TPS

KERROIN

3.15
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina neljä ottelua. Me lähdemme hakemaan osumia yhdestä suosikista ja yhdestä altavastaajasta.

KooKoo-Jukurit (klo 18:30)

Kotijoukkue KooKoo lähtee perjantai-illan matsiin hyvävoimaisena. Kouvolalaiset pelasivat myös aiemmin viikolla kotiottelun, jossa kaatui sarjan heittopussi HPK selkeästi maalein 4-1. Vaikka lupaava hankinta Aleksandrov olikin penkillä, toinen hankinta Thomas on osoittautunut tosi hyödylliseksi.

Tiistain voitto oli KooKoolle jo seitsemäs peräkkäinen tappioton ottelu varsinaisella peliajalla. Myös kaksi edellistä kotimatsia ovat päättyneet voittoihin; Sport 4-3 ja Tappara 3-1. Kokonaisuutena KooKoon peliesitykset näyttävät oikein hyviltä.

Vierailija Jukurit oli kalenterivuoden alussa erinomaisessa lyönnissä. Mekin vihjasimme mikkeliläisiä pari viikkoa sitten KalPan isäntänä. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa. Jukuri lähtee perjantain matsiin 0-4-tappio niskassaan. Turpiin tuli keskiviikkona IFK:lta ansaitusti.

Jukureiden tilannetta ei helpota valtava otteluruuhka – päinvastoin. Mikkeliläiset ovat pelanneet 12-20.1. välillä neljä ottelua, joten Kouvolan vierailu on viides matsi kymmeneen päivään. Kaikki neljä edellistä ovat päättyneet turpasaunoihin maalierolla 4-17.

On hyvin vaikea nähdä Jukureiden kääntävän tappiokierrettään Kouvolassa, jossa kotijoukkue on kaiken lisäksi hyvässä vireessä. KooKoo alkaa pikkuhiljaa löytämään oikeat koostumukset, mistä osoituksena viime otteluun kasattu ja kentällä loistanut kakkonen Gallo-Karlsson-Ratinen.

Odotamme KooKoon voittavan tämän ”Mestis-klassikon” selvin numeroin. Betsataan KooKoo -1,5 maalin tasoituksella n 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 59 %.

 

Kärpät-TPS (klo 18:30)

Kotijoukkue Kärppien leirissä on tällä hetkellä paljon mietittävää. Tiistain esitys KalPaa vastaan Oulussa oli suorastaan luokaton. Tappio 1-4 kuvaa hyvin etenkin Kärppien kehnoa hyökkäyspeli. Edes kokeneen Aaltosen paluu ei auttanut joukkuetta millään tavalla.

Kärpät on hävinnyt peräti neljä viidestä edellisestä ottelustaan ja tehnyt matseissa vaivaiset kolme maalia! Kaksi näistä osumista tuli Lukko-pelissä reilun viikon takaa, joka on ainoa hyvä esitys pitkään aikaan. Tuolloin Kärpät syttyi jostain syystä pelaamaan laatujoukkuetta vastaan.

Vierailija TPS:n tilanne on parempi, sillä turkulaiset tulevat Ouluun kahden voiton siivittäminä. Keskiviikkona kaatui Sport 3-1 ja viime perjantaina Jukurit maalein 5-1. TPS otti matseista selkeät rutiinivoitot ilman suurempia ongelmia.

Turkulaisten peli-ilme on kaiken kaikkiaan aivan kelvollinen, kun oman pään sekoiluista on päästy vihdoin eroon. On syytä huomioida, että TPS on hävinnyt varsinaisella peliajalla koko sarjan vähiten pelejä (vain 5/23 ottelusta). Myös kokoonpano on Korpikoskea lukuun ottamatta hyvällä mallilla.

Kärpät näyttää olevan tällä hetkellä todella haluton nippu yksilöitä. Joukkue ei ole kyllä valmennustiimin näpeissä, ja kokenut Aaltonenkin näytti vajoavan tiistaina muun joukkueen tasolle. Työmäärä on heikko ja virheitä tulee. Ei mikään ihme, että tappiosarake kasvaa.

Betsataan rohkeasti turkulaisia tähän matsiin, eli lapulle ilta TPS:n voitto 3,15 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 33 prosenttia, eli TPS vie matsin kerran kolmesta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *