Chelsea-Newcastle U3.0

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

West Ham +0.5

Brighton-Liverpool U3.0

Valioliiga palaa takaisin ohjelmaan FA Cup -kierroksen jälkeen. Seuraavassa lauantain parhaat peli-ideat.

West Ham-Arsenal

Lauantain Valioliigakierros aloitetaan Lontoon paikallispelillä klo 14:30.

Kotijoukkue West Ham aloitti kauden masentavasti neljällä tappiolla, mutta kokenut manageri Manuel Pellegrini on saanut ryhmästä hyvät tehot irti kauden edetessä. Hammers on pelannut joulukuun alusta saldolla 6-1-2 ja rikkoi viime kuussa myös seuran yhden kuukauden piste-ennätyksen Valioliigassa.

West Hamin menoa ei ole hidastanut edes pitkä loukkaantumislista, joka on ollut pahimmillaan yli kymmenen pelaajan mittainen. Uutena vahvistuksena on saatu mukaan myös kokenut Samir Nasri, joka oli avauksessa viime lauantain FA Cup -voitossa.

Arsenalin kuntokäyrä osoittaa täysin eri suuntaan. Gunners pelasi elo-joulukuussa peräti 22 tappiotonta ottelua putkeen, mutta viimeisen kuukauden aikana takaiskuja on alkanut ilmaantua.

Valioliigassa Arsenal on voittanut vain yhden viimeisestä kuudesta vierasottelustaan. Tämän lisäksi joukkueen xG-luvut ovat heikentyneet selvästi, eli monissa voitoissa on ollut reippaasti ilmaa.

Joukkueiden tasoero ei ole missään nimessä niin suuri, kuin vedonlyöntimarkkina ehdottaa. Arsenal ansaitsee maksimissaan marginaalisen suosikin aseman. Vierasjoukkueelta on yhä sivussa pitkä lista avauksen pelaajia. West Ham +0,5 maistuu in 1,85 kertoimella erinomaisesti. Rohkeimmat poimivat myös suoran voiton 3,65 kertoimella.

Brighton-Liverpool

Brighton ja Liverpool iskevät vastakkain lauantain pääkierroksella klo 17:00.

Kotijoukkue Brighton pääsee otteluun hyvässä vireessä. Bournemouth kaatui viime lauantaina FA Cupissa 3-1, ja kyseessä oli jo neljäs tappioton ottelu. Valioliigan puolella joukkue on pelannut hyvät matsit West Hamia, Evertonia sekä Arsenalia vastaan.

Brightonin hyvän tuloskunnon lisäksi on syytä huomioida vastustajien taso. Edellä mainittu trio on Valioliigan ylempää kastia, ja esim. West Ham on ollut yksi liigan kovakuntoisimmista joukkueista. Brightonin xG:t ovat myös hyvällä tasolla.

Vierasjoukkue Liverpool putosi FA Cupista odotetusti vajaamiehisenä maalein 2-1. Kentällä nähtiin myös Lovrenin loukkaantumisen myötä vain 16-vuotias puolustaja. Liverpool kärsi myös 2-1 tappion Manchester Cityn vieraana edellisessä Valioliigan ottelussa.

City-tappio oli vasta kauden ensimmäinen, ja sekin oli tapahtumiin nähden epäonninen. Liverpoolin maali oli avausjaksolla senteistä kiinni, kun pallo oli ~95 prosenttisesti yli maaliviivan.

Brightonin puolustus toimii tällä hetkellä hyvin, ja ainoastaan yksi edellisestä kahdeksasta kotipelistä on päättynyt yli kolmeen maaliin. Liverpoolin kauden 11 vierasottelusta ainoastaan kaksi on päättynyt yli kolmeen osumaan, ja näissäkin peleissä neljäs maali tuli 90. minuutilla.

Olemme vihjanneet under-betsejä usein Liverpoolin peleihin tällä kaudella, ja sama jatkuu myös tässä ottelussa. in aasialainen alle 3,0 maalia kertoimella 1,87 maistuu hyvin. Todennäköisyys yli kolmen maalin tulokselle on erittäin matala.

Chelsea-Newcastle

Lauantai-illan myöhäisottelussa nähdään Chelsean ja Liverpoolin kohtaaminen klo 19:30.

Kotijoukkue Chelsea on alkanut hyytyä pelillisesti hurjan alkukauden jälkeen. Blues pelasi ensimmäiset 12 kierrosta ilman tappioita, kunnes putki katkesi Tottenhamin vieraana. Tämän jälkeen Chelsean xG-luvut ovat hyytyneet samaa tahtia kun supertähti Hazardin tehot ovat kadonneet.

Belgian maajoukkuemies on osunut maalipuiden väliin vain kerran edellisen kuuden ottelun aikana. Viikolla Chelsean hyökkäyspää oli jälleen tehoton, kun joukkue hävisi Tottenhamille Liigacupissa maalein 1-0.

Newcastle-manageri Rafa Benitez tekee rajallisella materiaalilla parhaansa, ja joukkueen 15. sijaa voidaan pitää hyvänä suorituksena. Takana on viisi voitotonta ottelua, jossa osasyy on myös vastustajissa. Magpies on kohdannut edellisillä kierroksilla kovakuntoiset Liverpoolin ja Manchester Unitedin.

Vihjasimme underia myös edellä mainittuihin otteluihin. Manchester Unitedille joukkue hävisi 0-2 ja Liverpoolia vastaan tilanne oli myös 0-3 ennen viime hetken neljättä maalia.

Newcastlen taktiikkana on tällaisissa matseissa vain pistää bussi parkkiin ja toivoa parasta. Maaliodotus on erittäin matalalla, kun Chelsean kone yskii ja Newcastle jää suurella todennäköisyydellä nollille. Kotijoukkuetta hidastaa myös viikolla pelattu cup-ottelu.

Pinnaclen aasialainen alle 3,0 maalia kertoimella 1,73 on hyvä betsi. Ottelu päättyy suurella todennäköisyydellä 1-0 tai 2-0 -tulokseen. Kolmella maalilla saat panoksesi takaisin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!