Ässät

KERROIN

2.1
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona tuhti kuuden ottelun kierros. Me nostamme esiin yhden totals-betsin sekä handicap-vedon.

SaiPa-Tappara (klo 18:30)

Kotijoukkue SaiPa lähtee hakemaan keskiviikkona revanssia Tapparasta. Joukkueet kohtasivat Tampereella viime viikon torstaina, jolloin Tappara oli parempi maalein 5-2. Ottelu oli huomattavasti lopputulosta tasaisempi.

Sputnikit ehtivät voittaa ennen viime viikon tappiota peräti kolme ottelua peräkkäin. Joukkue on ollut marras-joulukuusta lähtien erinomaisessa iskussa ottaen puolet kauden kahdeksasta varsinaisen peliajan voitosta seitsemän kierroksen aikana.

Vierailija Tappara on yksi kauden suurimmista pettymyksistä. Saldona on SaiPan tavoin vasta kahdeksan voittoa koko kaudelta, mikä on todella vähän aiempaan verrattuna. Voitto SaiPasta oli tamperelaisille vasta ensimmäinen neljään otteluun. Tosin, tähän saldoon tuli parannusta myöhään tiistaina, kun Tappara murjoi JYPin maalein 6-1.

Tapparan otteissa on nähty viime aikoina parannusta, ja tappiopeleissä on ollut mukana myös huonoa tuuria. Joukkue olisi ansainnut xG:n valossa enemmän. Tolppien välissä pahasti kompuroinut Hrachovina on saanut myös onnistumisia alle.

SaiPa puolustaa tällä hetkellä hyvin joukkueena ja blokkaa vetoja. Toisaalta sen tehot ovat hyökkäypäässä hyvin kapeilla harteilla. Tappara sai tiistain matsiin pitkästä aikaa parhaan pakiston jalkeille. Etenkin Kemiläisen paluu on valtava plussa. Hyökkäystehoja syö Tanus & Virta -kaksikon poissaolo.

Vaikka viime viikon kohtaaminen venyi seitsemään maaliin, asetelma on keskiviikkona hyvin vähämaalinen. Tapparaa painaa myös rasitus tiistain ottelusta. Pelataan ilta alle 5,0 maalia 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %.

 

JYP-Ässät (klo 18:30)

Kotijoukkue JYPillä on takanaan tiistailta 1-6-selkäsauna Tapparaa vastaan. Lukemat kyllä valehtelevat ottelun tapahtumista, mutta kyseessä oli silti kolmas peräkkäinen tappio. Tulos synkisti joukkueen asemaa entisestään taulukon pohjilla.

Odotimme JYPille vaikeuksia jo kausiennakossamme, mutta joukkue on ollut yllättävän huono tähän asti. Etenkin konkariosasto on kaukana vaaditusta tasosta. JYP ei pysty kamppailemaan tasapäisesti voitosta vähänkään laadukkaampia joukkueita vastaan.

Vierailija Ässät on sen sijaan kympin sakissa kolmen pisteen erolla Sportiin. Kaksikko kohtasi tiistaina Vaasassa, josta Ässät poistui voittajana maalein 1-4. Henkisesti tärkeä voitto ruman HIFK-tappion jälkeen. Ässät on hävinnyt varsinaisella peliajalla vain 3/10 edellisestä matsista.

Porilaisten kautta ovat sävyttäneet loukkaantumiset. Ne ovat osuneet myös Ässien huonoksi onneksi avainpelaajien kohdalle. Vaasassa saatiin kuitenkin jalkeille paras mahdollinen kokoonpano! Tulosta tuli myös välittömästi.

Tasoero kaksikon välillä on paljon suurempi, mitä sarjataulukko ehdottaa. Ässillä on potentiaalia nähtyä parempaan – JYP on sen sijaan yksi Liigan heikoimmista joukkueista. JYP ei saa myöskään merkittävää lepoetua, kun molemmilla joukkueilla oli reissupeli eilen.

Pelaamme Ässien voittoa in 2,10 kertoimella. Portilaiset ovat vieraskentälläkin todella selkeä suosikki heikkoa JYPiä vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *