Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

65- Kierros ravataan poikkeuksellisesti Vermon sijaan Forssassa. Varmaksi valikoitui ylipelattunakin toisen kohteen Bebe. Bebe pääsee voltista hyvin matkaan ja on aika ravivarma, joten ei olisi ihme jos Olli Koivunen istuisi keulassa jo ensimmäisellä takasuoralla. Tasapaksu haastaja porukka saa kyllä pinkoa tosissaan jos meinaa siitä Beben ohittaa.

Avauskohde pelataan neljällä merkillä, joista maistuvin on Imakeituptothesky (12%), joka viimeksi osui vihjeriviin jätti-ylllättäjänä. First Class Lady on kolunnut kovia lähtöjä ja on nyt se hevonen joka muiden pitää kukistaa. Adanna ja Piece Of Glory ovat hevosia jotka tähän voivat myös pystyä.

Kolmas kohde selvitetään kahdella merkillä. Suosikki Royalsky sijoittuu jatkuvasti hyvin ja on nyt sopivan näköisessä porukassa. Haasteen voi heittää viimeksi Jokimaalla tuulispään lailla kolmanneksi kirinyt Kyle Web.

Neljännen kohteen ykkösmerkki on viimeksi Teivossa voittanut Ilos Sansibar. Iikka Nurmonen ladannee 8- radalta kaiken lähtöön ja keulajuoksu on ihan mahdollinen. Oilsheik on hieman verkkainen avaaja, mutta yrittää ykkösradalta saada pidettyä Ilos Sansibarin selän. Kolmas merkki on Minecraft, joka tulee kirinsä aina rehdisti maaliin asti.

Viides kohde pelataan neljällä merkillä. Karlo on väkivahva ruuna, joka jyrää voimillaan tässäkin, Forssan pitkällä maalisuoralla, korkealle. Heporix on melko sopivan näköisessä seurassa ja kuuluu ajoissa peleihin. Spike Loke teki Kaustisella rehdin kirin maaliin asti toivottomista asemista. Jos juoksu onnistuu yhtään paremmin, nousee Spike Loke korkealle. Tähtituula hävisi vain hiukan voittajalle samassa lähdössä.

Päätöskohteeseen lyödään neljä merkkiä. Quick Diablo voitti maratonmatkan Kaustisella ja näytti, että kunto on rautaa. Pegasos Evo saa 20m eteen pahimpiin haastajiin ja voi vetää keulasta pitkään. Tanpopo on porukan paras hevonen ja palasi taulta Teivoon ollen ihan asiallinen neljäs. Startti alla Tanpopo voi parantaa riittävästi voittaakseen lähdön. Pikkuyllättäjänä mukaan Way To Go (8%), joka voittaa näitä lähtöjä kyllä, jos juoksu yhtään onnistuu.

Lähtö1: 2,3,4,5

Lähtö2: 7

Lähtö3: 8,10

Lähtö4: 1,4,8

Lähtö5: 4,6,9,10

Lähtö6: 1,8,14,15 Vihjerivin hinta: 38,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *