Suomen paras pistemies: Kakko

KERROIN

8.00
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lätkän MM-kisoihin saa mukavasti lisäjännitystä pelaajavetojen avulla. Näitä betsejä voi puristella koko kisojen ajan riippumatta otteluiden lopputuloksesta.

Kisojen paras pistemies: Nikita Kucherov

Venäjällä on paperilla kisojen vahvin joukkue. Useana aikasempana vuotena joukkueeseen on liittynyt kesken turnauksen Ovechkinin kaltaisia supertähtiä, mutta tällä kertaa koko tähtisikermä on kasassa jo kisojen alettua. Tämä on valtava ero aiempiin kisoihin.

Venäjän kohdalla on kyse ainoastaan siitä, miten isot egot saadaan pelaamaan joukkueena. Venäjällä on nyt aiempaa enemmän aikaa löytää toimivat ketjutkoostumukset, kun ryhmä on kasassa tähtipelaajineen jo turnauksen alussa.

Tähtipelaajista Kucherov pyörittänee ykkösylivoimaa, kun taas Ovechkin on kakkosylivoimassa. Oletettavaa on, että ykkönen kerää pistepörssin kannalta tärkeää ylivoima-aikaa hieman kakkosketjua enemmän.

Venäjä on B-lohkossa, joka on ennakkoon runsasmaalisempi lohko. Hurjat 128 pistettä Lightningin riveissä takonut Kucherov on äärimmäisen taitava näkemään tiloja ja ehdottoman merkittävä osa yhtä koko kisojen vaarallisinta ylivoimaa. Kucherovin pistepörssin voitolle on syytä panostaa in 8,00 kertoimella! Tätä vetoa saa todennäköisesti jännätä loppuotteluun saakka.

Suomen paras pistemies: Kaapo Kakko

Suomen joukkue lähtee kisoihin hyvässä vireessä. Joukkueen harjoituspeleissä on näkynyt selkeästi pitkä leiritys, ja Leijonien pelitapa on monta muuta joukkuetta paremmin hallussa jo turnauksen alussa. Suomen hyökkäys on toki todella köykäinen nimilistaltaan.

Ykkös- ja kakkosketjut ovat kumpikin esiintyneet varsin pirteästi. Näemme kuitenkin kakkosketjulla näistä kahdesta suuremman pistepotentiaalin.

Viime otteluiden pirteimpiä Leijonia ollut Pesonen on ollut vahvassa vireessä niin NLA:ssa kuin maajoukkueessa. Sakari Mannisen kausi alkoi erinomaisesti, vaikkakin hiipui kevättä kohti KHL:ssä. Hän kykenee taatusti luomaan tilaa vahvalla liikkeellään nuorella taiturille Kakolle.

Oletuksena Kaapo Kakko saa suuren roolin myös ylivoimassa. Otamme panostuksen Kakolle Suomen parhaana pistemiehenä, kun kerroin on yli puolet parempi Manniseen verrattuna. in 8,00 siis lapulle!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!