Vedonlyöntistrategia oikotie onneen

Ihmisillä on ollut tapana koittaa ratkaista vedonlyöntistrategiaa, keksiä ultimaattista systeemiä, millä voiton takominen on helppoa ja häviäminen käytännössä mahdotonta. En halua pilata lukuintoanne heti alkuun, mutta voin kertoa että helppoa niksiä, millä aina tulee voittoa, ei yksinkertaisesti ole olemassa. Esittelen teille kuitenkin tässä muutamia tunnettuja vedonlyöntistrategioita ja kerron miksi ne eivät toimi. Jutun lopussa kerron myös sen ainoan vedonlyöntistrategian mikä toimii!

Martingale vedonlyöntistrategia

Martingale vedonlyöntistrategia on tuttu ruletista. Kyseisellä taktiikalla pelataan ruletissa aina joko esimerkiksi punaista tai mustaa. Aina kun teemme väärän valinnan niin tuplaamme panoksen ja koitamme uudestaan tuplaa. Teorian tasolla tämä toimiikin, jos on muutamia edellytyksiä, mitä ei oikeassa elämässä ole. Kuten loputon pelikassa sekä mahdollisuus panostaa niin paljon kuin tarve vaatii eli loputtomasti. Kumpikaan mahdollisuus ei valitettavasti ole käytettävissä todellisessa elämässä. Martingale vedonlyöntistrategia on monen monta kertaa nähty myös urheiluvedonlyönnin puolella. Taktiikka on hyvin samanlainen eli valitaan kohteita joiden kerroin on 2 tai enemmän ja aina kun veikkaus menee väärin valitaan uusi kohde ja tuplataan panos. Vedonlyönnin puolella on ehkä helpompi toteuttaa Martingale systeemiä siinä mielessä, että panos rajoituksia ei välttämättä tule niin nopeasti, mutta tämä käytännössä aiheuttaa vain sen, että silloin häviät varmuudella enemmän.

Esimerkkejä kuinka Martingale toimii(tai siis ei toimi)

Panostetaan 10€ kohteeseen jonka kerroin on 2,00, mikäli veikkaus menee väärin panostetaan seuraavalla kierroksella kohteeseen 20€. Mikäli toinen kohde menee oikein jäämme voitolle 10€ mikäli menee väärin tuplataan taas panokset. Havainnollistan kuviota pienellä taulukolla, tästä varmasti huomaat hyvin nopeasti miksi tämä systeemi ei toimi.

vedonlyönti strategia martingale

Jo yhdentoista yrityksen sarjassa panokset nousevat todella korkealle vaikka aloituspanos on vain 10€. Olisitko sinä valmis sijoittamaan 20 tuhatta euroa saadaksesi 10€ voiton? Vaikka 0,05 todennäköisyys tuntuu todella pieneltä, saattaa 11 väärin menevän kohteen sarjoja olla useita, kun otamme käsittelyyn esimerkiksi 1000 sarjaa. Sen enempää menemättä tilastotieteeseen, voi tälläisiä koesarjoja tehdä esimerksi excelillä ja huomaat kuinka usein menettäisit kaiken vain muutaman dollarin tähden! Joten pysy kaukana Martingale vedonlyöntistrategiasta!

Tuplaus tai viikko-tuplaus

Tämä vedonlyöntistrategia on erittäin suosittua suomalaisten keskuudessa ja onhan se kieltämättä hauskaa seurata kuinka laput etenee ja saako pienellä sijoituksella suuren voiton. Voitollisen vedonlyönnin kanssa tällä ei niinkään ole tekemistä. Sinällään tämäkin voi olla odotusarvollisesti tuottoisaa, mikäli joka päivä valitset kohteen mikä on ylikerroin. Varianssin vaan rupee vaikuttamaan tässä sitten niin paljon, että tuota odotusarvoa ei välttämättä ikinä saa realisoitua. Jokaisella on varmasti kokemusta siitä kuinka helppoa on saada 7 kohteen pitkäveto kiinni. Ei todellakaan osu ihan joka viikko tai edes joka vuosi, joten hyvin nopeasti pitkä kuiva putki tulee niin pitkäksi, että pelikassa on tyhjänä ja tuplaukseen ei enää ole varaa.

Sen lisäksi viikko-tuplaus pelataan usein niin, että joka päivä saat pelata yhden kohteen. Tämä jos mikä ei varmasti ole tuottoisaa, koska miksi pelata torstaina kaikilla voitoilla väkisin joku tuplaus kohde, jos pelattavaa ei ole. Sen sijaan voisi siirtää panokset perjantaille ja pelata vaikka silloin muutaman kohteen mikäli on parempi tarjonta.

Tuplausta tuskin kukaan pitääkään minkäänlaisena oikeana strategiana. Tässä on kyse lähinnä enemmän hauskanpidosta ja kilpailusta, kuin voitollisen vedonlöynnin tavoittelemisesta. Sen takia, mikäli tuplausta harrastatkin, niin kannattaa se aloittaa pienellä panoksella. Mieti että mikäli joka viikko aloitat tuplauksen 10€ panoksella, menee sinulla yli 500€ vuodessa tähän hassutteluun. Se on jo varmasti summa mitä et halua nähdä rypistyneinä vetolappuina roskiksessa. Onnistuneen viikkotuplauksen tavoittelussa saattaa mennä vuosia, ennen kun onnistut ja siinä ajassa on mennyt jo todella monta purppura rahaa roskikseen. Tuplaus: Vältä tätä vedonlyöntistrategiaa!

Saman kohteen pelaaminen pitkäjaksoisesti

Tämä on strategia mistä kuulee puhuttavan erittäin usein. Samalla kohteella pelaamisessa tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että pelaat Hollannin jalkapallo sarjaan aina over 2.5 tuloksia, koska siellä tulee paljon maaleja. Tai pelaat KHL jääkiekkosarjassa aina kotijoukkueen voittoa, koska välimatkat ovat niin suuret. Tälläinen vedonlyöntistrategia on pitkässäjuoksussa erittäin varmasti tappiollista. Lyhyellä aika välillä varmasti voit tehdä voitto kuten jokaisessa rahapelissä, missä on sattumaa mukana, mutta pidemmällä aika välillä tämän kaltaiset staattiset menetelmät ovat tuhoon tuomittuja. Vedonlyöntitoimistot reagoivat todella nopeasti muutoksiin mitä tapahtuu sarjoissa ja voit olla varma, että heidän kertoimensa on laskettu niin, että tälläisellä taktiikalla rahaa ei voita.

Tilannetta voisi verrata vaikka legendaariseen kivi-sakset-paperi peliin. Tähän väliin protip: Ihminen valitsee useimmiten ensimmäisellä yrityksellä kiven, mikäli hänellä ei ole mitään ennakkoajatuksia tilanteesta. Tämä on hyvä muistaa siinä kohtaa, kun baaritiskillä katsotaan kaverin kanssa yllättäen kumpi maksaa juomat. Pitkässäjuoksussa olet muutamaa rommia viisaampi. Tilanne on sama vedonlyönnissä, mikäli pelaat aina samaa kohdetta tajuaa vedonlyöntitoimisto sen varmasti ja nyt sinä olet se kaveri mikäli aina valitsee KSP pelissä ensimmäisellä kierroksella kiven. Staattinen yhden kohteen pelaaminen ei tuota voittoa pitkässäjuoksussa.

Vedonlyöntistrategia : tuplat, triplat ja rekat

Helppoahan se olisi single-kohteilla voittaa, mutta pelaan niin pienillä panoksilla, että minun kannattaa pelata suurempia järjestelmiä. Tämä on usein perustelu minkä kuulee, kun kysyy harrastepelaajalta, miksi pelaat monen kohteen kuponkeja. Tämä on yleisin vedonlyöntistrategia ja vedonlyöntitoimistot rakastavat tätä. He printtaavat monen kohteen kuponki vetäjillä niin uskomattoman paljon, että jotkut paikat tarjoavat rekoille jopa parempia kertoimia.

Mutta kun Single kohteella voittaa niin vähän!

Totta! Mutta kun rekka kupongeilla häviää niin paljon, on minun vastaukseni tähän. Ymmärrän kyllä, että työpaikan kahvitauolla ei ole kovin seksikästä näyttää 5€ panoksella tehtyä lappua millä on tullut 8€ voitto. Ennemmin näyttää sen 4 kohteen rekan mikä meni maalin päähän. Näissä lapuissa on se ero, että toisella on taskussa 8€ ja toisella on taskunpohjassa 5€ rypistynyt kuponki. Näin jälkeen päin, kumman sinä ottaisit?

Tietenkin single kohteella voittaa vähemmän, mutta sillä takuuvarmasti myös häviää vähemmän. Kuukauden lopussa, kun katsot kuinka vedot on menneet, niin oletko mielummin nolla tuloksessa pelaamalla sinkkuja vai muutaman sata euroa tappiolla pelaamalla rekkoja. Vaikea valinta.

Jos ammattipelaajilla ei ole riittävän suurta pelikassaa pelata monen kohteen kuponkeja, niin kuinka voi olla mahdollista, että harrastepelaaja pystyy pelaamaan tuolla tavalla. No tämä onkin takuuvarma asia, että ei pysty. Sen takia joka kuukausi tiliotteessa on siirtoja pelitilille. Tietysti suurimmalle osalle harrastepelaajista tämä on vain harrastus, millä haetaan vähän jännitystä ottelun seuraamiseen ja muuten vaan iltaan. Ekä kuitenkin kannattaisi miettiä, että saisitko saman jännityksen pelaamalla kohteen single muodossa sen sijaan, että pelaisit kaikki illan Liiga ottelut samalle pelikupongille.

Vedonlyöntistrategia: Tuplat,Triplat ja Rekat tuottavat pitkässä juoksussa harrastepelaajalle suuret tappiot pienilläkin panoksilla!

Mikä vedonlyöntistrategia toimii?

 1. Pelaa vain Single kohteita.
 2. Pelaa lajia jonka tunnet hyvin.
 3. Mikäli sopivaa pelattavaa ei löydy, ÄLÄ PELAA!
 4. Myös huomenna tai ylihuomenna on pelattavaa, mihinkään ei ole kiire.
 5. Huonon vedon tai pudonneen kertoimen lyömättä jättämisellä saattaa voittaa yhtä paljon kuin oikein menneellä vedolla.
 6. Älä pelkää olla erimieltä.
 7. Älä tuijota liikaa viime hetken tuloksia tai joukkueiden historiaa.
 8. Luota enemmän omaan lajituntemukseen, kuin massojen mielipiteeseen.
 9. Pelaa aina markkinoiden parhaalla kertoimella.
 10. Pidä seurantaa vedoistasi.
 11. Älä panosta yhteen kohteeseen liikaa. Tulossa on varmasti yhtä hyviä kohteita jatkossakin.
 12. Vedonlyönti on marathon ei sprintti.
 13. Joka lajin ja sarjan spesialisti ei voi olla. Keskity muutamaan ja jos haluat lyödä jostakin toisesta sarjasta vetoa, etsi vedonlyöjä jonka arvioihin luotat. Aina ei tarvitse olla paras, riittää kun tiedät kuka on ja seuraa häntä.


1.

Talleta 20€ pelaa 50€


Arvostelu tulossa

-Bonuskoodi: WELCOME150

-Minimikerroin 2.0

-Kierrätys 4x 30 päivän sisällä.

-Minimitalletus bonuksella 10€ ja maksimi 20€

2.

Tuplaa talletuksesi 1000€ asti+5€ ilmaisveto ilman talletusta


Arvostelu tulossa

 • Sinun täytyy tehdä 5 €:n urheiluveto minimikertoimella 2.0, jotta voit saada 5 €:n bonuksen ilman talletusvaatimusta käyttöösi.
 • 100% bonuksen kierrätysvaatimus on 15 ja minimikerroin 2.00
 • Minimitalletus 10€

3.

Tuplaa talletuksesi 50€ asti

Kierrätysvaatimus: 6x Talletus Ja Bonus
Minimikerroin 1.80
Single vedot eivät ole sallittuja bonuksella
Minimitalletus 10€

4.

Tuplaa talletuksesi 200€ asti.


Arvostelu tulossa

Lunastaaksesi bonuksen ota yhteys livechattiin tai sähköpostitse [email protected]

Bonus ja talletus tulee kierrättää 10 kertaa vähintään 2.0

Maksimipanos bonuksella 50€

5.

Bonus 100%/120€

Minimitalletus 20€

Kierrätysvaatimus (Talletus+Bonus) x 10

Minimikertoimella 1,80

6.

Jopa 50€ kierrätysvapaata bonusta!


Arvostelu tulossa

 • Nappaa 5€ käteistä jokaisesta pelatusta 100€ aina 50€ saakka.
 • Pelaa rekisteröitymättä pankkitunnuksillasi
 • Voitot kotiutat välittömästi pankkitilillesi
 • Tarjolla myös loistava livekasino pelivalikoima
 • Maltan lisenssi takaa verovapaat voitot Suomalaisille pelaajille

7.

10€ Vedolla 20€ ilmaisveto


Arvostelu tulossa

Lyö Karamballe 10€ veto ja saat käyttöösi 20€ ilmaisevedon! Ilmaisevedon voitoissa ei ole lainkaan kierrätysvaatimusta!

8.

Parhaat kertoimet


Arvostelu tulossa
9.

Bonus 100% / 100€


Arvostelu tulossa
10.

Betser bonus nyt 100% / 100€

Lunasta 10€ ilmainen peliraha vedonlyöntiin ilman kierrätystä. Saat rahan, kun lyöt ensin 20€ arvoisen vedon.

 • 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä
 • Balls & Brains pisteytysohjelma
 • Selkeä mobiilikäyttö

12.

Bonus 120€/100% + 5€ ilman talletusta

14.

Saat kolminkertaisen Ilmaisevedon lyötyäsi ensimäisen vedon


Arvostelu tulossa

Tarjolla kattava tarjonta vedonlyöntiä, fantasyvetoja sekä kasinopelejä.

-Voit pelata euroilla tai kryptovaluutoilla