Latvia (1X2)

KERROIN

1.68
0
pv
0
t
0
min
0
s

Latvia ja Itävalta aloittavat MM-kisaurakkansa B-lohkossa lauantai-iltana. Molemmat on sijoitettu ennakkokaavailuissa neljän parhaan ulkopuolelle, mutta Latviassa voi olla yllättävän paljon potentiaalia!

Latvia tunnettiin pitkään luovasta hyökkäyspelistään ja puolustussuuntaan haluttomana joukkueena. Tämä ei pidä nykyisin enää paikkaansa, sillä vuoden 2019 Latvia on aivan jotain muuta. Nykyinen Latvian maajoukkue on erittäin kurinalainen hyvin epätyypillinen slaavilaisjoukkue.

Latvia on mielestämme erittäin yllätysvalmis, sillä ryhmästä löytyy laatua useampaan ketjuun. Maalilla torjuu myös erittäin vahva arvokisasuorittaja Merzlikins. Latvia voi hyvinkin olla jopa kisojen musta hevonen!


Huom. in erikoistarjous uusille asiakkaille: Suomen voitolle Slovakiasta kerroin 50!
Avaa tili tästä linkistä ja hyödynnä tarjous!


Itävalta kuuluu ehdottomasti Iso-Britannian ja Italian lisäksi kisojen heikoimpiin joukkueisiin. Alppimaa koostuu suurelta osin oman heikkotasoisen sarjan pelaajista. Joukkue saa kasaan lähinnä yhden laadukaan kentällisen pelaajia. Itävalta on kaikilta osin valtavasti Latviaa perässä.

Itävallan ongelmat arvokisoissa ovat tutut. Joukkue on auttamatta kovin raskasjalkainen, minkä lisäksi rasitteena on hyvin organisoimaton pelaaminen joukkuetasolla. On vaikeaa antaa Itävallalle edes kiusaajan roolia tämän vuoden kisoissa.

Latvia saa myös valtavasti etua katsomon puolella. Joukkueen uskolliset ja värikkäät kannattajat pitävät taatusti huolta, etteivät latvialaiset jää katsomossakaan kakkoseksi. Latvia on vedonlyönnillisesti mielenkiintoinen tapaus, sillä sen laatu riittää myös haastamaan ns. B-korin joukkueita.

Itävallan pitäisi kaatua helposti, joten pelaamme Latvian voittoa ille maksimipanoksella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!