Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon keskiviikkoon lähdetään kahdella varmalla. Avauskohteen Core on kohonnut aivan karmeaan iskuun. Kolme edellistään näytöstyyliin voittanut ori pääsee takamatkan juoksulangalta hyvin matkaan ja lähtee ajamaan takaa yksinään perusmatkalta karkuun koittavaa Kuuselan Wiltteriä. Kuuselan Wiltteri pystyy vetämään koko matkan tasaisen reipasta, mutta Coren voima ja nopeus lienevät sillekin liikaa. Toinen varma on kolmannen kohteen Que Tal. Nopea avaaja päässee keulaan, eikä siitä ole helppoa tulla ohi maililla. Sen sisäpuolelta Werner Ors lähtee myös kovaa, kuskin niin halutessa, mutta Toukokuussa tauolta palanneelle ruunalle kelvannee suosikin selkä. Que Tal on kierroksen todennäköisin voittaja.

Toiseen kohteeseen rastataan hyviltä paikoilta hevosia. Gyro Gearloose saa ykköseltä nätin sisärata reissun, vaikkakaan tuskin pystyy puolustamaan keulapaikkaa. Zumuman voitti viimeksi keulasta tätä arkisemman lähdön, kun sai vetää ensimmäisen kierroksen kävelyvauhtia. Reippaamman toisen kierroksen jälkeen se vastaili varmasti voittoon. Tällä vauhdinjaolla sen ei kyllä pitänytkään hävitä. Brolle F. teki rehdin kirin ulkoratoja pitkin Porissa ja kiersi voittoon asti. Gutsy Cobbler on tauluaan parempi ja siltä riisutaan nyt kaikki kengät.

Neljännen lähdön ykkösmerkki on takarivin paikasta huolimatta Ava Di Alessia. Kymppitonnin ykkösestä kisattaessa Hannu-Pekka Korven ikäluokkatähti on takuulla kunnossa. Otetaan hyvitä paikoilta varmistuksia. Ivory Susanne oli edellisessään Jokimaalla urhea neljäs. Tuomas Korvenoja haki jo ennen ensimmäisen kierroksen täyttymistä voimalla keulapaikan kolmannen radan kautta. Kaikesta näki että kuski luotti omaansa. Carla Combo palasi Seinäjoelle tauolta ja oli heti hyvä kolmas, vaikka joutui runnomaan koko matkan kuolemanpaikalta. Make It Up (4%) oli tulostaan parempi Vermossa Toukokuun alussa. Silloin se oli tulossa hyvin maaliin ulkoratoja, kun se ”kiilattiin” vielä ulommas ja se menetti vauhtiaan. Callela Ladybird (9%) väläytteli nousukuntoa Teivossa kirien toiseksi. Tähän siltä riisutaan etukengät, mikä on ollut sille yleensä etu.

Viidennen kohteen ykkösmerkki on niukasta ylisarjasta huolimatta Haley Hoss. kaikki kolme uransa starttia voittanut tamma kohtaa nyt rutinoituneempia vastustajia, mutta on ottanut voittonsa kyllä ihan hyvällä tyylillä. Artful Funny (6%) ei ole urallaan vielä voittanut, mutta kakkosia on useampia. Nopeus riittää, mutta taistelutahtoon tarvittaisiin vielä hieman lisää puristusta. A RM on hyvältä paikalta perusmerkkejä. Charlene Halm (5%)on varmasti porukan lahjakkaimpia, mutta 12-radalta pitää kaiken mennä nappiin, jotta menestystä tulisi.

Päätöskohde on Kuuma Cup-finaali. Tikulla on 8000 euroa. Goolagong Zet oli karsinnassa hyvä. Se sai nappireissun johtavan kannassa, mistä käänteli viimeisellä puolikkaalla toiselle ja painui voittoon. Mountain Wolverine kuuluu ihan jokaiselle lapulle. Ori on tehnyt kanuunakirejä huonoilta lähtöpaikoilta. Nyt se pääsee iskemään ihan kärjen läheltä. American Cooper on hurja peli tässäkin lähdössä. Se päässee kolmosradalta keulaan ja se on tässä se hevonen, joka muiden pitää ohittaa voittaakseen. Whodouthinkuare on väsymätön peli ja kiertää tässäkin korkealle. Vahvalla orilla voi tehdä ratkaisuja ajoissa. Yllättäjinä mukaan vielä Quite Vanity (8%) ja voitokas Williamsburg (7%).

Lähtö1: 7

Lähtö2: 1,2,3,7

Lähtö3: 2

Lähtö4: 1,2,3,5,10

Lähtö5: 1,2,3,12

Lähtö6: 1,2,3,4,6,9 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *