Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Pelicans

KERROIN

2.2
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga palaa keskiviikkona lyhyeltä koronaviruksen aiheuttamalta tauolta. Luvassa on yksi ottelu, jossa otamme heti kantaa handicap-vetojen muodossa.

Kotijoukkue Pelicans lähti ”koronabreikille” erinomaisessa vireessä. Vaikka lahtelaiset hävisivätkin viimeisen ottelun jatkoajalla Sportille, joukkue voitti tätä ennen viisi matsia putkeen. Pelicans on ollut paria poikkeusta lukuun ottamatta myös parempi joukkue.

Lahtelaisten kausi on sujunut myös hieman laajemmassa otannassa. Viime kauden floppi on sarjan kolmospaikalla, ja takana on 12 ottelua saldolla 10 voittoa ja 2 häviötä.

Ennen TPS-matsia kysymysmerkkejä aiheuttaa Pohjois-Amerikan apujen tilanne. Lähimpänä lähtöä ovat ainakin Honka ja Ylönen, joista jälkimmäisen pitäisi olla mukana TPS-matsissa. Kaksikon lisäksi Somppi, Laaksonen ja myös Rajaniemi ovat U20-joukkueen matkassa.

Vierailija TPS on myös kuntopuntarin kärkipaikoilla. Turkulaiset eivät ole hävinneet varsinaisella peliajalla kahdeksaan otteluun. Joukkueesta on tullut todellinen tasurikone yhdessä Ässien kanssa. Ennen taukoa TPS kaatoi JYPin komeasti vieraissa 4-6.

TPS:n ja Pelicansin ero on siinä, että turkulaiset ovat saaneet turhan paljon pisteitä peliesityksiin nähden. Mielestämme kaksion pelivoimassa on betsimarkkinan arviota suurempi tasoero Pelicansin hyväksi. TPS kärsii myös U20-poissaoloista; Pärssinen, Viro, Rafkin ja Pyyhtiä ovat sivussa.

Betsataan Pelicansin voittoa Unibetin 2,20 kertoimella. Todennäköisyysarvio ykköselle on 50 prosenttia, eli tarjolla on kohtalainen value. Kaikki yli kakkosen kertoimet riittävät vähintään pikkupeliin.

 

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *