Oilers -2,5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimainen salibandyliiga jatkuu tänään kolmen ottelun voimin ja pelattavaa löytyy Kuopion Welhojen sekä Esport Oilersin välisestä kamppailusta. Peli käyntiin klo 17.00.

Viime kauden tapaan Welhot onnistui jälleen näpäyttämään arvostelijoita ja jumbokamppailuun rankattu joukkue selvinnee kaudesta jälleen kuivin jaloin ulos. Hengähdysvaraa ei silti liiemmin ole sillä karsijanpaikkaa hallussa pitävä OLS on ainoastaan kolmen pisteen päässä takana. Taikurit ovat olleet varsin mukavassa liidossa viime otteluissa ja viimeiset viisi ottelua on tuottanut peräti kolme voittoa plakkariin, jota voidaan pitää erittäin hyvänä suorituksena. Joukkueesta ei liieemmin yksilötaitoa löydy, mutta Aleksi Ahokas (7+20) on noussut kertaheitolla savolaisten avainpelaajaksi. Maalivahtitilanne Kuopiossa ei edelleenkään ole optimaalisin, mutta Roni Tuononen on kopannut palloa tolppien välissä riittävän hyvin.

Oilers on ollut jälkimmäisen puoliskon kaudesta todella kovassa iskussa eikä joukkue ole tämän vuoden puolella hävinnyt vielä ainuttakaan ottelua. Espoolaiset löytyvät sarjan neljänneltä sijalta ja kotietu pudotuspeleihin on täysin miesten omissa käsissä. Heikki Luukkosen nuori poppoo pystyy parhaimmillaan pelaamaan todella hyvää salibandya ja alkukauden vaivannut epätasaisuus pelien sisällä on vain kaunis muisto. Justus Kainulainen (30+21) on yhdessä Heikki Iiskolan (23+20) kanssa mättänyt kovia tehoja ja nuorten taitureiden takanakin Casper Pfitzner (16+18) ja Markus Markkola (6+20) ovat olleet koko kauden hyvässä vedossa. Puolustus on selkeä akilleen kantapää, mutta maalilla Joonas Kaltiainen on paikannut erinomaisesti puolustajien virheitä.

Welhot ei ole ollut Oilersille koskaan se mieluisin vastustaja ja kauden ensimmäisessäkin kohtaamisessa voittajaa ei saatu selville varsinaisella peliajalla. Illan ottelusta kuitenkin jokin muu kuin vierasvoitto olisi pienimuotoinen yllätys, eikä Oilersille tälläisiin lapsuksiin juuri ole varaakaan. Espoolaiset ovat hirmuvireessä ja Welhoista ei ole tänään öljymiehiä haastamaan. Nostetaan vihjeeksi Oilersin vähintään kolmen maalin voitto, jolle tarjoilee oikein mukavaa kerrointa. (raja 1,65) (panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!