puheenaihe Suomessa. Liigan televisiointioikeudet ovat 2018-2019 kaudesta alkaen Telialla. Uutuutena on tilannehuone Pasilassa, josta hoidetaan videotuomarointi. Tämä toimintamalli on tullut varmasti monelle jo tutuksi NHL otteluiden seuraamisesta.

Telia tarjoaa palvelun, jossa voit seurata vain oman suosikkijoukkueesi pelejä hieman halvemmalla. Sen sijaan että ottaisit katseltavaksi kaikki Liiga ottelut. Liiga otteluita voi katsella myös ilmaiseksi Netin striimauspalveluista, mutta niiden toiminta on hieman kyseenalaista sekä ruudullesi paukahtaa varmuudella todella järkyttävä määrä mainoksia.

VeikkausTV näyttää paljon urheilua ilmaiseksi

VeikkausTV:llä on myös erittäin kattava tarjonta suomalaisia kiinnostavia lajeja. Pelitilillä pitää olla muutama sentti tai vastaavasti avoinna olevia vetoja, jotta voit katsella lähetyksiä. Tarjonta on siinä mielessä hyvä lisä, että se tarjoaa hieman erilaisia lajeja kuin suuremmat tarjoajat.

URHEILUN LIVE-STREAMIT

Yhä useampi vedonlyöntisivusto on alkanut tarjoamaan live-lähetyksiä enemmän ja enemmän. Tähän on suoraan syynä suuri suosion kasvu. Tarjonta siirtyy myös jatkuvasti enemmän internetin puolelle, ja tästä syystä kilpailukin on kovaa. Palvelut kehittyvät jatkuvasti, ja laatu paranee kokoajan. Voit katsoa urheilun live-lähetyksiä jo teräväpiirtolaadulla ilman, että lähetykset tökkivät tai ovat pahasti jäljessä.

Live-streamit tuovat ehdottomasti lisäarvoa sivustolle, ja myös vedonlyöjille. Vedonlyönnissä live-streameja pystyy hyödyntämään tiedon keräämisessä. Yhä useamman peliyhtiön tarjonnasta löytyy kattava live-vedonlyönti, ja bookkerin kertoimien arviointiin live-lähetykset ovat erinomainen apukeino.

Live-streameja ei tarvitse seurata ainoastaan viihteen vuoksi, sillä katsomalla ottelua saat todella paljon suuremman edun live-vedonlyöntiin. Seuraamalla ottelua esimerkiksi live-streamista, saat paremmin tietoon jääkiekossa ja koripallossa tapahtuvat momentum-vaihdokset, baseballissa relieverin eli vaihtosyöttäjän kentälle astumisen sekä tenniksessä pienetkin loukkaantumiset. Nämä kaikki asiat vaikuttavat ottelun kulkuun olennaisesti, ja pystytkin huomattavasti paremmin arvioimaan esimerkiksi kerroinasettelun paikkansapitävyyttä, ylikerroin vai alikerroin.

Live-lähetykset: Baseball

Voit seurata siis suosikkijoukkueesi ottelut ilmaiseksi tai vaikka koko kauden jokaisen ottelun, mikäli näin tahdot.

Baseballin vedonlyönnissä sekä live-vedonlyönnissä on omat oikkunsa. Baseballiin kuuluu hurja määrä tilastoja ja erinäisiä olosuhdetekijöitä, jotka vaikuttavat ottelun kulkuun erittäin voimakkaasti. Baseballin live-lähetyksien avulla saat aikaisemmin tiedon bullpenin aktiivisuudesta, eli vaihtosyöttäjän sisääntulosta sekä seuraavien lyöjien tulosta. Näiden tietojen avulla voit saada todella suuren edun verrattuna bookkeriin, sillä pystyt omin silmin todistamaan ottelun tapahtumia livenä.

Live-lähetykset: Koripallo

Koripallo-faneille löytyy loistavia uutisia! Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat nimittäin live-lähetykset jokaiseen NBA-otteluun. Eli mikäli kiinnostaa seurata esimerkiksi LeBron Jamesin otteita Los Angeles Lakersin riveissä tai vaikka Kevin Durantin huikeaa menoa Golden State Warriorsissa yhdessä Stephen Curryn kanssa, niin kannattaa ehdottomasti kääntää katseet näihin kolmeen sivustoon!

NBA:n lisäksi tarjonnasta löytyy loistava kattaus Euroopan suurimpien koripalloliigojen otteluista! Tämän lisäksi voit seurata myös kansainvälisiä otteluita, kuten Euroliigan pelejä täysin veloituksetta!

Live-stream: Snooker

Snookeristakin löytyy paljon live-streameja. Näihin lukeutuu MM-kisat, The Masters, Kiinan isommat turnaukset sekä UK Championships. Mikäli siis Snooker on lähellä sydäntäsi, ja haluat seurata vaikka kylmähermoista Mark Selbyä, niin katseet Live-strteameihin!

Live-lähetykset: Jalkapallo

Jalkapalloon on live-lähetyksiä tarjolla erittäin kattava setti! Suurimmat euroliigat, kuten Bundesliiga, Seria-A, La Liga ja Valioliiga ovat näkyvillä täysin ilmaiseksi! Näiden lisäksi myös alasarjojen sekä divarien pelejä pääsee myös seuraamaan.

Voit katsoa kymmeniä otteluita verkossa päivittäin, eikä niistä tarvitse edes mitään maksaa.

Live-lähetykset: Jääkiekko

Oli suosikkisarjasi sitten NHL, KHL, SHL tai vaikka CHL, niin live-lähetyksiä on tarjolla! Pääset siis nauttimaan suosikkisarjoistasi, ja halutessasi lyömään vetoa eri kohteisiin kattavassa live-vetotarjonnassa!

Suomessa on kuitenkin rajoitteita NHL- ja KHL-otteluiden suhteen, joten kaikkia otteluita et pääse näkemään. Euroopan liigojen pelejä pääset kyllä katsomaan mielin määrin.

Live-lähetykset: Tennis

Tenniksestä on tarjolla todella suuri määrä eri lähetyksiä. ATP- ja WTA-otteluista näet lähetykset poikkeuksetta moneltakin vedonlyöntisivustolta, mutta tarjontaan kuuluu myös osa ITF-otteluista, eli tenniksen alemman sarjatason otteluista.

Tenniksen Grand Slam-turnaukset, Wimbledon, Yhdysvaltojen avoimet (US Open), Australian avoimet (Australian Open) sekä Ranskan avoimet (French Open) ovat sellaisia turnauksia, joihin live-lähetykset löytyy poikkeuksetta. Useimpiin pienempiin turnauksiin live-tarjontaa on myös jokaiseen otteluun, mutta alemman sarjatason otteluihin tarjonta on rajallinen.

Live-lähetykset: E-Sports

E-Sports on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Yhä enemmän ihmisiä seuraa E-Sportsia ja sen alalajeja, joita ovat esimerkiksi Counter Strike G:O, Dota 2, League Of Legends ja Starcraft 2. TV on jälleen edelläkävijänä, ja sieltä näet monesta eri pelistä suoran live-lähetyksen, ja pääsen nauttimaan vedonlyönnistä sekä ottelusta samassa paikassa.

Myös vedonlyönnin osalta E-Sports on tehnyt järkyttävän harppauksen. E-Sportsiin tulee jatkuvasti enemmän kohteita, ja vaihto kasvaa kokoajan. E-Sports on nouseva laji, johon on helppo käydä käsiksi. Sen ymmärtäminen vaatii kuitenkin vedonlyöjiltä lajin aktiivista seurantaa, sillä pelkkä tilastotiede ei enää riitä.

LIVE-LÄHETYKSET TARJOAVAT VIIHDETTÄ JA ETUA VEDONLYÖNTIIN

Live-streameja voi käyttää täysin viihteellisessä tarkoituksessa, mutta se on todella suuri apu live-vedonlyönnin osalta. Live-vedonlyönnissä jokainen sekunti voi olla hektinen, ja tilanteet muuttuvat jatkuvasti. Live-lähetysten avulla saat kuitenkin suuren edun tähänkin, koska pystyt itse todistamaan, mitä pelikentillä tapahtuu, ja voit reagoida sen mukaisesti. Jokaisen lajin ymmärtäminen vaatii, että lajia seuraa aktiivisesti. Lajista voi osata paperilla kaiken, mutta lähetyksiä katsomalla saa silti parhaan kuvan siitä, miten kukakin pelaa, ja miten ottelut todella etenee.

Live-streamien lisäksi kannattaa hyödyntää loistavat ensitalletusbonukset sekä tervetuliaistarjoukset, sillä alkuun pelikassa on usein pieni, mutta bonuksilla siihen saa hyvin boostia!