Columbus ML

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Viimeinen kuukausi on ollut suhteellisen rankka Columbukselle, mutta joukkueella on mahdollisuus päättää kuukausi tyylikkäästi ja samalla kostaa aikaisempi tappio tällä viikolla, kun Minnesota saapuu kylään.

Aloitetaan uutisista. Columbuksen ykkösveska Joonas Korpisalo on takaisin ja saattaa pelata Minnesotaa vastaan, mikä olisi hänen ensimmäinen startti vuonna 2020. Onko se hyvä vai huono asia jää vielä nähtäväksi. Minnesota taas pyrkii nappaamaan viidennen peräkkäisen vierasvoiton perjantai yönä. Columbus on edelleen tällä hetkellä wild-card paikassa kiinni, mutta viimeisen kymmenen ottelun formi on 1-4-5. Ainoa voitto tuli Ottawaa vastaan maanantaina, mutta Jackets hävisi heti seuraavan ottelunsa juuri Minnesotalle 5-4.

Seth Jonesin loukkaantumisen taisi olla iso menetys Columbuksele ja viimeisessä kahdeksassa pelissä joukkue on päästänyt 32 maalia, mikä on todella synkkä saldo ja selkeä fokuksen kohde valmentajalla. Tilannetta ei toki auta, että Elvis poistui jäältä Ottawaa vastaan sen jälkeen, kun Anthony Duclair törmäsi häneen eli Korpisalolle on tosiaan iso tarve, jos Elvis ei pelaa.

Minnesota on todella hyvässä vireessä, mutta markkina arvostaa Columbusta. Perjantai-illan kotiottelu ja Korpisalon todennäköinen paluu saattaa liekittää joukkueen vielä kerran liitoon. Ottelu on molemmille todella tärkeä + saa nähdä myös onko onni edelleen Minnesotan matkassa. Joukkue on tykittänyt viime aikoina yli odotusten ja nyt on parempi maalivahti vastassa kuin keskiviikon 5-4 voitossa Columbuksesta.

tarjoilee markkinatoppia DNB:lle 1.80 kertoimilla, mikä on kaikesta huolimatta arvoa, koska Columbus tulee otteluun muun muassa paremmin levänneenä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *