Pelivihje, Ravit, Toto-5

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jyväskylän Toto-5 pelataan yhdellä varmalla. Avauskohteen V.G. Voitto on ollut murskaavan ylivoimainen samoja vastustajia vastaan aiemmin. Viisi tolppaa putkeen napannut ori on pelattu suursuosikiksi, mutta vaikea sen on nähdä tässä kenellekään häviävän. Viimevuoteen verrattuna se on varmistunut melkoisesti, eikä laukoista ole ollut tietoakaan viime kilpailuissa. V.G. Voitolla on napsua isompi moottori kuin muilla ja se on kierroksen todennäköisin voittaja.

Toinen kohde pelataan 6 merkillä. Pro kantaa 10-radasta huolimatta suosikinviittaa mutta takarivistä se ei kestä tässä porukassa laukkaa ja lähes 50% on hivenen liikaa peliä. Fransson on napsinut kakkosia ja kolmosia ja voitto roikkuu ilmassa. 8-kaistalta ei juoksusta tule helppoa, mutta hevosena se on lähdön parhaimmistoa. Kuuselan Wiltteri otti lappeessa tyylipuhtaan voiton keulasoolon jälkeen ja kuuluu nyt ajoissa peleihin. Zelos (5%) on ollut ravatessaan lähellä kärkeä ja näytti viime kaudella että osaa myös voittaa. Potin räjäyttäjiksi mukaan Taarian Tähti (1%) ja Brenna (1%). Kolmas kohde on tasaisesti pelattu. Remember My Name otti ihmeellisen laukan kesäkuun lopussa Vermossa viimeisellä takasuoralla, mutta voitti sitä ennen kolme edellistä keulasta. Nyt sillä on jälleen mahdollisuus keulajuoksuun. Bretagne oli Jokimaalla sitkeä kakkonen kuolemanpaikalta ja pystyy tekemään omaa juoksuaan. Fergus on sijoittunut hyvin edellisissä starteissa ja pääsee nyt juoksulangalta iskemään läheltä kärkeä. Takamatkalta lapulle otetaan Gambler Sisu, joka on tauluaan parempi. Potin tekijäksi mukaan juoksuradalta kärjen lähelle pääsevä New Grove Xtime (1%).

Neljäs kohde on vaikea veikata. Perusmatkan Taj One ja Makemake koittavat karkuun paljon rahaa juosseilta takamatkalaisilta. J.H. Mannerheim on kolunnut kovia lähtöjä Ruotsin puolella ja on hevosena lähdön parhaimmistoa. Sahara Sandstorm jaksaa jyrätä aina rehdisti maaliin saakka ja nousee tässä porukassa korkealle. Samat sanat pätevät nyt täysin unohdettuun Hazelhen Hermekseen (5%), joka on aivan tykkimerkki tähän. Voltin neloselta se jää tasaisena avaajana melko kauas kärjestä, mutta vahvalla ruunalla voi lähteä jo aikaisin kolmannen kiertoon.

Päätöskohde yritetään selvittää kolmella merkillä. Global Bring It On jää lapulta ulos, kun se ei ole kolmeen edelliseen pysynyt ravilla sitten millään. Kiikku’s Cashier, Nemea Kato ja Chasing Highs erottuvat hevosina jonkun verran muista ja todennäköisesti voittaja löytyy tästä kolmikosta. Isompiin systeemeihin kannattaa huomioida ajoissa Sunrise Valkyria(7%), joka oli talvella tosi hyvä, mutta palaa nyt tauolta ja kunto on arvoitus.

Lähtö1: 5

Lähtö2: 3,4,5,6,8,10

Lähtö3: 3,4,6,7,10

Lähtö4: 1,2,9,11,14

Lähtö5: 5,6,9 Vihjerivin hinta: 45e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *