Bournemouth 1X2

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Pitkä odotus on vihdoin ohi, sillä Valioliigan kausi 2019/2020 käynnistyy tänä viikonloppuna! Tarjolla on taas peli-ideoita Valioliigaan lauantain pääkierrokselle. Poimimme tällä kertaa kupongille kaksi kotivoittoa. Molemmat ottelut alkavat klo 17:00.

Bournemouth-Sheffield United

Kotijoukkue Bournemouth on sementoinut asemansa Valioliigan alemmassa keskikastissa. Cherries on löytänyt oman pelitapansa, ja manageri Eddie Howe luotsaa joukkonsa vuodesta toiseen selvästi putoamisviivan yläpuolelle.

Viime kausi oli Bournemouthin osalta todellista vuoristorataa. Hieno syksy kaatui keväällä loukkaantumisongelmiin, minkä lisäksi joukkue oli todella riippuvainen kotiotteluistaan. Bournemouth lähtee uuteen kauteen minimaalisin muutoksin eli kaikki avainpelaajat jatkavat seurassa.

Sheffield United on noussut kolmessa vuodessa League 1 -tasolta Valioliigaan. Kyseessä on perinteinen futisseura, jonka viime kausi oli napakymppi. Harva uskoi seuran nousuun suoraan ilman karsintoja, mutta näin vain kävi.

Blades on polttanut kesän aikana rahaa etenkin hyökkäyspään hankintoihin, mutta Bournemouthissa flopannut Lys Mousset ja Swansea-stara Oliver McBurnie ovat molemmat kokemattomia pääsarjatasolla. Lähtökohdat ovat haastavat, ja Unitedin odotetaan putoavan takaisin Championshipiin kauden päätteeksi.

Bournemouth on selvästi nousijajoukkuetta laadukkaampi ja erittäin vahva kotikentällään sarjan alemman kastin joukkueita vastaan. Kotivoitolle voidaan kellottaa lähes 60 prosentin lukemat, joten in 2,05 maistuu erinomaisesti!

Watford-Brighton

Watford lähtee kauteen 2019/2020 oudosta tilanteesta, sillä takana on suorastaan hämmentävän stabiili kesä. Hornets on pyörittänyt viime vuosina kovaa pelaaja- sekä managerirulettia, mutta nyt on toinen ääni kellossa.

Syytä muutoksiin onkin hyvin vähän, sillä espanjalaismanageri Javi Garcia johdatti Watfordin seurahistorian parhaimpaan sijoitukseen (11) viime kaudella. Garcia sai pitää työpaikkansa, eikä avauskokoonpanossa nähdä viime kauteen verrattuna yhtään uuttaa pelaajaa.

Watford on tuulettanut kesällä lähinnä reservipelaajien osastoa, eikä avainpelaajien osalta ole nähty muutoksia. Abdoulaye Doucoure, Troy Deeney ja Roberto Pereira ovat tuttuun tapaan avauksessa.

Brightonin viime kausi oli rankka pettymys. Seagulls teki vuosi sitten paljon hankintoja, mutta kausi alkoi sekä päättyi todella heikkoihin tuloksiin. Brighton oli pitkään jopa putoamisvaarassa, mutta selvisi kuiville lopulta kahden pisteen turvin.

Seagulls lähtee kauteen uuden managerin johdolla. Graham Potter saapui Swanseasta uudistamaan joukkueen pelityylin. Pelaajapuolella ei ole nähty oleellisia muutoksia, sillä avauskokoonpanossa nähdään todennäköisesti vain yksi uusi nimi, Genkistä saapunut laituri Leandro Trossard.

Watford oli viime kaudella selvästi vahvempi joukkue tästä kaksikosta. Koska pelaajamateriaalissa ei ole nähty oikeastaan mitään muutoksia, on helppo uskoa tasoeron pysyneen ennallaan. Brighton on ollut myös todella heikko vierailija koko Valioliigavisiittinsä ajan ja tehnyt ainoastaan yhden maalin Watfordia vastaan joukkueiden viidessä edellisessä liigakohtaamisessa.

Odotamme Watfordilta rutiinivoittoa 1-0/2-0 lukemin kauden avauskierrokselta. in 1,95 kelpaa hyvin kupongille!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *