Ruotsi - Iso-Britannia

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ruotsin MM-kisat ovat olleet tähän mennessä täysi farssi. Tänään Tre Kronor saa mahdollisuuden nousta pois lohkon viimeiseltä paikalta voittamalla Iso-Britannian. Vaikeuksista huolimatta Ruotsi on ottelussa aivan ylivoimainen ennakkosuosikki. Kerroin on kuitenkin poljettu maanrakoon. Pelivalintamme onkin, että ottelussa tehdään alle 6,5 maalia. Veto siis osuu, jos matsi päättyy esimerkiksi 5-1, 4-2 tai 6-0 loppulukemiin.

Ruotsin pelaaminen on tähän mennessä ollut väkinäistä, halutonta ja löysää. Maaleja joukkue onkin pystynyt tekemään vain vähänlaisesti. Ainoastaan Sveitsiä vastaan maalihanat aukesivat kunnolla, kun vastustajan selkäranka katkesi yllättäen. Jos tätä poikkeusta ei oteta huomioon, on Ruotsi tehnyt 1,66 maalia ottelua kohden. Iso-Britannia on helpoin vastustaja tähän mennessä, mutta kiekon lilliputti on tähän mennessä puolustanut erinomaisesti.

Huomiota on syytä kiinnittää myös Iso-Britannian maalivahti Ben Bownsiin. Hän on pelannut aivan loistavat kisat, eikä hän todellakaan ole helppo ohitettava Ruotsin joukkueelle. Bowns on pelannut kolme ottelua torjuntaprosentilla 92,8. Lukema on aivan poikkeuksellinen, kun ottaa huomioon hänen edessään pelaavan joukkueen tason.

Ruotsi on ottelun ylivoimainen ennakkosuosikki. Emme kuitenkaan usko, että tämä näkyisi isoina maalitalkoina. Vastaavasti Iso-Britannia tuskin iskee montaa maalia Ruotsin verkkoon. Näin ollen pelivalintamme on, että ottelun kokonaismaalimäärä jää alle 6,5:n.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *