Buffalo ML

KERROIN

2.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Trade deadline day on takanapäin ja mitään jymypommeja ei varsinaisesti nähty, mutta Colorado sekä Buffalo tekivät liikkeitä, jotta saumat paranisivat playoff-kiekkoa ajatellen. Sabres on voittanut 6 viimeisestä 8 ottelusta ja on mukana taas pleijari-keskusteluissa. Samalla joukkue vahvisti rivejään konkari hyökkääjä Wayne Simmondsilla (Devils) ja nuorella monipuolisella hyökkääjällä Dominik Kahun (Penguins). Molempien herrojen pitäisi olla pelikunnossa, kun Buffalo lähtee neljän ottelun mittaiselle Läntisen Konfferenssin vieraskiertueelle.

Vaikka Coloradolla on loukkaantumisia kärkiketjuissa niin GM Sakic ei kokenut tarvetta ravistella pakkaa kunnolla koska Avalanche oli aktiivinen kesällä. Rantanen, Kadri ja Calvert ovat erittäin todennäköisesti takaisin ajoissa pudotuspeleihin. Joukkue hankki kuitenkin syvyyttä riveihinsä hyökkääjä Vladislav Namestnikovilla (Senators) ja maalivahti Michael Hutchinsonilla (Maple Leafs). Colorado on muutenkin hyvässä lyönnissä kolmella voitolla putkeen ja saldo viimeisestä 10 pelistä on 7-2-1.

Kuten mainittu molemmat joukkueet ovat iskussa ja varsinkin kokenut pudotuspeli pelaaja Simmonds tuo valmentaja Kruegerin toivomaa röyhkeyttä ja rautaa maalin eteen. Kokenut pelaaja, jolla on johtajan ominaisuuksia on aina hyvä lisä muuten nuoreen nälkäiseen ryhmään toisin sanoen.

Tähän otteluun löytyi poikkeuksellisesti arvoa kahdella rintamalla, mikä sopii hyvin muuten varsin ohueeseen yöhön. Lapulle maistuu Sabres ML ilta 2.80 kertoimilla sekä yli 5.5 maalia 1.79 kertoimilla myös ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *