Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Keskiviikon vihjeriville löytyi yksi varma. Viidennen kohteen Karlas on napannut kolme tolppaa putkeen. Varsinkin Kouvolassa se oli mainio, kun se paikkasi alun laukkansa, kiertäen silti selvään voittoon. Rahamies on kova vastus, mutta Karlas taitaa olla vielä toistaiseksi napsua parempi.

Ykköskohde pelataan neljällä merkillä. Piece Of Hero ja Redhot Tap Dancer iskevät alussa yhteen keulapaikasta. Kumpi vain keulaan pääsee, on se siitä vahvoilla. Mikäli kiihdytys venyy rajuksi, aukeaa voitto sauma parijonosta. Vinci Power oli viimeksi hyvä pitkällä matkalla häviten vain kovalle Astrumille. Rarity Red palasi Teivoon tauolta ja oli nätin sisärata reissun jälkeen ihan hyvä kolmas. Startti vei varmasti ruunaa eteenpäin ja se ovi parantaa paljonkin.

Kakkoskohteessa mailin suosikiksi on pelattu Haley Hoss. Lupaava tamma on aloittanut uransa niin vakuuttavasti. Voittonsa keulasta napannut Haley Hoss on nyt hieman erilaisen tehtävän edessä, kun sisäpuolelta lähtevä Queen Of Gold pystyy puolustamaan keulat. Kolmas kova on Space Oddity, jolla tosin rasitteena on surkea 8-rata. Potin räjäyttäjäksi mukaan, viimeksi Turussa voittanut ja aivan alipelattu Take Care (4%).

Kolmannessa kohteessa iskevät yhteen kilpauriaan aloittelevat kolmivuotiaat. Zidonia Comerya ovat hiukan laukat vaivanneet, mutta silti se on voittanut puolet uransa neljästä startista. Kerry’s Power voitti lähinnä lönkötellen keulasta uransa avaus startin Turussa. Callela Karin tuli kiritilat saatuaan loppua tosi kovaa Teivossa. Yllättäjänä mukaan Jackie Tie (1%). Ilman viimekertaista laukkaansa Jackie Tie:n peliprosentit olisivat paljon suuremmat. Ennen laukkastarttia se oli kolmen sakissa kaikissa starteissaan.

Neljännen kohteen suosikki Sahara Dangerous varmistetaan kahdella merkillä. Edwin Orden on hevosena riittävä tähän tehtävään, vaikka lähtöpaikka on vähän ulkona. Viimeksi Teivossa se kamppaili voittoon kuolemanpaikalta, sitä ennen alla oli kaksi kakkossijaa. River Mirch (7%) taipui Kajaanissa keulasta kovan kiihdytyksen ja raastavan matkavauhdin jälkeen. Nyt lienee vuorossa uusi yritys keulasta.

Päätöskohde yritetään selvittää kahdella merkillä. General Norrgård nappaa nopeana avaajana keulat ja vetää siitä pitkään. Turussa se irtosi oikein rennolla tyylillä keulasta muilta karkuun. Porissa se haki keulat ensimmäisen puolikkaan lopussa ja veti jälleen maaliin asti. American Cooperin lähtöpaikka on ulkona, mutta kyvyt ovat kaikkien tiedossa. Väsymättömällä ruunalla voi tehdä ratkaisuja ajoissa ja ajaa vaikka kuolemanpaikalta.

Lähtö1: 1,4,5,6,

Lähtö2: 3,4,5,8

Lähtö3: 1,4,6,9

Lähtö4: 1,4,7

Lähtö5: 4

Lähtö6: 3,7 Vihjerivin hinta: 38,40e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *