Vancouver ML

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kamppailu viimeisestä wild-card paikasta käy todella kuumana, kun Canucks kohtaa kotonaan Islandersin. Molemmat ovat tasapistein kiinni paikassa ja tämä on yksi niistä otteluista, mitä et saa yksinkertaisesti hävitä.

Kummallakaan joukkueella ei ole mennyt viime aikoina varsinaisesti putkeen. Viimeisestä 5 ottelusta Canucks on voittanut yhden Coloradoa vastaan ja Islanders on hävinnyt 5 viimeistä. Vähän balsamia tarjoaa kuitenkin kaksi jatkoaikaa, joten edes suhteellisen lähellä joukkue on ollut.

Molemmat joukkueet ovat, kuten tuloksista näkyy olleet sekaisin ja omissa on heilunut turhan usein. Ottelun panoksen huomioiden molempien fokus on varmasti terävämpi ja ottelu muistuttaa luonteeltaan playoff kiekkoa. Canucksin maalivahti Markström jatkaa edelleen telakalla, mikä on iso lovi, mutta joukkueen parhaisiin pistemiehiin kuuluva Boeser lähenee paluuta. Islandersilla on myös muuta ukko kyseenalaisena tähän otteluun.

Tiukka ottelu luvassa lähtökohtaisesti ja ei ole aivan liikaa sanottavaa ennakkoon. Muuta kuin, että molemmilla on peiliin katsomisen paikka. Canucks on kuitenkin suosikki tähän otteluun ja usko on vahva, että kotona hoituu. Islanders tulee enemmän levänneenä otteluun, mikä on saanut markkinan mukaansa, mutta se on aina kaksiteräinen miekka. Hetken hiljentyminen tekee hyvää, mutta ylilatauksen riski on aina olemassa huonossa vireessä.

Canucks on ollut hyvin peleissä mukana, kuten äsken Blue Jacketsia vastaan. Mutta voittoja on kaivettava, jos pudotuspeleihin mielii päästä. Etua antaa kuitenkin Canucksin murhaava ylivoima, mikä saattaa nousta arvoon arvaamattomaan tässä kamppailussa. Elias Pettersonin ketju voisi pienen hiljaiselon jälkeen aktivoitua, kun peluutus kaiken lisäksi sen sallii.

Arvon ja markkinatopin löytyessä ilta, niin otetaan Canucks ML 1.85 kertoimilla talteen sieltä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *