Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Poikkeuksellisesti Seinäjoella ravattava keskiviikon Toto-65 kierros pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Ropertto on aika sopivan näköisessä porukassa. Ropertto on ravatessaan vaikea voitettava. Valmentajan mukaan kaksi edellistä laukkaa ovat johtuneet pienistä lihasvammoista, mutta kuukauden huoltopaussilta nyt pitäisi taas kaiken olla kunnossa. Toinen varma otetaan neljännen kohteen Perfect Lane:sta. Tolppakone Perfect Lane taipui keulasta Kajaanissa sunnuntain välistartissa tulisen kirin kehittäneelle Cazadorille. Tamma sai kolmannella puolikkaalla kuitenkin kovaa painetta, eikä maalisuoralla kaikki ollut enää tallella. Tänään Perfect Lane palannee jälleen voitto kantaan.

Toinen kohde näyttää kahden kaupalta, kun Main Stage saa vastaansa Don Williamsin. Ei yllättäisi jos nämä kaksi karkaisivat muilta. Otetaan molemmat kovat stayer-spesialisti lapulle.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on kakkos suoskiksi pelattu Volsuma. Lystilän Lento on hieman liikaa pelattu 51%. mutta otetaan ilmanmuuta mukaan lapulle. Yllättäjinä mukaan kyvykäs Arkenttiina, nopea Tuulian Sälli ja huonosta lähtöpaikasta huolimatta Ruopas.

Viidenteen lähtöön pelataan peräti 7 merkkiä. Pitska on huippu iskussa ja erittäin sitkeä hevonen. Nyt lienee keulajuoksun vuoro, mistä se olisi paha lyötävä. Varsova on huippu iskussa eikä edellisen startin epäonnistumisen pidä antaa hämätä. R.R. Valssitar rutinoitunut menijä ja kiertää tässä korkealle. Lumi-Oosan kyvyt tiedetään, mutta marraskuussa tauolle jäänyt ja välissä varsankin tehnyt tamma on saanut vasta yhden startin alle ja on arvoitus. Liinan Liekki pääsee juoksuradalta startin onnistuessa nopeasti kärjen tuntumaan. Mukaan vielä Taksvenla, jolle tosin 40m takamatka kuulostaa kovalta tässä tehtävässä.

Päätöskohteen Unique Creation on ollut jäätävän hyvä koko vuoden. Nyt arpa heitti 8-radan ja siitä yli40% suosikki kaipaa varmistuksia. Enzo Victory ja Goodygoodytwoshoes saavat väkisinkin hyvän reissun kärjen tuntumassa. Indyanna Jones on tauluaan parempi ja kuuluu ajoissa peleihin. Jättiyllättäjänä mukaan 0% pelattu Erna’s King, joka tarkan reissun saadessaan aina välillä yllättää pelikansan.

Lähtö1: 8

Lähtö2: 5,7

Lähtö3: 1,3,4,8,12

Lähtö4: 7

Lähtö5: 2,3,4,5,6,9,10

Lähtö6: 1,2,4,6,8 Vihjerivin hinta: 35e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *