pelivihje, ravit, toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermossa juostaan lauantaina huipputasokkaat EM-Ravit. Kaikista kovista tuontihevosista ei ole aivan tarkkaa tietoa, mutta kaikkein kovimmista menijöistä on kaiveltu tietoja.

Ensimmäiseen lähtöönpelataan upporikasta ja rutiköyhää, kun Välähdys valikoituu vaikean rivin varmaksi. Välähdyshän on tähän lähtööm niin sanottu ”ylikylä” mikäli ravi vain maittaa. Valmentaja Ville Korjus palaa rattaille ja yrittää narutella Välähdyksen ravilla matkaan, kuten Mika Forss viime lauantaina Teivossa. Teivossa Välähdys johti täysin ajamattomana lähdöstä maaliin. Vermossa 2620m matka kestänee myös lyhyen lähtölaukan.

Toisen lähdön pitäisi pysyä kahdessa merkissä. Santtu Raitalan hurja Atupem varmistetaan Lexus Dreamilla. Tuulennopea Lexus Dream saa edun, kun se pääsee lähtemään juoksulangalta, ja luulen että Lexus Dream on jo 300m juostuna kärjen kimpussa. Keulapaikka on takuulla Lexus Dreamille tarjolla.

Kolmas lähtö on tulinen maili jossa Shotproof yrittää keulaan(ja pääsee) ja siitä koko matkan johtoa. Sobel Conway on eittämättä porukan paras hevonen ja olisi ilman pikku taukoa varma-ainesta. Lapulle vielä Jack Vader, joka selkäjuoksun jälkeen pystyy tuliseen lopetukseen.

Neljäs kohde on hiukan ihmeellinen. En ainakaan muista että kylmäverisillä olisi juostu 1620m tasoitusajona kahdelta eri paalulta. Ykkösmerkkinä Poikolan Neito pääsee hyvin matkaan voltin kakkoselta ja lienee lopullinen keulahevonen. Kuljettaja Iikka Nurmonen ajanee keulasta lähdön niin että, takaa tulevilla pitää kiirettä. Otetaan silti luokallaan jyräävät Virin Camilla ja Hetviina mukaan lapulle. Samoin paalun Sokru, täysin unohdettu Lakan Leija sekä Vennelmon Varma.


Klikkaa ja hyödynnä huikeat EM-tarjoukset – vain ilmaisetvedot.comin lukijoille!
>> Suomen voitolle korotettu 4,50 kerroin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan
>> Teemu Pukin maalille kerroin 100!


Viihdeskohde pelataan cihjeriviin kahdella merkillä. Ruotsista tuotu Ecurie D kilpailee toistaiseksi tappioitta. Koska kyseessä on kolmevuotias ori, ei ole takeita jääkö hevonen ihmettelemään uutta ympäristöä, painaako matkustaminen jne. Otetaan varmistukseksi vihjeriviin viime lauantain Kriteriumvoittaja Raskolnikov Frido. Jos kukkaro kestää niin lapuille jättiyllättäjäksi rata-arvonnan voittanut First Class Lady.

Kuudenteen kohteeseen runsasta rastitusta. 5-vuotiaiden euroopanmestaruus tietää voittajalle 50 000e tilipussia. Kovat ulkomaiset Villiam sekä Portland ovat perusmerkkejä. Suomen värejä pääsee lapulle edustamaan Cameron Evo, sekä namureissut saavat Stonecapes Queila ja Le Gros Bill.

Viimeisessä lähdössä juostaan peräti 200 000 euron potista! Nyt avoimella tasolla esiintyvä Graceful Swamp otetaan lapulle edustamaan suomea. Valmentaja E-P Mäkisen mukaan ”Sämpylä” menee täyden matkan läpi 07,5, jos kuski Ari Moilanen antaa sen mennä. Nyt on aika lunastaa kovat puheet sillä ulkopuolelta starttaa ehkä tulevaisuudessa koko maailman parhaaksi nouseva ranskan hirmu Face Time Bourbon. Näillä kahdella vihjerivi. Jos haluaa revittää, niin Lewis Ale ja Mister F Daag saavat nappireissut ja ovat lähimpänä yllätystä.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 10,15

Lähtö3: 2,3,5

Lähtö4: 2,5,8,9,13,14

Lähtö5: 6,7

Lähtö6: 1,3,5,6,9

Lähtö7: 3,4. Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *