-bonus

Avaamalla nyt tilin pääset käsiksi maailman suurimpiin vedonlyöntivalikoimiin 100€ bonuksen kera. tuplaa ensimmäisen talletuksesi automaattisesi aina 100€ asti! Lisäksi myös ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on täysin riskitön! Vedonlyönti bonuksen lisäksi pääset katsomaan ilmaisia streamejä Tv:stä.

tarjoaa li 40,000 ilmaista, suoraa urheilulähetystä TV:stä vuodessa! Mukana La Liga, Serie A, Bundesliga, Eredivisie, Capital One Cup, CHL, NBA, ATP-tennis sekä paljon muuta!

Bonuksen, ilmaisvedon ja TV:n lisäksi in jäsenenä pääset käsiksi valtavaan live-veto valikoimaan. Tarjolla on yli 115,000 livekohdetta yli 60 lajiin! Liittymällä nyt pääset betsaamaan jopa piste pisteeltä tai juoksu juoksulta isoihin kertoimiin. Lisäksi Sports-sovellus takaa, että urheilu pysyy mukanasi missä tahansa oletkin!

[flytonic-button text=’HYÖDYNNÄ BONUS NYT’ linkurl=’/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’normal’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *