Pelivihje, Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan kahdella varmalla. Neljännen kohteen Ice Wine on jäänyt yllättävän niukaksi suosikiksi. Vain 35% pelattuna luokka-tamma maistuu 20m pakiltakin varmaksi asti. Kunto pitää ja Ice Wine on menestynyt paljon tätä kovemmissakin tehtävissä. Toinen varma on päätöskohteen Qiulius On Stage. Lähdön niukka suosikki Makeadreamcometrue jäi pois ja nyt pöytä on katettu Markku Niemisen ruunalle. Kaksi edellistä keulasta voittanut Qiulius On Stage on vauhtikestävä hevonen, jolla Jukka Torvinen voi tehdä ratkaisuja jo ajoissa.

Avauskohde on kolmella merkillä käytännössä tukossa. American Cooper voitti Teivossa aivan yläpystyyn tätä helpomman tehtävän. Jos se pystyy puolustamaan keulat, saavat muut pistellä maalisuoraa kyllä lujaa, ohi tullakseen. Stop The Press koki uransa avaustappion Vermossa. Esitystä ei voi silti moittia. Kolmas kovanaama on Readly Eagle. Kahdessa ensimmäisessä Suomen startissa on ollut epäonnea, eikä tuloksia kannata likaa tuijottaa.

Toinen kohde on vaikeasti veikattavissa ja se pelataan läpi. Tähti-Teijo on niukka suosikki, mutta pelataan kaikki 12 starttaavaa valjakkoa lapulle ja toivotaan yllätystä. Mukana on peräti 8 alle 10% pelattua hevosta.

Kolmannen kohteen suursuosikki Nemea Kato varmistetaan kahdella merkillä. Keulaan päästessään Nemea Kato olisi paha ohitettava ja juoksulangan turvin se voi sinne kyllä päästä. Kantona kaskessa voi kuitenkin olla kolmoselta starttaava Strong Caviar (6%). Pekka Korpi lataa takuulla lähtöön, pitääkseen suosikin ulkopuolellaan. Ylivauhdin varalta mukaan takarivin Fantom Factor (10%) joka sai voittotilinsä auki viimeksi Vermossa. Se kiri kolmannesta ulkoa hyvällä tyylillä voittoon.

Viidennen kohteen niukka ykkösmerkki on Hulluduunari. Huonosta lähtöpaikasta kärsivä tamma on hevosena lähdön parhaimmistoa. Julmin sijoittuu jatkuvasti hyvin. Olli Koivunen yrittänee keulaan ja jos se ei maksa liikaa, on Julmin loppusuoralla paha ohitettava. Kleppe Spödå (7%) lähtee myös kovaa ja saa reissun kärkipäässä. M.A. Piste voitti niukasti Lappeessa isona yllättäjänä, ja otetaan nyt kupongille mukaan.

Lähtö1: 1,3,4

Lähtö2: Kaikki 12 valjakkoa

Lähtö3: 3,6,9

Lähtö4: 7

Lähtö5: 4,5,6,8

Lähtö6: 9 Vihjerivin hinta: 43.20

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *