Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaustisella kansanvarma Vilivillisin apuvarmaksi otetaan ensimmäisen lähdön maltillisesti pelattu (35%) Ypäjä Louvre. Ypäjä Louvre oli oikein hyvä kakkonen kuukausi sitten Jokimaalla, häviten vain hurjalle Mark More:lle. Nyt vastus näyttää sopivalta ja keulapaikka lienee tarjolla. Vilivillis voittanee kolmannen lähdön jos selviää ravilla matkaan. Mikäli päätyy Vilivillisiä varmistelemaan, kannattaa kupongille ottaa ainakin 4,5% Hipatsu sekä 11% Valtroks.

Toinen lähtö vaikuttaa haastavalta pelata. Ykkösmerkiksi nostan Veli-Erkki Paavolan Hamlet Star:in. Yli puolenvuoden tauolta heti kovan ajan Härmän maililla tehnyt Hamlet Star voi parantaa nyt startti alla paljonkin. Kakos merkkinä koronatauon jälkeen neljästä startista kolme tolppaa ja yhden kakkosen napannut Marcos Gallon. Mukaan vielä takaa Skyfall Shine ja eturivin Exploding Belle sekä Queen Of Pirates.

Neljännessä lähdössä joka lapulle kuuluu Look Complete sekä In Royalty Boko. Jättiyllärinä lapulle myös tauluaan parempi Batman Codiva, sekä Dickson Shadow ja Valiant Dream.

Viidennessä kohteessa pelataan kylmäveristen maratonmatkalle hiukan tylsästi neljä suosikkia. Paalun Vernanto vetää pitkään, mikäli ravaa. Kahdenkympin pakilta väsymätön Morison ilmestynee piakkoin johtavan rinnalle ja pitää huolen ettei matkavauhti mene kävelyksi. Neljänkympin pakilta lähtevät Joriini ja Vixen jyräävät luokallaan korkealle.

Kuudes lähtö on tulinen maili, jota vetää pitkään Sobel Conway. Vihjeriviin varmistukseksi kelpaa vain Next Direction.

Viimeinen lähtö pelataan neljällä merkillä. Kovissa liemissä keitetty Golda Paris kiertää tässä monta valjakkoa. Uskon että Pekka Korven Loveya Fashion on lopullinen keulahevonen, joten voittosauma löytyy siltäkin. Surprise Lily lienee asemissa keulassa tai keulan takana. Mukaan vielä Stonecapes Respect, joka tosin tarvinee hiukan tuuriakin huonon lähtöpaikan takia.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 1,2,4,6,10

Lähtö3: 2

Lähtö4: 4,5,7,9,10

Lähtö5: 2,7,11,12

Lähtö6: 2,9

Lähtö7: 2,7,13,15 Vihjerivin hinta 40e.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *