Los Angeles -5,5

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Atlanta Hawks-Los Angeles Lakers (02:30)

Los Angeles Lakers on monen mielestä suunnilleen yhtä kuin Lebron James. Jos tarkastelee tämän kauden otteluita joissa James on pelannut (22 voittoa 16 tappiota, 57.9%), ja vertaa niitä otteluihin joissa Lakers on joutunut pärjäämään ilman häntä (6 voittoa 11 tapiota, 35.3%), voidaan ainakin todeta Jamesin merkityksen joukkueelleen olevan erittäin tärkeä.

Lakers tarvitsee voittoja, jottei pudotuspelitaistossa edellä olevat Clippers ja Kings karkaa tavoittamattoman kauas. Joukkue on perustasoltaan edellä Hawksia ja vaikka ottelu pelataan Atlantassa, ei ainakaan tämän kauden perusteella kotiedusta ole ollut Atlantalle suurta hyötyä. Joukkue onkin hävinnyt viidesti peräkkäin kotona ja odotammekin, että tämän yön jälkeen putki on kuuden ottelun pituinen.

Pelataan Los Angeles -5,5 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 4/5).

 

Golden State Warriors-Utah Jazz (05:30)

Ottelu on kahden tuloksellisesti erittäin hyvävireisen joukkueen kohtaaminen. Edellisestä 15 ottelusta Warriors on hävinnyt kerran ja Jazz kolmesti. Tempokorjatusti molemmilla joukkueilla on tilastojen valossa sarjan parasta puolustuspelaamista. Warriors on selkeästi vahvempi hyökkäyspäässä, mutta silti oletamme, että Jazz pystyy pitämään ottelun tasaisena.

Peli-idea on pelata Alle 228,5 pistettä koska odotamme, että Jazz pyrkii ja pystyy pitämään tempon hieman alhaisempana kuin mihin on totuttu. Toki ottelukuva voi muuttaa tilannetta, mutta näillä oletuksilla Alle-veto on mielestämme erittäin perusteltu.

Pelataan Alle 228,5 pistettä ilta kertoimella 1,93 (panossuositus 4/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!