Leijonien MM-kisaurakka käynnistyi perjanainta upeasti! Suomi kaatoi kisojen avausottelussa Kanadan maalein 3-1 ennakkoluulottomalla esityksellä. Leijonien parhaaksi pistemieheksi vihjaamamme Kaapo Kakko aloitti komeasti tehden kaksi maalia.

Otteluohjelma jatkuu Suomen osalta tiiviinä, sillä lauantaina vastaan asettuu Slovakia. Myös isäntämaa aloitti kisat komealla voitolla varsin heikolla asenteella esiintynyttä USA:ta vastaan.

Mielestämme Leijonien paketti on tällä hetkellä niin paljon paremmassa kuosissa, että Slovakian pitäisi kaatua lauantai-iltana. Suomella on myös merkittävä lepoetu, sillä Slovakia pelasi perjantain ottelunsa myöhemmin.

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus hyödyntää Leijonien voitto sekä in erikoistarjous:

SUOMEN VOITOLLE SLOVAKIASTA KERROIN 50!

Kampanja on voimassa uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Ilmaisetvedot.comin linkistä. Pelaa vähintään 1€ panoksella Suomen voittoa 1X2-muodossa, niin saat vedon osuessa 50€ bonusrahaa. Bonuksella on 3x kierrätysvaatimus kuukauden kuluessa. Lue tarkemmat ehdot linkistä ennen tilin avausta.

Tarjous on voimassa vain Slovakia-Suomi -ottelun alkuun asti!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!