Packers U26.5 pts

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers pelasi tällä kaudella kuin uudesti syntyneenä. Rodgers oli muutamia vuosia sitten liigan paras tontillaan, mutta muutamalla viime kaudella näytti siltä, että nuoremmat ovat menneet ohi. Todennäköisesti hänelle tullaan antamaan kauden MVP-pysti, niin onnistunut kausi hänen osaltaan oli.

Silti tässä pelissä vedonlyönnillinen mielenkiinto kohdistuu ahtaajien hyökkäystä vastaan pelaamiseen. Joukkueen runkosarjan otteluohjelma kohdattujen puolustusten osalta oli melkoisen helppo ja nyt vastassa on tällä hetkellä liigan kovin puolustus. Ramsin puolustus on myös matchupina hankala Packersille, koska linja saa annettua painetta Rodgersille ja joukkueen ylivoimaisesti paras receiver Davante Adams joutuu vääntämään liigan parasta kulmapuolustaja Jalen Ramsayta vastaan. Packersin muut receiverit ovat selvästi Adamsia heikompia, mutta tässä ottelussa joukkueen on pakko antaa vastuuta heille tai juoksupelille. Hieman tummia pilviä Ramsin puolustuksen osalta oli ennen peliä siksi, että sen isoin tähti ja liigan yksi parhaista puolustuspelaajista Aaron Donald loukkasi itseään viime pelissä. Donald on ollut kuitenkin täysillä treeneissä mukana ja pelaa tässä ottelussa. Pieni varaus toki silti, että täydessä kunnossa mies ei ole.

Ramsin hyökkäys on vielä kohtuullinen kysymysmerkki. Joukkueen viime pelin aloitti varamies John Wolford, mutta hän joutui jättämään pelin kesken niskavamman vuoksi. Näin ollen ykkönen Jared Goff, joka oli toipumassa peukaloleikkauksesta, joutui kehiin vaikka oli vielä selvästi keskenkuntoinen. Goffin peli ei kauniilta näyttänyt, mutta puolustuksen ja juoksupelin avulla se riitti kuitenkin voittoon playoffien avauskierroksella. Goff mitä ilmeisimmin aloittaa tämän pelin, mutta pelikunto selviää vasta lauantaina.

Ramsin hyökkäyksen epävarman tilanteen vuoksi maistuvin pelimuoto otteluun on pelata Packersin hyökkäystä vastaan. Pelivalintani on Packers alle 26,5 pistettä, jolle tarjoilee kertoimen 1,84. Tämä otetaan peliin arviolla 57 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *