Jukurit DNB

KERROIN

2.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotijoukkue Jukurit lähtee stadilaistaen kaatoon erinomaisella fiiliksellä. Mikkeliläiset voittivat lauantaina Tapparan vieraskentällä 3-5, mikä oli jatkoa alkuviikon 3-2-voitolle KalPasta. Jukurit on päässyt viime viikkoina suorastaan huikeaan iskuun!

Kuten kirjoitimme jo KalPa-ottelun alla, moni muistaa 1-11-tappion IFK:lle kaksi kuukautta sitten. Tämän jälkeen Jukurit on voittanut kaikki neljä kotipeliään ja pelannut varsinaisella peliajalla saldon 5-2-2. Kauden 60 min. voitoista peräti 5/8 on tullut tämän yhdeksän ottelun aikana.

Vierailija HIFK:n tekeminen ei sen sijaan vakuuta. Stadilaisilla on kyllä kaksi kotivoittoa putkeen, mutta pienillä marginaaleilla. SaiPa kaatui vaivoin maalein 2-1, ja JYP meni nurin laiskalla esityksellä. Viimeisen erän tasonnosto riitti kuitenkin pisteisiin.

Se on toki sanottava, että IFK oli ennen taukoa hyvässä iskussa. Leskisen paluu kaukaloon tuo myös paljon apua ratkaisuosastolle, mutta miehen pelituntuma on toki kaukana parhaasta. IFK:n kokoonpano ja peliesitykset eivät ole tällä hetkellä kauden parhaalla tasolla.

Jukureiden esitysten arvoa nostaa se, että joukkue on tullut toimeen ilman useita runkopelaajiaan. Nuorten kisoissa olleet Nikkanen ja Kokkonen sekä mm. Rohdin ovat olleet sivussa. Uudet hankinnat eivät vielä tähän otteluun kerkeä, mutta Rohdin oletettavasti mukana kokoonpanossa.

Loistavalla joukkuehengellä varustettu Jukurit on vaikea pala IFK:lle tiistaina. Tipsasimme Jukureita KalPaa vastaan ja jatkamme samalla linjalla. Betsataan Jukurit DNB ille 2,80 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 40 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *