Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kouvolassa ravataan huipputasokkaat ravit, joihin suurien palkintojen myötä on tuotu hevosia ympäri Eurooppaa. Sokerina pohjalla Kymi Grand Prix, jossa voittajaa odottaa peräti 100 000e palkinto. Vihjerivi pelataan kolmella varmalla. Ensimmäinen varma on kakkoskohteen Rosima. Kauden kaikki aiemmat starttinsa voittanut tamma koki Vermossa tappion 7.5. Kiri ei vain kantanut 4-ulkoa, mutta hevonen lienee nyt normaali, kun se on viivalle ilmoitettu. Rosima avannee keulaan 3-radalta ja siitä sitä on kyllä todella paha voittaa. Toinen varma on kolmannen kohteen Nyland. Väkevällä esityksellä Kajaanissa voittanut ori on kierroksen todennäköisin voittaja. Kajaanissa se tuli yli kilometrin kolmatta rataa ja jyräsi vastustamattomasti voittoon. Edes siltä vetoavun kirissä saanut H.V. Tuuri ei saanut Nylandiin mitään otetta. Nyt ei H.V. Tuurin tasoista vastustajaakaan ole viivalla, joten pöytä on katettu Nylandille. Kolmas varma on neljännen kohteen huipputamma Willow Pride. Nappisarjassa starttaava, avoimia lähtöjäkin voittanut Markku Niemisen valmennettava tulee takuulla kunnossa radoille, puolentoista kuukauden paussilta. Keskeltä rataakin nopea avaaja painuu keulaan, koska kukkaan ei halua juosta keulasta, jos lähdön paras hevonen lyö painetta kuolemanpaikalta. 32% pelattuna Willow Pride on jopa alipelattu suosikki.

Avauskohteeseen revitetään kuusi merkkiä. Niukka ykkösmerkki on hyvältä paikalta Felix Orlando. Killerin eliitissä se ei kestänyt hurjaa 08.5- avausta kuolemanpaikalta, mutta sitä ennen se voitti Jyväskylässä keulasta pystyyn. BWT Gazeau lienee luokaltaan lähdönkovin, mutta sen tehtävä ei 10-radalta ole mitenkään helppo. Iperator:ia pidetään oikein kyvykkäänä hevosena, jolla on ollut paljon vastoinkäymisiä urallaan. Eventful Swamp pääsee hyvin läpi Felix Orlandon takaa ja voi menestyä jos välttää kuolemanpaikan. Juha Utala voi halutessaan ajaa väsymättömällä Whodouthinkuare:lla (4%) vaikka kuolemanpaikalle. Jättipommina mukaan vielä hyvältä paikalta Goddess Go (1%), jolla on alla kaksi hyvää kakkosta, umpisurkeilta lähtöpaikoilta.

Viides lähtö on pitkä matka, 3100 metriä. Suosikki on viime vuonna vastaavan lähdön voittanut Ranskan tuonti Garuda Fligny. Pikkuruinen ori omaa erittäin kiukkuisen pätkän, jos saa edetä selissä lähelle kärkeä. Global Winner oli jäätävän hyvä Killerillä viime viikonloppuna ja se kuuluu jokaiselle kupongille. Yksi koko kierroksen kiinnostavimmista merkeistä on Super Schissel (3%). Kajaanissa se oli erinomainen kakkonen Selmer I.H. n voittamassa lähdössä, vaikka puolet matkasta meni kuolemanpaikalla. Perusmatkalta mukaan Ilos Sansibar (1%), joka lähtee vetämään letkaa ja viihtyy pitkillä matkoilla.

Kuudennessa kohteessa iskevät yhteen parhaat nelivuotiaat. Corazon Combo on hallinnut ikäluokkaa. Kuopiossa se ei saanut otetta keulassa juosseesta Callela Nelsonista, mutta nyt osat voivat vaihtua. Otetaan molemmat kupongille. Halley Wania kuuluu huippupaikalta kaikille lapuille. Crepe Match oli Vermossa suoraan tauolta hyvä toinen, häviten vain kovalle Everlasting Boogielle. Laxvikens Amiral oli viimeksi huippukovassa lähdössä Solvallassa mainio kolmonen. Mukaan vielä kaksi tolppaa alla Blackbeard (1%).

Päätöskohde on Kymi Grand Prix. Ranskan tuonnit Go on Boy ja Etonnant keräävät aiheestakin paljon peliä. On hyvin todennäköistä että toinen niistä voittaa. Kouvolan jyrkät kurvit voivat yllättää Ranskalaiset, joten otetaan lapulle kolme yllätystä. Global Withdrawl (3%) ja Run For Royalty (2%) ovat lähdöstä niin nopeita, että jompi kumpi niistä on keulassa. Niiden takaa pääsee hyvin läpi Italiasta tuleva Callmethebreeze (6%).

Lähtö1: 2,3,6,7,9,10

Lähtö2: 3

Lähtö3: 11

Lähtö4: 6

Lähtö5: 3,11,12,14

Lähtö6: 1,2,4,5,6,9

Lähtö7: 1,2,3,5,9 Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *