Alle 6,5 maalia

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL

Dallas Stars – Toronto Maple Leafs, klo 03:30 Suomen aikaa.

Dallasin kausi on lähtenyt liikkeelle komeasti sillä joukkueella on alla kauden avausottelusta napattu 3-0 -voitto Arizonasta, sekä Winnipeg Jetsistä kairattu voitto 5-1 lukemin. Ykkösketju Jamie BennTyler SeguinAleksandr Radulov oli ainakin Jetsiä vastaan käydyssä taistossa täyttä timanttia nakuttaen tuohon otteluun yhteensä 10 tehopinnaa. Myös Starsin puolustuspelaaminen on näyttänyt tähän asti kokonaisuutena hyvinkin valmiilta aina Miro Heiskasesta lähtien, eikä Ben Bishopin otteissa joukkueen maalinsuullakaan moittimista oikein tahdo löytyä… kahteen matsiin 62 torjuntaa ja 1 päästetty maali.

Toronto puolestaan onkin ollut kauden alkuun melkoinen hurlumhei-jengi… joukkueella on nyt kolme ottelua takana joista Leafs on onnistunut kampeamaan jatkoaikavoitot avausottelussa Montreal Canadiensia vastaan (2-3), sekä viimeisimmässä ottelussa Chicago Blackhawksin vieraana käsittämättömien maalikarkeloiden jälkeen lukemin 6-7. Näiden matsien välissä Toronto kerkesi myös häviämään kotijäällään Ottawalle lukemin 3-5. Maaleja siis osaa pojat tehdä, mutta puolustuspäässä olisi myös parantamisen varaa.

Kasperi Kapanen pelaa Toronton ykkösketjussa yhdessä Auston Matthewsin sekä Patrick Marleun kanssa, muutoin joukkueessa on pieniä viilauksia kokoonpanon suhteen tehty. Pär Lindholm siirtyy kolmosketjun vasempaan laitaan ja Nazem Kadri ottaa sentterin paikan, Andreas Johnsson ulos ja hänen tilalleen nelosketjuun nousee Frederik Gauthier, sekä kolmospakkiparissa Igor Ozhiganov ottaa Martin Marincinin paikan.

Dallasilla nelosketjun laidassa pari viime kautta TsSKA Moskovassa pelannut Valeri Nichushkin tekee paluun Dallas-paitaan korvaamalla Jason Dickinsonin.

Aloittavina maalivahteina toimivat Ben Bishop (Dallas) ja Frederik Andersen (Toronto).

Yleisesti ottaen tästä Dallasin ja Toronton välisestä väännöstä odotetaan todella runsasmaalista näytöstä, mutta Dallasin maalivahti -ja puolustuspeli on esiintynyt tähän asti sen verran edukseen että on pakko toppuutella hieman niitä ajatuksia että tässä oltaisiin jälleen tennislukemia iskemässä taululle. Babcock varmasti haluaa myös joukkueensa puolustuspelaamisen uomiinsa, joten kolikon kääntöpuolena onkin että tästä voi kehkeytyä huomattavasti odotettua vähämaalisempi taistelu.

Pelivalinnassa löytyi niin hyvää kerrointa että täytyypä tähän kokeilla seuraavaa…

Pelivalinta: Alle 6,5 maalia

Kerroin: 1.92 @ComeOn

Panossuositus: 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!